Лимфни възли

• 883
  • 9
  •   1
Отговори
Привет, мили дами! Бих искала да попитам дали и сред вашите дечица има такива,на които след мононуклеоза или друга инфекция са си останали лимфни възли, които реагират при вирус, настинка и са слабо място на децата Ви?

# 1
Да, моя син има от няколко години големи по вратлето. Понякога се поява и на слабените. Всички доктори казват, че не е опасно.

# 2
Привет, мили дами! Бих искала да попитам дали и сред вашите дечица има такива,на които след мононуклеоза или друга инфекция са си останали лимфни възли, които реагират при вирус, настинка и са слабо място на децата Ви?

Аз имам такива и съм на 30 години. Така ще си останат, казаха че е нормално. Важното е да не растат без причина.

# 3

Аз имам такива и съм на 30 години. Така ще си останат, казаха че е нормално. Важното е да не растат без причина.

Здравейте ! Аз също съм на 28 г в момента съм бремена от както забременях също имам по връта малки възли и никой не ги приема на сериозно казват ми че щом са малки нямало проблем но аз се притеснявям така от нищото и повечето са от едната страна . Всички иследвяния са ми в норма и не знам какво да правя вече с тях

# 4
Някои лимфни възли си остават "видими" за цял живот. Щом си си правила изследвания, а и лекарите са ги видели, значи наистина няма нищо притеснително.

# 5
Някои лимфни възли си остават "видими" за цял живот. Щом си си правила изследвания, а и лекарите са ги видели, значи наистина няма нищо притеснително.

Абсолютно! Има много хора, които имат леко увеличени възли и дори не знаят за тях, аз не знаех преди да ме прегледа лекар, може да съм ги имала много преди да разбера за тях. При мен са останали вследствие на прекарана инфекциозна мононуклеоза(дори не съм разбрала кога съм я изкарала) 😅

# 6

Абсолютно! Има много хора, които имат леко увеличени възли и дори не знаят за тях, аз не знаех преди да ме прегледа лекар, може да съм ги имала много преди да разбера за тях. При мен са останали вследствие на прекарана инфекциозна мононуклеоза(дори не съм разбрала кога съм я изкарала) 😅

Благодаря ви успокойте ме ! ❤

# 7
При детето ми се усещат две топчета (не са видими, може би като си извие вратлето повече - съвсем леко, но то е твърде слабичко) отстрани на гръкляна - горе високо под челюстта, симетрично от двете страни. Някои казват, че са сливици, други, че сливици не могат да се напипат отвън. Не спирам да го мисля. Тя до пролетта на миналата година прави чести скарлатини, по едно време бяха всеки месец. При други напипва ли се нещо подобно?

# 8
Здравейте мили дами , искам и аз да попитам моят син е на 7 и на вратлето му се появиха лимби възли преди 3 години няколко от тях изчезнаха а други си останаха правили сме му изследвания два пъти кръвни преди години му откриха бактерия в носа и гърлото и казаха че от там са се възпалили но всички кръвни му бяха добри два пъти му е правено диференциално броене едните се прибраха от едната страна а от другата се прибират но не напълно и като се разболее се увеличават . Лекарката преди месец ми каза че няма за какво да се притеснявам .възелчетата са на вратлето и са Малки и безболезнени

# 9
Много деца са така, включително и моето. Щом сте правили изследвания и всичко е наред, няма от какво да се притеснявате.

Общи условия

Активация на акаунт