Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 887
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Ninka,чакаме име и парола Flutter

Роси,Билянче,големи сладурковци тези момченца Heart Eyes

Краси,давай паролата,че не можем да видим снимките> Rolling Eyes

Еликс,кекса стана хубав,но вместо с шоколад ,го поръсих с пудра захар(нямах на разположение шоколад) и ми се стори,че иска още захар,заради това ,че не е с шоколад Rolling EyesНо пък така е по-добре за детето,Лъчко си хапна с удоволствие hahaha

Тити,аз давам от доста време кексове ,кифли и други тестени изделия.Обича ги и закусва с тях и една чаша кисело мляко или някакво данонче.
За закуска яде:сладка попара,солена попара,кус-кус,овесени ядки,филия с пастет,филия с масло и кашкавал или с колбас някакъв,малки кроасанчета с кисело мляко,брашнена каша.Често закусва с нас макарони .Така всеки ден му ги сменям и редувам,става така,че всеки ден има различна закуска.Утре например ще закусва "кекс еликс" с кисело мляко. Joy

# 76
elix нашият Имен Ден е на 14.04.-тогава е Св.Мартин,папа Римски  bouquet

А за пишлето...ох през какви мъки минахме,Марти нямаше 4м. и Бившата ни лична #2gunfire реши да му забели цялата кожичка(аз всяка вечер си я дърпах по-малко в коритото) и като се наду главичката и неможе да се върне кожичката...ужас #Crazy,стигнахме до Пирогов и ни казаха,че може да се наложи обрязване,но за щастие попаднахме на много добър уролог,който успя да го оправи без намесата на скалпели.Сега вече е забелена цялата и всяка вечер като го къпя я дърпам да я измия и за да не залепне отново.

mama nina мерси за идеите и аз забърках кеск и мисля утре да му дам,но + АМ,той сутрин си пие по едно шише Mr. Green

# 77
Честит Рожден Ден, Мериа! Бъди все така лъчезарна и мила!

Като гледам всички бебоци по снимките какви са купонджии, представям си вдругиден какво щуро парти ще стане  Party Party Party
Значи последно остава за към 16.30ч  newsm78

# 78
tonita76, rosiza, bilqna, страхотни порастнали човечета си имате - да са ви живи и здрави и да ви радват много   bouquet! Сладури големи са!
rosiza, много мъчно ми стана за Митенцето, че се е контузил така лошо  Cry. Направо ме сви сърцето. Дано да му минава бързичко  Praynig! Обаче си представям ти какъв шок си изживяла - милата.
Мериа, голям бонбон е тоя твоя син, ама наистина си личи, че не е очарован от снега.
krasykm06, нямам думи за тортата - много е красива. Направо ви се учудвам на търпението - как ви се занимава с такива неща. Хайде давай паролата за другите снимчоци.
Nin_ka, иска някакви пароли и не може да се отвори, а така ми разлюти любопитството  Embarassed Grinning...
Аз да ви кажа още не съм давала на Деян кексове, кифли и такива подобни - аз карам много бавно с храненето и ако така продължавам, най-вероятно до абитуриентския си бал ще е опитал всичко  Laughing.

# 79
Ч
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС, КРИСТИЯН И МАРТИН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

# 80
Честит рожден ден и на последните февруарчета Боби,Криси и Марти!Да си живички,здравички и много щастливи им пожелаваме ние с Лъчето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
Мами, паролата е краси
Билянче, успех в борбата с грипа.

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС, МАРТИН И КРИСТИЯН!   МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС, МАРТИН И КРИСИ!  Весело и щастливо детство и да пораснат добри и смели мъже!

Мами ето списъка според който ще се организирам за утре.
1. Олимпия
2. Мериа
3. Скъпата
4. Slyn4o
5. Irinopolis+
6. нейната пиятелка
7. Pile
8. Magica
9. Elix
10. Nin_ka
11. Doninka
12. Naddi
13. Titiii
14. Nasya
15. Beb4o

16. inik под въпрос, ако правилно съм разбрала Doninka
17. Dimihinkova
с мен - 18

Значи сега до обяд ще поръчам тортата. Спрях се на "бисквитена" за да могат и рождениците да си хапнат - много е лека и приятна- няма общо с бисквитените торти на бабите ни  Mr. Green , спокойно Simple Smile
От персонала ще има 2 момичета, които ще помагат за дечицата.
Също така ще приготвя 2 бутилки Фанта от клуба, чипс и бонбони-дражета "Лешник".

Моля още веднъж, ако някой се отказва да ми съобщи.  bouquet

ОЧАКВАМ    ВИ   В    16:30  за да са се наспали всички бебчовци и за да съм тук да ви посрещна!

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 09:34 от Игси

# 84
Честит рожден ден на Борко, Марти и Криси! Да са весели и усмихнати, обичани и щастливи!
[/i][/u]

krasykm06, много ти е сладка рожденичката! А рождения ден е бил страхотен, личи си и от снимките.

# 85
Ейййй много благодарим с Боби за пожеланията   bouquet Много ми е хубаво днеска, и ми е толкова мило, че вече ми е пораснало момченцето Simple Smile

На Марти и Криси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от нас, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ !!!

Незнам защо иска парола, при мене е оки, ето пак http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2268651
а ако пак иска, пробвайте с име :Nin_ka pass: buba10, ако и поща иска е buba_us@abv.bg, при мене явно ги е запомнило от 1-я път и сега не мога да се сетя как точно влиза и отваря.

Много хубави снимки, дечица и торти   bouquet

# 86
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРКО,МАРТИ И КРИСИ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ. newsm59  bigdance2
Краси,снимките са станали много хубави.Виждам че и нас ни има с Чечито newsm47.
Аз водих Чечо преди няколко дни на консултация и тогава тежеше 12,450кг и 80см този път скромно сме пораснали Grinning

# 87
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Бобсън и Криси! Да са много здрави и да имат много късмет в живота!

# 88
  • Габрово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБСЪН, КРИСИ И МАРТИН! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО СМЯХ И ИГРИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
   bouquet  bouquet  bouquet

Краси, тортата ти е много хубава. Как ги направи тия нинджи, бе!? Каката сигурно е много доволна.
   Страхотни снимчици сте качили. С нетърпение чакаме и снимки от общия рожден ден при Игси, че чак ми се реве, че няма да можем да дойдем. Весело изкарване!

# 89
ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН НА БОБСЪН И КРИСИ! НЕКА БЪДАТ ЗДРАВИ, УМНИ, ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!

Краси,тортата е страхотна, колко ли време си си играла да направиш украсата.
Леле Чечо е 12 килограма и половина пу-пу  Mr. Green , а моя човек още няма 10.
Момичета, утре ще си разменим мартенички това е ясно, обаче по една за бебчо или по две - за мама и за бебчо?

Общи условия

Активация на акаунт