Бабо Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта

• 9 887
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден на Биляна и Аница!

# 136

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БИЛЯНА и  АНИЦА!  МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ВИ СПОХОЖДАТ!

Мама Нина, дано всичко е наред с Лъчко  Peace И ние сме имали разни премеждия, но слава Богу се размина благополучно всичко. Най-шокиращото за мен беше, като видях как Божидар тича с проходилката с нож в ръка  #Crazy Баща му закусваше и го оставил по-открая на масата и нашия го докопал. Добре, че съзрях навреме, че не ми се мисли какво можеше да се случи.  И най-странното е, че сме винаги на крачка от тях и пак стават непредвидени неща...

# 137
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И  ЗАСМЕНИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БИЛЯНА И АНИЦА!
ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И МНОГО ЛЮБОВ!

ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И НА ВСИЧКИ КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД И СМЕ ПРОПУСНАЛИ ДА ПОЗДРАВИМ!

Много неприятни случки с Лъчко и Филип. Мериа, слава Богу че се е порязало само на пръстчето. Нина, дано като се чуем днес всичко е наред.

Страхотни снимки, личи че сте си изкарали страхотно. Дано и ние успеем някой път да дойдем!
Момичета, много се затъжих за всички. Вие доста сте изписали. Аз малко по диагонал прочитам. Днес почивам за да се подготвя за неделя. Защото утре е невъзможно да отсъствам. При нас новото е че имаме 5то зъбче. Таткото се справя много добре с гледането на Вили. Тя много го слуша, заспива си самичка, казва му за кукото. Дори си мисля, че него повечко го слуша. Иначе със всеки ден става по-щура. Ами това е засега от нас. Надявам се скоро пак да пиша.

Приятен ден на всички

# 138
  • София
Честит рожден ден момичета-Биляна и Аница !Много здраве и много хубави неща да ви се случват! Весел празник!

# 139
Честит рожден ден на Биляна и Аница! Бъдете здрави и щастливи!
Дано Лъчко днес е добре и не го боли устичката  Sad А докато четох Мериа, как ръчичката на Филип била в кръв - идва Коко, целите му ръце и уста кафеви (докопал парченце шоколад). Да, ама аз четейки за кръв, се шашнах много  ooooh!
А Божидар с ножа в проходилката -  Joy да се смееш ли, да плачеш ли. Аз дето второ дете гледам и не успявам винаги да го предпазя от падане и се шашкам, представям си на повечето от вас, дето са им първи, как им спира сърцето...

# 140
  • София
Какви неприятни случки стават понякога,ами така е ,палави са децата и колкото и да гледаш все ще издебнат момент да се наранят  Sad Дано Лъчко бързо се оправи,Нинче за твое успокоение ще ти кажа ,че ще му мине като на кутре,тя и Кали веднъж падна от стола и си цепна устата,но за 2 дена й мина.

Вчера беше страХотно,отново благодарности за топлото посрещане от страна на Игси   bouquet и много целувки за Тея която ни липсваше,защото беше с Т.
Бобче,Мериа,Скъпата и Иник и вие също ни липсвахте  Sad
Ето малко снимки и от мен  Grinning

февруарската дружина

ТАЗИ ми е фаворит  Mr. Green Кокемон прави стрийптиз,а Кали му ръкопляска  Joy hahaha

някой да е викал доктор???

тортата 

нападение на тортата 

това са маците

на люлката

на седянка

Кали и Михаела 

Калоян-кавалер 

# 141
Честит рожден ден на мамите Билянка и Аница!Бъдете здрави и много обичани!  bouquet

Мами,днес Лъчко е добре.Не му е много подута устничката,но венеца му е посинял .надявам се ,френулома да му зарастне,да се изпълни с тъкан. Praynigпретърпяла съм операция точно на това място под устната(имах киста вътре във венеца) и затова знам колко много боли,като имаш рана там.Затова ми е притеснено,че тази невинна душица трябва да изтърпи такива болки Cry
Дано по-бързо му мине и да забравим неприятната случка.

Днес се очартава топъл ,слънчев ден при нас и мислим да се разходим до Бачковския манастир.Има страхотни поляни там и много място за ходене и падане Wink

Аз отивам да гледам другите ви снимки.еликс,страхотен фотограф си,как само си улучила момента да снимаш Коко голичък,а Кали да му ръкопляска Joy Joy Joy

# 142
Еликс, много добри снимки! Страшен купон е бил,а?  Защо и ние не можем да дойдем на тия сбирки- ей, къде е , има - няма 150 км   Laughing
 Дикси, да вземем да се вдигнем за следващия купон да се включим и ние  Wink

# 143
Момичета, сърдечно благодаря за топлите пожелания   bouquet   bouquet   bouquet! Ето една виртуална почерпка от мен:

Ей, страхотно сте си изкарали! А дечицата са толкова сладки, нямам думи направо - истински бонбончета! Абе най-прекрасните деца са нашите  Wink! И снимките са разкошни. Благодарим, че ни направихте съпричастни към купона, макар и задочно!

mama nina, много мъчно ми стана за Лъчето  Sad. Дано по-бързо да му минава!
mama nina, Мериа, Atrakcia, представям си какъв ужас сте преживяли. С тия деца трябва да сме с очи навсякъде и пак не е гаранция, че ще ги опазим.

# 144
  • София
Честит Рожден ден на Аnitza i Bilqna! Бъдете здрави, щастливи, обичани!

# 145
Честит Рожден ден мили мами Аnitza и Bilqna!!!
Бъдете много щастливи!!!!!

Я, познайте какво правя сега???
Айде след малко ще пиша пак Wink

# 146
  • София

Качваш снимките  Mr. Green
Вече ги разгледах  Laughing

# 147
Игси, как е Тея днес?

# 148

Качваш снимките  Mr. Green
Вече ги разгледах  Laughing

Позна!!! Ама аз качих и още! Simple Smile

# 149
Ами както си и мислех - днес й няма нищо: не мога да кажа съвсем няма хрема , но е от дъжд на вятър, а температура изобщо не е вдигала ... Яд ме е, че така се получи точно за вчера, но... деца, няма как!
Тя си е при мен в момента - не посмях все пк да я пратя на детска. Разглеждахе двете с нея снимкитеот вчерашното парти Simple Smile Много им се кефи Simple Smile

Мами, благодаря ви сърдечно, че дойдохте. Макар без моята хубавица успях да си оправя настроението покрай вашите бебоци - големи сладури! Нашите съкровища... чувствам ги много близки (и вас също, де Simple Smile )

Mama nina, дано всичко се оправи бързо и да не го боли много! Ще му мине и ще зарастне и ще забрави... Simple Smile
Аз като съм била на 1 годинка съм си ударила устната на ръба на стол и досега си имам белег (добре, че е червилото, че не бие на очи, ама аз си го знам).

Олимпия, какво се оказа на фотоапарата ти? Щом си качила снимки да разбирам ли, че нищо му няма? Дано е така!

Снимките, които качих започват от ей тази нататък:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109936&photo=167

Общи условия

Активация на акаунт