"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 479
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте . Последната ми менструация беше на 29 октомври . По календар трябва да ми дойде след 6 дни.(с 32дневен цикъл съм )
Тази вечер имам остра и непрестанна болка вече 20/30мин ниско долу (предполагам в матката)
До сега не съм усещала такава болка или дискомфорт като този . Болката е различна от менструалната. Тогава е тъпа и обхваща и кръста и таза а сега само ме реже между яйчниците .
Та въпроса ми е дали е възможно да е от имплантация . Чела съм че има жени който го усещат .
Да знам че не трябва да се пренавивам,но за времето в което бебеправим  вече съм психясала малко или много .
И още едно въпросче . Колко време след имплантация ще отчете пиклив тест за бременност ?

Моят отчете 1ден преди цикъл...

# 616
27ми ден от цикъла т.е. 2 дни преди менструация, като овулацията ми е била на 15-ти или 16-ти ден, т.е. късна. Първо ми отчете Лейди тест и то с вечерна урина. На следващия ден правих Престо и Шуър чек, като Шуър Чек беше отрицателен, тоест за мен те са много слабо чувствителни. Според мен сте “психясала”, както се изразихте. Аз не съм усетила нищо специално.

# 617
Здравейте . Последната ми менструация беше на 29 октомври . По календар трябва да ми дойде след 6 дни.(с 32дневен цикъл съм )
Тази вечер имам остра и непрестанна болка вече 20/30мин ниско долу (предполагам в матката)
До сега не съм усещала такава болка или дискомфорт като този . Болката е различна от менструалната. Тогава е тъпа и обхваща и кръста и таза а сега само ме реже между яйчниците .
Та въпроса ми е дали е възможно да е от имплантация . Чела съм че има жени който го усещат .
Да знам че не трябва да се пренавивам,но за времето в което бебеправим  вече съм психясала малко или много .
И още едно въпросче . Колко време след имплантация ще отчете пиклив тест за бременност ?

Имплантацията не е болезнена.

Чувствителен тест с първа сутрешна урина може да отчете доста бързо.

# 618
  • София
Цистит?
Имплантацията не е болезнена.

# 619
Здравейте, не знам коя е подходящата тема, затова пиша тук. Подарявам на две мами по около 30тина сашета за подобряване на функцията на яйчниците С-ФЕМ и Пикозитол, по 30тина тестове за овулация и 2-3 теста за бременност. Моля само да се покрият доставките.

# 620
Здравейте, не знам коя е подходящата тема, затова пиша тук. Подарявам на две мами по около 30тина сашета за подобряване на функцията на яйчниците С-ФЕМ и Пикозитол, по 30тина тестове за овулация и 2-3 теста за бременност. Моля само да се покрият доставките.

Нареждам се за овулационните тестове ☺

# 621

Желая добавките С-фем и Пикозитола

# 622
Пишете ми.

# 623

Здравейте правих теста за овулация на 18ти ноември и беше положителен днес направих нов на 24ноември и пак е положителен според мен
Каква е вероятността да пробвам бебеправене
И възможно ли е в един месец да имам два пъти овулация
Сутринта имах леко зацапване една две капчици и спря в момента нямам
Това заради овулацията ли е
Или нещо друго
Цикъла трябва да ми дойде на 2ри декември според мен има доста време до менструация

# 624
Някое от бременните момичета може ли да ми помогне с един въпрос?

Каква ви беше цервикалната слуз, когато разбрахте, че сте бременни?
Закъснява ми 2 дни (още не съм си правила тест), а ЦС ми е една такава като белтък, а никога досега не е била такава в този период.
Не искам да избързвам да си правя тест, понеже се е случвало да ми закъснее 2-3 дни и не иска да се разочаровам от отрицателния тест…

# 625
Няма как овулация два пъти в месеца освен ако не е някакво медицинско чудо. Но тестовете са за предстояща овулация, не потвърждават, че се е случила. Възможно е да имате повишен хормон за по-дълго. Имате ли СПКЯ?

Някое от бременните момичета може ли да ми помогне с един въпрос?

Каква ви беше цервикалната слуз, когато разбрахте, че сте бременни?
Закъснява ми 2 дни (още не съм си правила тест), а ЦС ми е една такава като белтък, а никога досега не е била такава в този период.
Не искам да избързвам да си правя тест, понеже се е случвало да ми закъснее 2-3 дни и не иска да се разочаровам от отрицателния тест…

Аз вече родих, но като бях бременна, течението ми наистина стана като белтък и даже имаше мириса като съм преди овулация. И стоя така дълги месеца. От повишения естроген е. Но само тест ще покаже има ли бременност.

# 626
По време на бременост се повишава прогестерона, а не естрогена.

# 627
И двата хормона се повишават

# 628

Здравейте, днес е първият ми ден на закъснение и зная, че е глупаво толкова скоро да си направя тест, но от огромно нетърпение и любопитство, тъй като имам симптоми, реших да си закупя Sure Check. Прикачила съм снимка, защото резултатът ми подкоси краката и честно казано не зная какво да си мисля. Според вас положителен ли е? Благодаря предварително, бъдете здрави! 🌹

# 629

Здравейте, днес е първият ми ден на закъснение и зная, че е глупаво толкова скоро да си направя тест, но от огромно нетърпение и любопитство, тъй като имам симптоми, реших да си закупя Sure Check. Прикачила съм снимка, защото резултатът ми подкоси краката и честно казано не зная какво да си мисля. Според вас положителен ли е? Благодаря предварително, бъдете здрави! 🌹
Аз не виждам втора чертичка.

Общи условия

Активация на акаунт