Та по същество - в неделя сутринта направих пак шур чек само че не касета, а онзи на който направо си пишкаш. Струва ми се, че пак има черта (долу има снимка), преди малко взех престо, който уж по-рано отчитал - пак ми се струва че има супер мега бледа черта. После четох мнения, че той давал много често изпарителни. Макар че и при двата чертата се появи в първите 5мин.

Според календара утре/в други ден трябва да дойде М. Мисля утре сутринта да направя и другия на Престо и ако не дойде до края на деня или на другия ден сутринта ще пътешествам за кръвен. Тези пикливи тестова са много шантава работа. За пръв път правя толкова много, но просто тези бледи черти ме шашкат 🤯
Моя тест от вчера е същия … и се чудя дали съм бременна ,страшно объркано се чувствам !
) и горя отвътре + потни ръце
ПМС ( досега не съм имала) , мамологичен проблем ,ендокринен проблем или евентуално бременност ? Ще се побъркам , 'щото за нито едно от изброените не му е време ,но поне бременността е нещо хубаво,дори непланирана.

Над 2 години сме заедно , с тийнейджъри от предишните връзки , не сме и "първа младост" за бебе . Забременях за пръв път на 23г планирано на 3тия месец опит , даже на ехограф си следях овулацията. На 36 г постъпих нетипично безотговорно...
ги видях в 18:40ч (помня като слон отпреди 12 г и половина) ,забава 3 дена