Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 887
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Nin_ka, успях да вляза - много хубаво клипче си направила! Пожелавам ви весело празнуване днес   newsm59  bigdance2 newsm38  Gift!

# 91
Здрасти и от нас!Първо Честит Рожден Ден на малките големи калпазани!Все по-енергични,весели и послушни(то май не се връзва с енергични,ама айде Laughing) да растете!Честито със закъснение и на мама Мериа!
Сега да поразкажа по-подробно за нас,че все не ми остава време..Лора на гърне не иска да си върши работата и не знам как ще я науча Sad май поизпуснах момента..като беше по-малка го правече,ама сега-нъц.Много бърбори иначе,все повече започвам да я разбирам какво иска да ми каже...всичко почти разбира,само дето не й се слуша много много.Заиграва се с играчки,но след като е пръснала всичко навсякъде..аа,от няколко дни има 2 много сладки номера-единият е да ми носи нещо и ми го дава и аз й казвам браво и й се усмихвам и я целувам,много се радва милата и така по 1000 пъти може да ми даде едно и също нещо само заради похвалата след това.Вторият е като стои на легло или където и да е,пуска нещо което държи на земята и казва 'А,а,па',ама се прави и на изненадана,че е паднало(па означава падна).Мноого е сладка,направо се заливам от сълзи да се смея Simple Smile Ходи доста стабилно,за яслата ще е 6 точки Simple Smile
Игси,ти писа,че Тея се държи много добре в яслата,ти кога я даде?На нас също ни предстои за съжаление Sad Днес започвам работа(освен студентството)....много ми е криво,че няма да съм с Лора..голям рев му дръпнах Sad но няма начин..ох,стига такива гадни мисли..настроението е много весело заради предстоящото събиране,пожелавам ви най-веселото изкарване Simple Smile А,днес сме и на имунизация..дано не плаче много..
Хайде,за сега ще спирам..стискайте палци за първия работен ден Wink Приятен ден на всички!

# 92
Честит рожден ден на Боби, Марти и Криси,да са живи,здрави и безгрижни в игрите си!  nbirthday newsm38 nbirthday

Игси би ли написала сайта на клубчето,за да се ориентирам как точно да стигна,защото не съм ходила там.Мерси  bouquet

# 93
Честит рожден ден на Боби, Марти и Криси Щастливо детство и много здраве!

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС, КРИСТИЯН И МАРТИН!

Нинка, аз немога да влезна. Уж всичко написах и пак не ми зарежда  Sad
Краси, страхотна торта  Wink Добре си се справила  smile3501
Тонита, много сте хубави и двамата на снимките  Wink Адашчето много е пораснало.

Благодаря ви за съветите  Hug Днес съм по-добре. Намерих от каката Виброцил гел и хремата взе да намалява.

Желая ви утре да си изкарате много добре и да изядето по едно парче торта и за нас  Laughing

# 95
Чечко на мама Тонита наистина е много голям, не само на килограми и ръст, а ми и по това, което може. Доста приказва и знае да прави всякакви маймунджолъци.
Аз също се пробвах да отворя на Нинка страничката обаче не можах.
Все забравям да кажа резултатите от нашата консултация 9550 гр и 78 см. Малко сме фини, но както и да е.
Скрими, успех в работата и в детската ясла   bouquet
Момичета, благодаря за комплиментите за тортата, аз малко не си я харесвам, ама като за аматьорка бива.
Желаем ви весело изкарване на утрешния рожден ден и ще чакаме снимки

# 96

честит рожден ден на борис,кристиян и мартин!!!
Пожелава ме ви много здраве, безгрижни детски игри и много да радват мама и тате.
Ние на гарне ходим,но не си обаждаме още.Е по някога свършваме и в гащите.  newsm53
Така благородно ви завиждам за срещата утре.Дано следващия път успеем да дойдем и ние.
Бяхме на консултация,тежим 12 килограма,ръст 74.Взеха ни кръв и урина.На мама мъжа почти не плака! newsm47
Nin_ka много хубаво клипче newsm10
Скрими успех в работата.
Краси тортата ти е чудесна,изглежда доста вкусна! newsm22

# 97
  • София
Заедно с Рая желаем безброй щастливи дни на днешните рожденници Бобсъна, Криси и Марти!

Днес времето е чудно. Дано и за утрешната срещичка остане такова.

krasykm06 - тортата ти е прекрасна. А "недостатъците" й само ти си ги виждаш. Обзалагам се, че каката е била много щастлива и изненадана като я е видяла.

titti - ето го сайта на клубчето.

