Модни консултации - 77

• 72 031
  • 775
  •   1
Отговори
# 705

От доста години не съм си купувала такъв тип чанта. Но сега се налага да си взема някаква, спортно-елегантна и се загледах в тази. Как ви се струва? Има намаление в ССС и ми излиза 74 лв( от 120).

Хубава е чантата, хареса ми. Става и за спортно - елегантни обувки, пантофи тип балерина, мокасини, всякакви кожени обувки също. Ако е и естествена кожа на тази цена е направо идеална .

# 706
Здравейте прекрасни,
Търся идея за горна част към тази пола:

Надолу мисля да сложа плътен матов черен чорапогащник, за баланс на блясъка.
Нагоре пробвах черно боди, но не ми хареса. Стоеше ми някак незавършено. Бих сложила колан (далеч от показания на рекламната снимка), но полата няма гайки, повечето време ще седя и вероятно ще се размества. Може би блузка, която леко да покрива ластика на полата?
Моля за идеи за модел, а също и цвят (освен черното, разбира се).

# 707
На снимката модела е със горница от същия материал и стои добре . Ето няколко примера , които избрах аз :

Освен черно би подхождал цвят бордо , тъмносиво  - графит и сребристо.

# 708
Здравейте прекрасни,
Търся идея за горна част към тази пола:
Скрит текст:

Надолу мисля да сложа плътен матов черен чорапогащник, за баланс на блясъка.
Нагоре пробвах черно боди, но не ми хареса. Стоеше ми някак незавършено. Бих сложила колан (далеч от показания на рекламната снимка), но полата няма гайки, повечето време ще седя и вероятно ще се размества. Може би блузка, която леко да покрива ластика на полата?
Моля за идеи за модел, а също и цвят (освен черното, разбира се).

Сребърна брошка

Преливащо черно и сребро (не злато)

Фигурален чорапогащник също ще върви

Брошка на цепката

Боди или блуза с отворени рамене

Ако предпочетеш да сложиш дълъг ръкав би била подходяща и риза изцяло от дантела.

Бяло, небесно синьо, металиково лилаво (подходящи са почти всички нюанси на лилавото - от светло до тъмно наситено), бордо, черно.

# 709
  • в Кошера
Рошличката, предвид дължината на полата, цепката и материята, бих заложила на черно - матов чорапогащник, велурени обувки (високи; с плътен ток)/ботуши/чизми, по-обемни блуза/риза/пуловер, без деколтета. Или фит блуза + блейзер.
Акцентът да бъде полата.

Скрит текст:

Виждам я и така в по-топли дни.
Скрит текст:

# 710
Благодаря ви!

Мисля, че предложението на Tyra най-много пасва на това, което и аз имах като представа в главата си. Само съм пропуснала обемно в горната част. Явно затова и не ми хареса с боди, то си е прилепнало (с обемни крилца-ръкави, които обаче никак не паснаха. С друг модел и кожена пола бяха идеални).

Цялата така сребърна за мен щеше да е в повече, затова и не взех горната част. Не бих го носила като комплект.  Simple Smile

# 711
Аз тази пола я виждам с топ с подплънки на раменете или вталено сако пак с обемни рамене.
Нещо от сорта:

# 712
  • Бургас/Пз
Полата много ми допада съчетана с Бяла риза.

# 713
Ако е с бяла риза комбинацията бих сложила и някакво по-обемисто колие като това :

# 714
Полата много ми допада съчетана с Бяла риза.
Рошличка, на мен също това съчетание ми хареса, като според мен е по добре бялата риза да е сатенена - дискретния блясък на материята да се "върже" с блясъка на полата .

Скрит текст:

# 715
Според това , което виждам полата е от много тънка материя и ризата , пъхната вътре, ще “ надува “ и седи грозно.
Много е къса, а и цепка има, затова задължително с плътен чорапогащник мат.
Нагоре- черен топ с буфан ръкави и дължина точно до колана на полата или топ с прилеп/ обемен ръкав и прилепнал по талията, за да не създава ненужен обем , пъхнат в полата.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 16:24 от Mateah

# 716
Имам сатенена риза в бордо/не много тъмно червено. Може и с нея да опитам.
Белите ми са памук.

И аз първоначално си го представях с обемни ръкави, но на моята фигура с тази точно пола не седи добре. Не се получава пясъчен часовник, а ставам обърнат триъгълник  (с тесни талия и ханш съм и ми трябва нещо разширяващо се надолу, за да личи, че имам талия Grinning )

Но ако целият топ е по-обемен, май ще стане.

Обещавам ако го измисля да покажа.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 17:36 от Рошличката

# 717
Полата е тънка, къса, с цепка. Асоциативно в горната част е необходимо да се търси отворена (гола) част - липса на ръкав или отворено деколте; или прозрачност на тъканта и материята.
В противен случай ще изглежда сякаш сме облекли палто със сандал на гол крак. Или че искаме да покажем крак, а плътно покрити нагоре крием някакъв недостатък (какъвто нямаме).
Мое лично усещане за търсене на композиция и съчетване.

# 718
Рошличка пробвай с бордо риза наистина. Цветово ще е добра комбинация.

Бях даже си запазила нещо подобно, но не мога да ги открия.

Ето нещо подобно, и с червено ми харесва

# 719
Готови ли са ви тоалетите за посрещане на новата година ?

Общи условия

Активация на акаунт