"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 457
  • 778
  •   1
Отговори
# 630

Здравейте, днес е първият ми ден на закъснение и зная, че е глупаво толкова скоро да си направя тест, но от огромно нетърпение и любопитство, тъй като имам симптоми, реших да си закупя Sure Check. Прикачила съм снимка, защото резултатът ми подкоси краката и честно казано не зная какво да си мисля. Според вас положителен ли е? Благодаря предварително, бъдете здрави! 🌹

Според мен теста е положителен. Нормално чертата да е слаба, щом имате само един ден закъснение. Напревете още един тест след 1-2 дена, би трябвало да имате по-интензивен резултат

# 631
Много благодаря, че ми вдъхвате вяра! Ще направя още един тест след 2-3 дни и ще споделя. 🌹

# 632
И с двете ми бременности, втората чертичка беше толкова бледа 1 ден преди закъснението.
Честито!

# 633
Дай Боже да имам Вашия късмет! Благодаря Ви за този коментар! 🌹

# 634
Дай Боже да имам Вашия късмет! Благодаря Ви за този коментар! 🌹
Здравей , и моите черти си бяха бледи дори на 5 ден закъснение. Успех 🍀🍀🍀

# 635
На този тест няма втора черта, има размазване от пренапояване..

# 636
100% отрицателен
Аз специално ме виждам на нито един от тестовете втора бледа черта
Не сте бременна за мен
За по сигурно направете кръвен тест там показва най-точно

# 637
Pam, направи още един тест (с урина), за да си по-сигурна. Дори и да е бледа втората чертичка, това пак означава бременност.

# 638
Здравейте. Последния ми МЦ беше на 23.10, между този месец от 6-ти до 8-ми имах розово-воднисто зацапване, но си мислех, че е защото ден преди това през целия ден вдигах тежки работи. Сега обаче ми закъснява, според календара трябваше да ми дойде преди 4 дена - днес правих тест и е отрицателен, запазих си час за преглед, но е чак другата седмица. На моменти имам леко напрежение ниско долу, но не ми идва. Дали е бременност?

# 639
Зависи колко тежко си вдигала Simple Smile Wink и къде си го вдигала Simple Smile

Извън шегата - за бременост и секс трябва.

# 640
Зависи колко тежко си вдигала Simple Smile Wink и къде си го вдигала Simple Smile

Извън шегата - за бременост и секс трябва.
Joy Joy Joy
Да, разбира се, по принцип не планирам трето дете и се пазим, но ми е малко странно това закъсняване

# 641
4 дена закъснение и отрицателен тест - надали си бременна!

# 642
Мацки
Може ли един съвет?
МЦ ми е редовен на 29-30дни, Трябваше да ми дойде на 24.11. Да,но в понеделник нещо започна… едно ръждиво зацапване, а не цикъл като цикъл. Тест не съм си правила, днес мисля да си направя. Може ли това зацапване да е някакъв симптом на бременност?!
Така искам да е положителен тоя тест,че направо ме е страх да си направя такъв. От 2години правим опити и всеки месец съм на тръни….

# 643
Ами, не. Зацапване не е симптом на бременност.

# 644
Firemama, направи тест , може да прицапва от имплантация или нисък прогестерон, но няма как да гадаем.

Общи условия

Активация на акаунт