ScreamingMamaa - надявам се, че добре си изкарала първия работен ден! А сигурна съм, че Лори е много сладка, като си прави номерцата.

Рая от няколко дена вече почна да си храни и куклите, но само ако я подсетя. Иначе, докато я храня на столчето, тя задължително е с лъжица в ръката за да храни мен. Не им ли дам отказва да яде. Почва да върти главата, стриска устни и маже наоколо.

Аз също от преди си й давам домашен кекс. Тия дни пак правех, но ако не й го давам на хапки в устата тя го взема в ръця и прави всичко на трошички. И като сшпоменах кекса, mama nina май обеща да даде рецепта и тя.

НА консултация ще я водя другата седмица. НА 1 годинка не я водих, заради гриповете. Сега ще правим и изследванията й.

# 98
titiii, сайта го беше дала Slyn4o, но айде и аз пак: www.veseliacheta.com

Screamy, Тея от новородено е все покрай батко си; докато стана  на 9 месеца само аз и татито сме си я гледали, но от месец ноември ми се налагаше да я оставям за някой час на една баба-съседка вкъщи. После като започнах в клуба си я взимах с мен и тук тя свикна да играе(по-скоро наблюдава)  с други деца, освен с батко си. Но като цяло е много  жизнерадостно и слънчево дете - не капризничи, рядко е кисела за нещо, яде си всичко с апетит, адаптивна е. Затова  наистина засега нямаме проблеми с яслата. Притеняваше ме само как ще я приспиват, че беше свикнала а заспива на цица, н и с това се оказа, че няма проблеми - сутрин ставаме в 6:50 и на обяд само да й замирише на възглавница и е готова заспала. Не се притеснявай, на много майки им се налага преди втората годинка на детето си да започнат работа, труден е периода на свикване на детето с новата обстановка и на това майката да свикне с мисълта, че денят й ще мине далеч от рожбата й. Пожелавам ти успех на работно място и лек период на адаптиране на бебка към новата ситуация.   bouquet

Момичета, Мериа и Inik за съжаление няма да дойдат утре. Sad

# 99
  • София
Eй, мойто доване днес цял ден отказва да яде каквото съм й намислила.
Ето и сега - отказа си пюрето за вечеря, но си похапна от салатката на тати. Той си беше забъркал печени чушки със сирене, чесън и кисело мляко. А какъв и дъха сега.... Sick. Хич не обичам чесън.
 А сутринта ходихме малко на пазар. Ето малко снимки:
тук е с Мони. Другото дете, което ще доде утре с нас на срещичката.
Голям кеф им беше в магазина. Е, Рая си напазарува и тя това - онова.
ето я с тати.
 А ето как застава на вратата, когато изляза от стаята.

Е, лека вечер от нас, че ще я къпя. А вие къпете ли малките още всяка вечер?Аз я къпя почти всяка вечер. Само главата й мия през няколко дена. Много и е приятно в коритото. Пада голяма пръскане, ритане и т.н., и голям рев в момента в който я измъкна от там.

# 100
Честит Рожден Ден на последните ни Февруарски Февруарчета – Борис, Мартин и Кристиян!!!
 Пожелавам им много здраве и един изпълнен с много подаръци, глъч и забава ден!
   newsm38

И понеже тук вече е 01 Март:

Честита Баба Марта на МаЛкИ и ГоЛеМи!!! Бъдете бели и червени, весели и засмени!!!

# 101
Игси,благодаря за милите и окуражителни думи!Дано мъничето да понесе леко промяната...а мама ще не ще бързо трябва да свикне,колкото и да й е болно..аз също се притеснявам за спането,защото много й се играе и рядко й се доспива вече,а в яслата си имат строг режим..ама най-голямото ми притеснение е да не започне да се разболява често..всички мами така казват,дадеш ли го на ясла,край,само болести те чакат(много ме окуражават де)..Лора по принцип си е здрава(да не чуе дявола),та да се надяваме,че и с това ще се пребори..защото иначе не знам какво ще правя..ох,хайде стига с оплакванията...сега веселото:
Честита Баба Марта,весели мами и палави човечета!Много мартенички да навържете по дрешки и ръчички!

# 102
  Честита Баба Марта ! Да сте много здрави и засмени!

# 103
4естита баба марта, да са здрави, весели, засмени и малки, и големи
приятна срещи4ка днес  Simple Smile

# 104
  • София

Честита Баба Марта на всички! Дa сте бели и червени, румени, засмени!

Общи условия

Активация на акаунт