Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 808
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Elix,поласкана съм,че си се сетила за нас.Като се замисля ти не си пропуснала повод да ни поздравиш или да ни поканиш на среща  bouquetТо май аз излязох несериозната  Embarassed,но ще се реванширам!!!Ще дойдем на срещата на 01.03.,и не се съмнявам,че както децата,така и ние ще прекараме страхотно.
Игси,брой и мен за партито. Laughing

# 31
Аз предлагам срещата да е в 15ч, за да се съберем преди Игси да тръгне за Тея. А щом вечерта е наша, ще стоим, докато ни е кеф  Mr. Green

# 32
  • София
Здравейте, Момичета!
 ЦЯл ден не мога да седна да пиша от Рая. Само да ме види, че съм седнала пред компютъра и идва до мен и почва да натиска по клавиатурата.

mama nina - вижда се, че много приятно сте си изкарали празника на Лъчко!
А и тортата е красива! Защо не си си си я харесвала в началото?

Нямам търпение вече да идва 1.03 и да се видим.    261uu Повечето от вас бяха на предишните срещички, но ние с Рая не можахме да присъстваме много ще се радвам да се видим наживо и Райчето да си поиграе с връстниците си. Игси, а дали ще е проблем ако доведа и една съседска мама с нейната госпожица? Тя е с няколко месеца по - голяма, но надявам се, че нямате  да имате нищо против  newsm03

Игси пише, че постела и няма да може да опита кекса на Еlix. Аз си мислех да направя едни сладки за тогава, ама те хич не стават за пости.   chef

А мойта "гадинка" днес яде мусака. Приготвих я така, че да става и за нея и тя си хапна с голям кеф.

Мен от няколко дена много ме болят зърната и докато я кърмя чак ми се реве. Сутринта си ги намазах с Гармастан малко да ми поолекне. За спането на обед обаче, РАя е свикнала да си се приспива на гърда. Днес обаче решиха да ни спрат водата за целия ден и нямаше как да се измия. Ей, голямо бъркане под блузата ми падна и заспа със зверско смучене на палеца. И цял ден лази по мен и вика "папу -папу".  Grinning

А купихте ли вече мартенички?

# 33
Бреейй, ама не мога да ви изчета  Laughing  Браво за хубавата мартенска темичка!  Hug
Ние празнувахме сега в събота и ще качвам снимки за отчет  Mr. Green  Тортата беше чудесна, поръчахме я с бисквитен пълнеж, а като си хапнахме всички бяхме със сини устни и език  hahaha  Казвам на гостите, че трябва да се усети, че това е детски РД  Mr. Green   Joy
Относно храните, които давам на Рони, аз се придържам към метода някои неща да са след втората годинка /мед, шоколад, ягоди и подобни семчести, вафли/. Процедирах така и със Сузи, а и лекарката ме предупреди да внимавам, защото Сузито е с разни алергии, та да не стане нещо и с Ронито, да я пазим по-внимателно, щом има склонност и фамилна обремененост. Аз отвреме навреме давам жълтък, белтък още не съм  Thinking  За него се чудя кога да започна, но за прясното мляко със сигурност ще изчакам последната ваксина на 13м.
Иначе направихме изследване кръв и урина, но забравих да се обадя за резултатите  Crazy  Нещо се поуморих тия дни, гости си имахме от четвъртък до неделя, излизания по пазари /бабата искаше да купи дънки на Сузи, взе й дънков комплект с яке/. Ошашавих се...
Проблемът е, че другата седмица имам сесия /лелее, откога не съм ходила на изпити/, а нищо не съм чела, нямам сили за нищо. Рони е с брой зъби като на Кокемон, но кътничетата излизат трудно, с често сучене, нервничене, нощно будене... Гледам, че и на другите места за кътници венецът е побелял.
За срещичката няма как да дойда, защото цяла седмица се влача с кашлица и дрезгав глас  Sick , не смея, а мъжо е с Т и яка кашлица.
След малко качвам и снимчици  Wink

# 34
http://snimka.bg/album.php?album_id=20090&photo=56
Eто ни  Grinning 
Рони като иска да папка и вика Ма ма  hahaha  А днес сочеше татко си в гърдите и му вика Ма ма, а той Ааа, не, не съм мама и нямам папу  Joy  hahaha Ето я там майка ти  Laughing  Оооохх, беше ми много смешно  newsm62
За нашата кръстничка - изписаха ги в събота, вкъщи са си и са мноооого щастливи.  Peace  Така се изненадах като се обадих, аз мислех, че са още в болницата, а то вече били на маса със семейството  newsm76

# 35
  • София
Честит рожден ден Мериа!Желая ти много здраве,любов и само положителни емоции! Hug

# 36
Честит Рожден Ден, Мериа!!!!
Желая ти един изпълнен с много радостни емоции и изненади ден!!! Hug

Привет, банда!!!

Гледам снимките и така им се радвам само! Мама Нина, Рибка, какви малки-големи сладури са тези рожденици!!! Да са ви живи и здрави!!!

В събота се разхождахме по плажа – ето малко снимки...
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=83510
парола: r1r2.

