Блефарит при новородено

• 621
  • 4
  •   1
Отговори
Можете ли да ми кажете повече за живота с блефарит?
Бебето ми на 7 седмици получи диагноза бактериален блефарит в следствие от запушени слъзни канали. Лекарят изписа капки Тобрин, слагах ги 5 дни. Уж антибиотикът е убил бактерията, но зачервяването току затихне за половин ден и вземе, че се върне. До колкото разбрах, това състояние е хронично и цял живот ще ѝ създава проблеми Disappointed
Всякаква информация ще ми е от полза. Hands Pray

# 1
Намерете по адекватен доктор.

# 2
Записах час и ще пусна секрет за изследване, но като поисках мнение и от педиатъра, той също каза, че първично са ок тези капки. Вие имате ли опит с диагнозата, или препоръка за лекар?

# 3
Записах час и ще пусна секрет за изследване, но като поисках мнение и от педиатъра, той също каза, че първично са ок тези капки. Вие имате ли опит с диагнозата, или препоръка за лекар?

И това състояние не е хронично - посетете частна клиника в София- Ден, Пентаграм ,Пашев.

Успех!

# 4
Бяхме на преглед и очният лекар предписа Офтакуикс капки + Гентамицин маз, а педиатърката каза че е много и да започна само Офтакуикс и да следя. В тях обаче пише, че не се препоръчват за деца под 1г... Някоя да ги е ползвала с толкова малко дете?

Общи условия

Активация на акаунт