Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 800
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Габрово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРИА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  newsm51 newsm51 newsm51

Тук не вали, но нещо ме смързя да излизам. Но отивам вече да обличам Антония, поне да поспи навън.

# 46
Мериа, честит рожден ден!
Желая ти много здраве, щастие и успех!

# 47
Честит рожден ден на мама Мерия   bouquet! Да си здрава и безкрайно обичана от двамата мъже! Пожелавам много щастливи мигове!

elix, много мило, че си се сетила за нас, но за съжаление няма да успеем да дойдем на срещата  Cry. Дано следващият път се класираме!
bilqna, дано Яни да се е оправил   Praynig!
Рибката, ама много сладки двете принцески! А каката каква гъста коса има...
Руми, хайде другата среща да я направим при теб  Wink  Laughing. Да знаеш тук какъв сняг вали, а вие сте на плаж.

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРИА! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!  bdbaloni
Аз се представям доста несериозно в темичката  Embarassed но успявам поне да попрочета тук там  Hug
Да са здравички и безгрижни всички празнували през изминалите дни малки и големи! Hug
И аз благодаря на elix за вниманието  Hug Винаги много мила и сърдечна  Heart Eyes
Видях си името в списъка и потвърждавам участието ни в купона  Peace Моите предпочитания клонят към 16 или 16.30 като час,до колкото говорих с inik и тя е ЗА. Игси,предполагам си ме включила след постинга на Ина,понеже беше писала за двама.При нея винаги комбинацията е с двамата юнака  Peace Дано се размине на Марти,че днес като се чухме не се чувстваше много добре  Praynig Предполагам по-късно днес ще се доуточни...
Кой ме кара да показвам на Филип снега ooooh!. Сега иска да стои само на прозореца и да го гледа, а аз трябва да го държа...
И при нас положението е такова днес,направо ми идваше да кача кошарата на нещо високо за да си гледа навън  Rolling Eyes
chere6ka понеже съм много податлива на настинки,моите спешни мерки са следните:пия един фервекс и правя много гореща баня на краката/това е най-добре да стане преди лягане,за да се запази дълго ефекта от загряването/ Капвам си от Виброцил-а.Последната си хрема от миналата седмица пресякох с нещо което открих наскоро - капки Цитросепт/от грейпфрут/ Сатват за кърмещи,бременни и малки деца има много приложения и ефект.Много съм доволна и сега продължавам профилактично да го взимам,след 2 приема ми пресече настинката  Peace Това е сайта за по-подробно инфо http://www.citroseptbg.hit.bg/
ribkata специални поздрави за порасналата ти принцеса и много гуш от нас  Hug На патерици  Embarassed и за теб  Heart Eyes Да сте здрави и много щастливи  Heart Eyes
Приятен ден на малки и големи  Hug

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕРИЯ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО, КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ![/size][/color]
Здравейте, мами! Много се радвам, че при вас вали сняг, няма ли да повозите дацата малко със шейничка? Ако знаете нашата кака милата колко се надява и при нас да завали, а то всичко така е разцъфтяло, че си  е чиста пролет, само последните три, четири дни, където е по студено, но няма изгледи да завали.
В неделя имахме гости и Мони яде млечна салата съвсем сам, бърка си в чашката и си пъха в устата с лъжичката. Пие вода от чашка също много добре, разлива само няколко капки. Днес, докато се къпах и той беше с мен в банята, и за да мълчи, и да не прави други бели, му дадох едни фулмастери и той рисува по теракота.  Whistling
Гали, а пък от теб не го очаквах да не ти се излиза  newsm78
Цитросепта и мои приятелки са много доволни от него!
Довечера очаквайте и от нас нови снимки.
Рибче, много сладички са ти дечицата

# 50
Рибката, поправи ме ако греша, обаче май цялото семейство много си приличате  Laughing Много сладки кукли-гушанки имаш!

# 51
Здравейте мамчета и ви благодаря за вниманието!  Hug
Калоян е пипнал вирусче. Вчера до към 19.30 ч нямаше Т, но после пак вдигна 39 за около 30 мин. и пак спадна на 37. Самоче цяла нощ простенваше и се въртеше в леглото. Може би не трябваше да го извеждам до поликлиниката, а да помоля за домашно посещение. Както и да е за сега държим фронта на 36.5 и ако е така до довечера антибиотика ще ни се размине, но кашля като 20 годишен пушач. Предполагам, че гърлого много го боли. Пием Ефералган и Хексалгин на 4 часа + Проспан. Капем в нослето Коларгол и Тобрадекс.
Нямате представа колко много съжелявам, че не можем да дойдем на общия РД. С такова нетърпение го чакахме  Cry Лекарката каза да попазим домашен режим 3-4 дена. Нали се сещате че е още 2 ден и Калоян вече подивява в къщи.  ooooh! Представям си утре и в други ден какво ще е  #Crazy
Довечера ще се включа пак за да сложа линкове на снимките от нашия РД.
Мерия честит рожден ден и от нас с Яни!

# 52
честит рожден ден,мериа!!!пожелавам ти щастие,късмет и реализация на всички твои мечти!

Много хубави снимки имате всички. newsm10
При нас са излезли 10 зъбчета,4 долни,4 горни и 2 кътника.Но май ще ни излизат и кучешките.Даже в момента е дигнал температура,а венеца му от долу е целия побелял и надут.
За съжеление ние няма да дойдем на събирането. WearyСтрах ме е да не някой вирус.По добре да си останем в къщи.Другия път ще посетим сбирката.

# 53
bilqna, гуши бебчо от нас, бързо да оздравява миличкото! Ох, много ми е мъчно за болни бебчета...Дано да мине бързо кашлицата, че тя най ги мъчи.  Sad

# 54
Привет и от мен,майчета! Heart Eyes
Честит рожден ден,Мериа!  bouquet

Питате ме защо не съм харесала в началото тортата?Ами мислех,че ще има още захарни фигурки отгоре,поне така се бяхме разбрали с майсторката Crossing Arms.И като видях само калинки и цветчетата...и малко ми стана кофти,ама...нищо..здраве да е...поне беше много вкусна.Кремът вътре беше комбиниран-шоколад и ванилия,беше много сочна.  chef
За зъбките,мислех че са кучешките,но не .Това били 2те зъбки,предни два нямаме,но предтсавте си като му излезнат целите на какво ще прилича Twisted Evil hahaha

Сега приключих с пекането на" кексelix".Реших да го пробвам,макар,че имам други хубави рецепти за кексове.Правя един страхотен трицветен кекспак във формичката.Ако искате рецепта..веднага давам.
Еликс,наистина брашното трябва да е повечко,2чаши и малко даже PeaceАз го направих в тавичка,понеже моята форма е малка и нямаше да побере сместа.Идва 8март-удобен момент да си поръчам за подарък голяма форма Joy
Още не съм го опитала,но изглежда мммммвкусно(ох чак ми се отдели слюнката,докато пиша Joy),сложих доста орехи,ситно смляни,заради Лъчко.Нали трябва и той да хапне Flutter

Бързо оздравяване на болничките пожелавам аз Peace
Лек ден..отивам да си хапна кекс"еликс" Party

# 55
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЕРИА!

Много пишете момичета  Grinning
И като гледам каква организация кипи за срещата ... уф, че ви завиждам.
Снимки правете поне - да гледаме после Peace
Искам да похваля моето момче - както е навършил годинка спи непробудно по цяла нощ  Laughing без да съм полагала усилия някакви.
Ех, сега хем се радвам,че можем да спим по-добре, хем ми е мъчно, че така бързо минава времето. Ми той Томи -пък и всичките февруарчета - вече излизат от бебешката възраст и си стават едни малки дечица.
Да са ни живи и здрави.

# 56
ООО,забравих да пиша за снимките,на Рибка и Руми,много са сладки малките госпожички Heart Eyes Heart Eyes

Ах,ах мами,като чета,каква компания се заформя за 1.03...искрено ви завиждам...много сме далече..иначе и ние щяхме да сме там Sad.Здраве да е,ще гледаме снимките после.
Мислим като се постопли(на пролет),да погостуваме на девер ми в София и ако случайно се случи пак да правите срещичка по това време.....ей..да знаете и ние ще сме там HugА,може и да си направим среща с някои от по-свободните мами,нали?  Wink Sunglasses

В неделя сме поканени на РД на Вилито..така,че пак ще има купооон..и снимки разбира се Party

# 57

Честит рожден ден, Мерия! Пожелавам ти да си здрава, обичана и усмихната!

И при нас вали сняг от сутринта.Но не трупа и не става за шейна. Всъщност ние и шейна нямаме  Sad
Ходих сутринта да занеса урина и да му вземат кръв. След малко ще ходя за резултатите.
Иначе е 11.000 кг. и 77,5 см.
Ходи и вчера падна на цимента и му потече кръв от горната устна  Embarassed Аз разбира се съм до него, но когато види нещо на земята (най-често фас) става неудържим  Crazy
Има 4 зъба.
Ще ходя другата седмица на уролог, за да му забели пишката.Аз сама се е видяло, че няма да успея.Стигам до едно положение и повече не мога.Говорих с уролога и той каза, че около 1 годинка е най-удачния момент.
След като направих пълен отчет ето и малко снимки.
Забравих, на Бебчо ли трябваше да пратя снимка на мейла за албума?   newsm78

# 58
  • Sofia
Нещо друго исках да ви питам и забравих - за гърнето. Започнахте ли да го използвате и има ли някакъв напредък при вас?
При Томче скоро няма да я бъде тази работа -  няма желание дори и да се задържи на гърнето седнал. Сестра му бързо и лесно се научи, но  Тома скача веднага.
Аз не че съм се разбързала много - когато стане и когато е готов тогава  Peace
Споделям просто.

# 59
Билянче, голяма мъка, че ще се борите с вирус. Дано леко и бързо оздравее Калоянчо. Пък пак ще си правим срещи и ще дойдеш, нали? Само да са ни живи и здрави дечицата!

Прибавям Nasya и Beb4o
1. Олимпия
2. Мериа
3. Скъпата
4. Slyn4o
5. Irinopolis+
6. нейната пиятелка
7. Pile
8. Magica
9. Elix
10. Nin_ka
11. Doninka
12. Naddi
13. Titiii
14. Nasya
15. Beb4o

16. inik под въпрос, ако правилно съм разбрала Doninka
с мен - 17

Чакайте да ви споделя сега днешният ми проблем. В неделя имахме парти, за което бяхме надули батута и за съжаление днес идвам и го гледам - спаднал... Аз още вчера заподозрях, че май е спукан защото съмнително ми изглеждаше по-мек от обикновено, но днес сутринта вече зейна грозната истина: батута е спукан... мъъъкааа! Толкова пари се изръсихме, а не издържа и 3 месеца. Надявамс е тази вечер мъжът ми да го види и, ако открие къде е дупката имаме едно специално лепило - ще го залепим, но ако не я открием... май ще сме без него на партито, а децата така добре се забаляваха. Тея даже е заспивала в него отрупана с топки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=9997&photo=93

Дано успеем да го спасим! Sad

Общи условия

Активация на акаунт