Къде в Пловдив??? - 106

• 33 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
В Пъзел в Смирненски всички са много любезни, търпеливи и старателни.

# 571
Ние обиколихме целия град за килим и най-накрая си купихме от Столипиново срещу циганския мол. Страхотен килим. Без забележки, но и аз търсих точно определен цвят шаги. А за цената няма да казвам, че беше почти 3 пъти по-ниска. 3години вече не ни е мръднал. Ето го килима, много е дебел и хубав.
На каква цена го взехте и има ли големи размери? Замислих се след прочетеното да отида там, но ми трябва голям килим, около 2/3 метра.
Не помня цената, но беше почти три пъти по-ниска от другите места. Иначе има всякакви размери.

# 572
Благодаря, GoSSipSs. Flowers Hibiscus
Ще посетя това място.

# 573
  • Пловдив
Някой търсеше висулка Шанел, ако представлява интерес да ми пише на лично да споделя групата.

# 574
Някой от вас да е ползвал услугите на нотариус Георги Пирянков? Впечатления?

# 575
Някой от вас да е ползвал услугите на нотариус Георги Пирянков? Впечатления?
Какви точно впечатления може да имаш от нотариус, не знам... Там всичко е так-так по бланки и нормативи. Това да не е доктор 🙄
Ама да, ако някой се е впечатлил...

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 20:02 от duhi_puhi

# 576
  • Пловдив
Мои клиенти (сериозна фирма) често го използват - не са ми споделяли лоши впечатления.

# 577
  • Пловдив
Аз. Само добри впечатления.
Duhi, не е само бланки и нормативи, доста си далеч. Има си мислене, отношение, цени....

# 578
Ми не знам, последните 2 месеца ходих 3 пъти на различни, не видях никакви специално отношения, цените бяха нормални. Даваш си личната карта и там каквото трябва, подготвят ти документа и чао. Единият не беше в Пловдив, имена не помня на пловдивските - някъде до Новотела и един до съда .  
Ама щом има значение... Явно ги ползвате служебно по-често. За рандъм употреба едва ли някой ще забележи каквото и да е специално.

# 579
  • Пловдив
За еднократно може и да имаш основание. На мен се налага често да ползвам и то не само в Пловдив. Книга мога да напиша. А уж едни книги четат всички нотариуси, ама...

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 21:25 от jul

# 580
И ние сме минавали сделка при него, с добри впечатления съм. Мил и възпитан човек, освен всичко останало.

# 581
Здравейте, някой да е виждал в Лидл останал еър фрайър на silvercrest?
Преди два дни имаше срещу стадион Ботев, но се колебае да купувам ли. Върнах се на следващия ден и вече го нямаше...

# 582
На Рогошко също няма. Сега идвам от там.
На Лидъл мисля, че работи националния номер. Могат да проверят за наличност, за да не обикаляш напразно .

# 583
На Рогошко също няма. Сега идвам от там.
На Лидъл мисля, че работи националния номер. Могат да проверят за наличност, за да не обикаляш напразно .

Дават информация само за актуални промоции, за изтекли не можели да помогнат.

# 584
Знаете ли къде в града ( а може и онлайн ) има качествени ароматизатори за въздух . Но говоря от тези дето си пръскат на определено време , тип дифузери . Но нещо по приятно и качествено от тези в кауфланд .

Общи условия

Активация на акаунт