Модни консултации - 77

• 68 452
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Червеното по принцип кара очите да изглеждат наркомански.

# 601
Всеки сам да си преценява дали ще му отива, възможностите за реализация и ред другите условия.
Сложих го, защото е различен и нестандартен но си има отделна тема за грим.
Бордо стои разкошно на зелени очи. 😉

# 602
  • София
Дами, въпросът ми за коледното парти.
Ще съм с черна рокля. Бяла неутрална кожа, червена коса, леко топъл подтон. Ще съм с блестящи сенки в розово злато с леко оранжев подтон.
На какво червило да заложа?
- леко прасковено неутрално и молив
- червено
По средата или като за сезона - червен брик.
Много хубав цвят си намерих и според нанасянията и молива стои различно, № 305 е.

Аз може ли да попитам за тези сенки, имам няколко но нещо не ги блендвам добре и не ми се получава ефектът, който търся.

# 603
  • София
Да, на Севънтийн са.
Течен металик - перлено розови и номер 10 - оранжево златисти. Вторите са спрени, но на Кико вчера видях едни прахообразни, доближаващи се до rose gold

# 604
Търся здрав , максимално телесен цвят, не лъскав и несмъкващ се чорапогащник.

# 605
  • Street of Dreams
Търся здрав , максимално телесен цвят, не лъскав и несмъкващ се чорапогащник.

Аз нося Falke.

# 606
Вижте също и Wolford, Kunert и Palmers.
Falke са много хубави

# 607
Дами, моля дайте предложения за сутиени с твърди чашки, който обаче да не се очертават под  блузи и по-конкретно нали знаете как се очертава ръба на чашката под блуза...има ли такъв сутиен еднорог, който и да е удобен и да повдига гърдите и да не се очертава:(

Другото ми питане е за тази рокля:

https://cdn.bsbfashion.com/images/styles/large2x/052-111009_86_1.jpg

Много добре ми стои и ми харесва, но не знам с какви обувки да я съчетая..само с нормална обувка ли е възможно, както е на показания модел, на мен ми се искаше да си я нося в зимното ежедневие, тъй като е мека и топла, но с нито едни боти не ми допада как стои

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 15:12 от _Angie_

# 608
Всяка бота ще ви реже краката, та ботуши евентуално е единствената ви опция, колкото по-високи, толкова по добре.

PS Проблемът не е, че е къса, а че е и къса и тясна едновременно, та доста внимателно трябва да подберете ботушите, за да не докарате атрактивен магистрален силует.

PS Иначе къса рокля с високи ботуши си е класика.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 15:50 от Agent Provocateur

# 609
Дами, моля дайте предложения за сутиени с твърди чашки, който обаче да не се очертават под  блузи и по-конкретно нали знаете как се очертава ръба на чашката под блуза...има ли такъв сутиен еднорог, който и да е удобен и да повдига гърдите и да не се очертава:(
Когато сутиенът е по мярка не би трябвало да се получва такова очертаване, аз използвам основно ситуени с твърди чашки и не ми се очертават така, но съм виждала и се сещам какво се има предвид.
Според мен трябва да се мери и според вида на гърдите да се избира подходяща чашка, важна е и подгръдната обиколка също. Модел "бриджитка" при мен поне стои най-добре, но аз съм с малък бюст, чашка B.

# 610
Доволна съм от сутиените на Chantelle  и Heidi Klum. Не са със съвсем твърда чашка обаче. Правилно подбраният размер също е от значение, но при твърдите чашки, мисля че винаги ще личи под тънка тясна блузка, освен ако не завършва с някаква прозрачна тънка ивица.

# 611
Дълбока чашка не би трябвало да се очертава.

# 612
Дами, търся си определен тип ботуши, заострени, с kitten heel, т.е. ниско тънко токче и до средата на прасеца.
Нещо такова:

Някой да знае или да е виждал нещо подобно? Най-добре онлайн!

# 613
  • София
Аз също. Но заострянето да не е издължено.

# 614
Купих си тази рокля. Материята е тънка, подплата има. Смятам да я нося сега, с велурени ботуши. Трябва обаче да сложа и нещо връхно, за да не студувам  и тук вече се затрудних. Вероятно жилетка, къса? Какъв цвят? Друго?
Ще се радвам, ако помогнете с идеи.
ПП - извинявам се за лошата снимка/резолюция.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт