Гастрит , мнения за лекарства и лечение

• 858
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Преди няколко дни ми правиха изследване с бариева каша и се установи гастрит. Според изследвания и гастроентеролога ,червата са лениви, бавно обработват и ми предписаха Езопраджен 20мг и Медоприд 50 мг. Някой пил ли е тези хапчета и има ли ефект от тях? Интересувам се ,защото при закупуването аптекарката се зачуди защо ми е изписан Медоприд ,но не пожела да ми обясни.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 15:16 от Georgieva11

# 1
Имате запек ли? Трудно ли се изхождате? Имате ли симптоми на гастрит?

# 2
Имам тежест високо горе , болка понякога и задух. Установен гастрит е след изследвания. Интересува ме използвал ли е някой посочените лекарства.

# 3
Медоприд е добре да го приемате. Имате лениви черва и ще нормализира перистилатиката на червата. По-лесно е да се изхождате при по голяма нужда. Приема се продължително време по дадена схема, предписана от гастроентеролога.
За другото лекарство според листовката е за гастро-рефлуксен рефлекс. Тоест от стомаха ви да отива обратно при хранопровода и устата. Имате ли такова нещо?

# 4
Не съм усетила да имам киселини ,но е възможно и да не ги усещаш. За медоприд четох много лоши неща и странични ефекти и за това се консултирам с друг ,който е използвал лекарството.

Общи условия

Активация на акаунт