То май аз излязох несериозната Игси,брой и мен за партито.
То май аз излязох несериозната
Повечето от вас бяха на предишните срещички, но ние с Рая не можахме да присъстваме много ще се радвам да се видим наживо и Райчето да си поиграе с връстниците си. Игси, а дали ще е проблем ако доведа и една съседска мама с нейната госпожица? Тя е с няколко месеца по - голяма, но надявам се, че нямате да имате нищо против
Казвам на гостите, че трябва да се усети, че това е детски РД
За него се чудя кога да започна, но за прясното мляко със сигурност ще изчакам последната ваксина на 13м.
Нещо се поуморих тия дни, гости си имахме от четвъртък до неделя, излизания по пазари /бабата искаше да купи дънки на Сузи, взе й дънков комплект с яке/. Ошашавих се...
, не смея, а мъжо е с Т и яка кашлица.
А днес сочеше татко си в гърдите и му вика Ма ма, а той Ааа, не, не съм мама и нямам папу
Ето я там майка ти
Така се изненадах като се обадих, аз мислех, че са още в болницата, а то вече били на маса със семейството

За часа и аз съм за 16 или 16.30, че Боби спи м/у 15-16ч., но ако решите по-рано, н.п. ще сменим малко режима, така че когато кажете. А ще вземаме ли подаръци на децата, дайте да го решим, да не се окаже, че едни носят, а други не, и да стане кофти за някои.
А тортите са разкошни, незнам защо мама Нина не е харесала тяхната, много е хубава
А Руми благородно ви завиждам, колко е топличко при вас, и на плажа, супер, чакам с нетърпение да дойде лятото и да ходим с фъстъка на море 

Смуча Коризалия, но ефект нулев.