# 37
Честит Рожден ден,  МЕРИА!
Бъди здрава, щастлива и все така усмихната!!!

Мами, колко жалко, че времето се скапа... Дано до 1.03 да се оправи.
Списъчето нарастна:

1. Олимпия
2. Мериа
3. Скъпата
4. Slyn4o
5. Irinopolis+
6. нейната пиятелка
7. Pile
8. Magica
9. Elix
10. Nin_ka
11. Doninka
12. Inik
13. Naddi
14. Titiii
15. Bilqna (?)
с мен - 16

Ако има някой който съм пропуснала, или пък съм включила, а няма да дойде да се обажда.

Bilqna, много съжалявам, че сте с температура. Дано да се оправи бързичко.

Irinopolis, това, че постя не означава, че другите - също. Носи каквото си намислила - гаранция, че ще се намери кой да го хапне Simple Smile

Момичета, с мен ставаме трима, които сме за 16:30. Има и едно предложение за 15 часа и едно за 15:30. Чакам изказвания по въпроса.

По въпроса за кучешките зъби - на момиенцето на нашите кумове, доколкото си спомням също кучешките пробиха преди горните предни резци. А иначе нашата Тея е с 2 долни и 2 горни, но яде всичко като голям човек.
Сега сме на вълна краставици. Мисля да купя няколко за купона на 1.03. Wink 

# 38
Добро утрооо  Hug
Честит Рожден Ден, Мериа!!!![/color] Нека всяка твоя мечта да стане реалност, и много да те радват мъжете !!!

Какъв сняг навънка има, сутринта като станахме и  #Crazy
Много се радвам, че бандата се разширява и ще сме много мами и дечица Simple Smile За часа и аз съм за 16 или 16.30, че Боби спи м/у 15-16ч., но ако решите по-рано, н.п. ще сменим малко режима, така че когато кажете. А ще вземаме ли подаръци на децата, дайте да го решим, да не се окаже, че едни носят, а други не, и да стане кофти за някои.

А за снимките нямам думи  Laughing И Лъчко, Рони и Габи са станали едни много сладки малки дечица  Hug А тортите са разкошни, незнам защо мама Нина не е харесала тяхната, много е хубава   bouquet А Руми благородно ви завиждам, колко е топличко при вас, и на плажа, супер, чакам с нетърпение да дойде лятото и да ходим с фъстъка на море  Joy

Билянка наистина много неприятно с Кали, дано скоро спадне Т, и да оздравявате бързо   bouquet

# 39
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРИЯ!
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

Стефко има 4 зъба - 2 отгоре и 2 отдолу. Чакам да излязат и другите резци. Той и без това си е неспокоен, а сега още повече от зъбите  Cry
Мама Нина, много хубава торта. Наистина, защо не ти е харесала  Rolling Eyes
Рибката, много са ти хубави кукличките  Wink
Ей, Руми, как ми се иска и ние да сме на плажа сега. Дано да ни се удаде възможност лятото да отидем на море  Praynig
Биляна, какво каза лекарката? Надявам се Яни да няма Т.

Момичета, кажете какво да вземам за хрема, нещо подходящо за кърмачки. От 2 дни съм с ужасна хрема. Носът ми непрекъснато тече  Sad Смуча Коризалия, но ефект нулев.

Нинка, сериозно ли говориш. Наистина ли има сняг в София  Shocked

# 40
chere6ka съвсем сериозно, а и продължава да вали в момента сняг и то с пълна сила  Mr. Green
За хремата докато кърмих пръсках Олинт 0.1 % и доста ми помагаше, а иначе и с Виброцил на малкия също съм си капала, и даже според мене беше по-ефекасно, но лекарката ми каза, че Олинт е по-добре за кърмачки.

# 41
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРИА!  МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 42
Честит рожден ден, Мериа! Пожелавам ти много повече да се усмихваш, защото страшно ти отива, да си здрава, и щастлива с твоите мъже вкъщи!
Игси, Беб4о с Гого ще дойдат на срещичката.
Мразя снега Crossing Arms

# 43
  • София
Честит рожден ден, Мериа! МНого здраве, щастие и успехи ти желаем с Рая!

chere6ka - ползвала съм Стеримар за хремата. Става и за бебета и за кърмачки. Не помня дали ми е помогнал особено, но на мен така или иначе нищо не ми помага за хрема.
 Значи в Стара Загора не вали сняг?  Тук продължава да се сипе. Другия месец ще ходим към СЗ и мислим да поостанем повечеко. Този път ще си взема количката - дано времето да е хубаво тогава.

bilqna - как е Яни? ДАно не е нищо сериозно и да се видим в четвъртък.
 Толкоз от мен засега, че Рая почна да става от гърнето.

# 44
  • Букурещ
Благодаря ви, момичета! Много сте мили. Hug

Кой ме кара да показвам на Филип снега ooooh!. Сега иска да стои само на прозореца и да го гледа, а аз трябва да го държа...От половин час стоим до прозореца и при всеки мой опит да го оставя на земята следва кански рев.

Общи условия

Активация на акаунт