Модни консултации - 77

• 72 016
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
От показаните варианти, полата най-добре се връзва с блузата с брошката. За чоропогащник трябва такъв с много ликра, за да е хлъзгав и полата да не се набира при ходене. И аз мисля, че сив е най-подходящ.
Вариант с вталено сако и надолу разширяващо се като пеплум и с по-обемни рамене може да се получи хармонична визия.
Висок ток е задължителен. Обемни обеци и коса в стил 80тте ще придаде индивидуалност на тоалета.

# 736

Аууу Heart Eyes
Ето това исках. Но не го постигам Grinning

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 22:50 от Рошличката

# 737
Още нещо се сетих, но трябва внимателно да се подбере нюанса на горната част (и задължително с прозрачен, а не с плътен чорапогащник). Синя или дънкова риза в подходящ нюанс много ще освежи полата. Нещо подобно (уви, не намерих снимка с точния нюанс на твоята пола, но от тези горе-долу мисля, че се добива представа за ефекта):

Много ми харесва съчетанието с панталона и червената блуза, на което си се спряла! 😊 Весело изкарване! 😊

# 738
Рошличка, според мен смени концепцията за чорапогащника
С друг чорапогащник - 30/40 den последните показани два аутфита /от първия пост/ ще застанат добре.
Показвам чорапогащници 30 den, за ориентация как ще изглежда, може и без точки - изчистени.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 21:54 от Sweta

# 739
Много сте прави за чорапогащника. Благодаря ви.
С по-тънък определено не се набира така.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 22:51 от Рошличката

# 740
“Не“съм за тази пола.

# 741
На това сако не му отива такъв топ отдолу.  С по-тънкия чорапогащник ми хареса. Потник с тънки презрамки или без презрамки пробвай, ако имаш.

# 742
Определено със сакото стои най-добре, според мен. Като сложиш и по-тънкия чоропогащник ще изглеждаш идеално.

# 743
И аз не съм за тази пола, твърде рехава материя, въз къса и тясна с тази малка цепка. Имаш хубаво тяло така че измисли нещо подходящо, да подчертаеш хубавите си крака и талия..

# 744
Много благодаря на всички за отделеното време и съветите  Hug

# 745
Така е добре, Рошличка /последната снимка със сакото/.
Цепката е на място, не я зашивай - няма да можеш да вървиш, освен това полата ще се набира нагоре.

# 746
Пробвай сакото разкопчано и с изчистена бяла тениска отдолу + по - тънък чорапогащник.

# 747
  • София
Представям си я:
- със зашита цепка
- с тънък чорапогащник
- с висок ботуш
- нагоре с нещо черно асиметрично в долната част, което да закрива част от нея и бляскавото да е загатване, а не да е тънко и набрано, в горната - по - скоро не, но не мога да намеря подходяща снимка

# 748
Много е евтина тази пола, то и затова е невъзможно да се съчетае така че да изглежда добре. Аз не бих я носила изобщо, но ако трябва да се избира между показаните варианти, бих избрала комбинацията с черния топ с брошката, както и със сакото отгоре.

# 749
Ето моята празнична официална комбинация за вечеря навън:
Изтривам преди да е изтекло времето за редактиране .

Роклята е лятна иначе. Купена от eBay.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 20:09 от •MERA•

Общи условия

Активация на акаунт