"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 432
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Пак съм аз, бях писала преди няколко дни в предишната тема. Надям се сега не греша като пиша в тази нова тема.
Та по същество - в неделя сутринта направих пак шур чек само че не касета, а онзи на който направо си пишкаш. Струва ми се, че пак  има черта (долу има снимка), преди малко взех престо, който уж по-рано отчитал - пак ми се струва че има супер мега бледа черта. После четох мнения, че той давал много често изпарителни. Макар че и при двата чертата се появи в първите 5мин.

Според календара утре/в други ден трябва да дойде М. Мисля утре сутринта да направя и другия на Престо и ако не дойде до края на деня или на другия ден сутринта ще пътешествам за кръвен. Тези пикливи тестова са много шантава работа. За пръв път правя толкова много, но просто тези бледи черти ме шашкат 🤯

Моя тест от вчера е същия … и се чудя дали съм бременна ,страшно объркано се чувствам !

# 136
Кога ви е била овулацията?

# 137
  • София
Първи ден на  последна МЦ , 10.08  .  От  2-3 дена увеличени с 1 размер гърди  ,подути ,с напрежение и болезнени, чак до подмишните усещане за напрежение ( Слава Богу , не напипвам нищо по тях и по подмишниците)  , мотае ме главата като при махмурлук ( много рядко консумирам алкохол ,последно имах преди 10 години,ама го помня Laughing ) и горя отвътре + потни ръце Scream  ПМС ( досега не съм имала) , мамологичен проблем ,ендокринен проблем или евентуално бременност ? Ще се побъркам   , 'щото за нито едно от изброените не му е време ,но поне бременността е нещо  хубаво,дори непланирана.

# 138
Здравейте,
ПРМ: 08.08. дължина: 25 дни. Днес е 24ти ден. Незащитен полов акт около овулация: 17.08 и 19.08.
Въобще и нямаше да предположа бременност, ако от сутринта днес не ме болеше ниско корема така, сякаш ще ми идва, но не идва (обикновено идва в рамките на час, след като започне да ме боли). Върнах лентата назад и се сетих, че при предишната ми бременност през 2020 това всъщност ми беше първият изявен симптом.
Тест, разбира се, ще взема, но се чудя самонавивам ли се или може да има нещо наистина Simple Smile

# 139
  • София
Здравейте,
ПРМ: 08.08. дължина: 25 дни. Днес е 24ти ден. Незащитен полов акт около овулация: 17.08 и 19.08.
Въобще и нямаше да предположа бременност, ако от сутринта днес не ме болеше ниско корема така, сякаш ще ми идва, но не идва (обикновено идва в рамките на час, след като започне да ме боли). Върнах лентата назад и се сетих, че при предишната ми бременност през 2020 това всъщност ми беше първият изявен симптом.
Тест, разбира се, ще взема, но се чудя самонавивам ли се или може да има нещо наистина Simple Smile

Бяхме на море без децата на палатка   между 15.08 -19.08 и го раздавахме  гаджета пубери SmileSmileSmile откъм защита на половия акт ... Хили ми се днес,че вероятно може и да се "изпуснал " ?Smiling Imp  CupidAnimal Hear No Evil Над 2 години сме заедно , с  тийнейджъри от предишните връзки , не сме  и "първа младост"  за бебе . Забременях за пръв път на 23г  планирано на 3тия месец опит ,  даже на ехограф си следях овулацията. На 36 г   постъпих нетипично безотговорно...

# 140
Здравейте днес ми е 8ми ден закъснение на 1ви ден имах отрицателен тест.. Моля за вашето мнение

# 141
  • София
Здравейте днес ми е 8ми ден закъснение на 1ви ден имах отрицателен тест.. Моля за вашето мнение
Направете си повторен тест още днес .

# 142
Не трябва ли да се прави с първата урина

# 143
  • София

2те чертички за сина ми Heart ги видях в 18:40ч (помня като слон отпреди 12 г и половина)  ,забава 3 дена  Heart

# 144
С първата е най-точно в началото, защото е най-концентрираната урина, та при ниски нива на хормона е по-вероятно да се хванат. Вече като хормонът се качи, по всяко време се хваща. Няма проблем да изчакате до сутринта, както си прецените

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 19:10 от Zimk02

# 145

2те чертички за сина ми Heart ги видях в 18:40ч (помня като слон отпреди 12 г и половина)  ,забава 3 дена  Heart
надявам се и аз да ги видя ❤️😇🍀
С първата е най-точно в началото, защото е най-концентрираната урина, та при ниски нива на хормона е по-вероятно да се хванат. Вече като хормонът се качи, по всяко време се хваща. Няма проблем да изчакате до сутринта, както си прецените
Благодаря за информацията ❤️

# 146
Здравейте дами!
Ровя се из форума вече месеци и вече реших да се включа и аз.
На дамите с бледи чертички искам да кажа, че моята бледа, дори изпарителна бледа чертичка на шуър чек три дни преди менстр. е вече на 9 години да ми жив и здрав.
Та по темата с бременноста, номер 2 бая ще ни изтормози. Вече 2 години нищо. Имах полипи на 2 пъти ги махах, после възпаление, уж е овладяно и сега всичко е чисто но втората чертичка не идва.
Имам седмица до менструация. Преди 2 дни съвсем леко зацапване с обилен секрет ,прозрачен и някоя капка в него, такава леко ръждива, болки в ляво в дясно и луде ли не, което ми дава надежда, че може да се случва имплантация. Вчера след секс обаче също леко зацапване се получи. Може и да е съвсем друго нещо нямало общо с бременност но... наши знаете как се пренавиваме понякога. Знам, че е рано, но правих тест тази сутрин отриц.
Пиша тук ей така, да си споделяме и да си очакваме чертичките! Ще правя тестове всяка сутрин пък каквото стана хихи. Пък може и на кръвен да отида хммм. Хаха

# 147
Здравейте, 7 дни на закъснение вчера си правих тест излезе 2 черта много бледа дали да не направя още един

# 148
Дами,моля ви да спазвате правилата на темата!
Препоръчвам на някои жени да се включат в тази;  https://bg-mam.ma/t/1688064

# 149
Тестът е положителен!
Честито! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт