И палатка си имате в къщи
,и голям камион ,браво.А занимавали се с музикалната масичка?Не знам дали си прочела,но ние вчера забелихме пишлето.Направи го личната ни лекарка.Ти си решила при уролог да го водиш?Може би той ще го направи по бързо и безболезнено.При нас не беше толкова сложно,защото му оставаха 4-5мм.от кожичката и лекарката го оправи много бързо.

А,за падането...ооо Лъчко пада по няколко пъти на ден,къде плаче,къде-не..но падането си е в реда на нещата
Знам,че без това неможе,но да внимаваме да не удрят главичките,а пък другото...И ние днес направихме изследванията,но аз се замотах с кекса на Ели и забравих да си взема резултатите,хем лабораторията е на 50м. от нас
При нас резултатите си ги пращат направо на личния лекар и ако искаш си ги виждаш в лабораторията.Мираж,за гърнето доста съм писала.От 6м, сме на гърне и се справяме чудесно.Мога да се похваля,че вече караме с 1памперс за целия ден.Той си пика и ака редовно на гърнето,дори вече го слагам и на тоалетната.Скоро трябва да му вземем и седалка за него специална.Много се радвам,че от рано го научих на гърнето.И за изследванията тази сутри..никакъв проблем.Измих му гърнето,изпишка се вътре и занесох на лабораторията първата му урина.
чак си го кръстила,..да май повечко брашно гълта.

,дано се залепи,много го харесват бебоците

Гърне ползваме,но не всеки път си вършим работата,не го насилвам когато неиска не го слагам.
.Удари се в кошарата ,ама явно е било доста силно,защото плака много-и след малко гледам като текнала една кръв,ама тече и то много.Изкарах си акъла,чак не мога да реагирам.Веднага тръгнахме с такси,добре че кръвта спря малко след това.Ударил си венеца и от там течеше кръвта