Модни консултации - 77

• 72 016
  • 775
  •   2
Отговори
# 720
  • Somewhere far away
Да, коледен пуловер . червен при това! Ще съм си вкъщи, така че от друг тоалет не се нуждая. Grinning

# 721
Аз не съм решила изцяло, но има вариант да сложа този панталон. Ако е той, трябва да измисля с каква горна част ще го комбинирам.

# 722
На този панталон по-семпла горна част ще подхожда, поне цветово , си мисля.

# 723
редактирано

Такаа,
Пак аз с полата.
Опитах бяла риза дълъг ръкав сатен/коприна. Не се възприех с плътния черен чорапогащник. Просто сякаш бях сложила нещо лятно на нещо зимно. По моето възприятие поне.

Ризата бордо не пасна като стил. Тя е сатен, но с пандела. Не ми хареса.

Сложих малинова. Тя е боди и пак ми беше незавършено.

С черен oversize пуловер ми хареса най-много. Но нямам такъв.

Послее стигнах до потник + брошка.
Трябва подходящо сако.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 22:32 от Рошличката

# 724
Твърдо НЕ съм за полата още от самото начало. За примери бяха давани комбинации с пайетени или кожени поли, тази няма нищо общо. Евтинее и докарва не много приличен вид, без да се обиждате.
Имате хубави крака и може да измислите нещо по- подходящо със сигурност.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 20:59 от Mateah

# 725
И аз съм не за полата. Просто не стои добре и не е явно достатъчно хубава, затова не се съчетава с нищо.

# 726
тази пола не е подходяща

# 727
Благодаря.

(Тъжно подсмръкване).

# 728
Такаа,
Пак аз с полата.
Опитах бяла риза дълъг ръкав сатен/коприна. Не се възприех с плътния черен чорапогащник. Просто сякаш бях сложила нещо лятно на нещо зимно. По моето възприятие поне.

Ризата бордо не пасна като стил. Тя е сатен, но с пандела. Не ми хареса.

Сложих ей тази малинова. Тя е боди и пак ми беше незавършено. Ето с колан, но...по-скоро не.

С черен oversize пуловер ми хареса най-много. Но нямам такъв. Тук са две черни блузи една върху друга. Което няма как да нося в топло помещение.

Послее стигнах до потник + брошка, тъкмо да затворя деколтето, че аудиторията не е подходяща Simple Smile
Горе-долу, ако измисля и нещо сако.

Трудна е за съчетаване, но не е невъзможно. Имате ли черна риза или ефирна блуза, нещо подобно?

Другото, с което я виждам конкретно тази пола, е матов тънък полу-прозрачен сив чорапогащник и сив оувърсайз пуловер, ако ви се намира такъв. Нещо подобно:

Цвят сив чорапогащник, който имам в предвид:

И (ако е възможно) зашийте цепката на полата. От снимката изглежда много еластична, ако е такъв случаят, зашиването няма да пречи на движенията.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 21:18 от Amazing Amazing

# 729
Рошли, полата не е ежедневна, а дискотечна. Тази композиция е подходяща като съчетание на материите (по-фина тъкан в горна част, не пуловер), можеш да олекотиш и с по-фин (тънък) чорапогащник и си готова. Полата на снимката се набира, защото си сложила плътен чорапогащник и той се конфронтира с тъканта на полата.
Аз съм се обличала точно така за дискотека, но вместо полата ти имам още по-къса сребриста сатенена пола-панталонки, които съчетавах с подобно потниче, отворено на гърба и закопчано с брошка. Няма грам от какво да се притесняваш, не си грозно и предизвикателно разголена.
Много хубаво тяло.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 21:23 от GeryGG

# 730
Едит:
Благодаря, Гери.
Исках я за утре вечер, не за ежедневна, но събирането ще бъде домашно. Затова не искам нещо твърде разголено. И чак дискотечно - Уви, дискотека няма да има.

Amazing Amazing,
Опитах я с черна дантелена блуза, но не ми допадна, тъй като е прилепнала по мен.

Имам подобна на втората показана, но е със златно ципче. И не става. :/

Ще търся нещо друго за утре значи. А ми се искаше бляскаво  Grinning
Иначе е евтина, да, съвсем наистина.

Дами, моля, изтрийте снимките ми. По-късно и аз ще ги махна.

# 731
  • София
Полата е твърде разтеглива и с цепка, не изглежда добре. Имате хубава фигура, но полата стои някак странно и все едно ви е малка. Аз обожавам лъскаво, но бих предпочела ако са панталонки или трапецовидна пола от по-твърда материя. С висока талия. И бих сложила мъхесто черно пуловерче ии черна/бяла изчистена тениска. Нещо, което да придаде по-модерен/небрежен стил. Да освежи полата.
Скрит текст:

Аз имам черна тениска с черни пайети(цялата е с пайети) и я нося с черни по-балонести дънки. Носила съм я и със сив широк панталон с много висока талия.

# 732
  • София
Полата много евтинее и с нищо не стои, а с широкия колан е направо спираща дъха.

Хубава фигура имаш, възползвай се и потърси консултация с някакъв стилист, ако имаш възможност или гледай видеа. Аутфитите, които показваш не за първи път, изобщо не подчертават тялото по добър начин, а напротив.

# 733
Grinning
Е, не е за с колана, да, поне не и за този. Ама иначе ми е незавършена.
Може би с нещо oversize наистина, леко да я покрива.
Имам сив такъв пуловер, но е много дебел и отпада.

Да, тънка е и еластична, като клин.  По-големият размер висеше.

# 734
С черния потник с брошката стои добре, но зависи на това домашно парти с каква компания ще се събираш. Аз мисля, че е ако е по-релакс обстановката може и с черна прилепнала или овърсайз тениска да се получат добри комбинации.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 21:35 от •MERA•

Общи условия

Активация на акаунт