Отговори
# 120
Честита нова тема. Да я изпишем с положителни емеции.
Нека изпълваме всеки ден с възможно най-много моменти, в които сме благодарни за всичко хубаво в живота си.
Добро утро !

Малко остана  до новия сезон.

# 121
От вчера 🌹

# 122
Привет, момичета! 🫶

🤍🧿🪬

# 123
Усмихната и спокойна неделя,дами🤍

# 124
# 125
  • София

Хахаха, от къде се появи това Grinning

Аз докато не видя утре, не вярвам, въпреки снимките от заведението и клипа с подготовката Stuck Out Tongue Winking Eye

Сутринта имаше интервю с Буче, на някой да му е попадало? Питаха я за нови проекти, с моя турски(Joy) разбрах, че няма. И за сватбата я питаха, ако съдя по картинките, но само това разбрах...

# 126
Няма нови проекти рибата? 😩😂😂 Не мога да повярвам. 🙄 Как този талант на турското кино е без проект! 😉 Сигурно не може да си избере все още, най -вероятно чете сценарии сега! 😂😂😂Само да не я натресат тая бездарната пак в Ялъто! 😩

# 127
  • София
Ей сега ще я върнат бременна от Кая JoyJoyJoy

# 128
Ей сега ще я върнат бременна от Кая JoyJoyJoy

Пепел ти на клавиатурата. 😄

# 129
[quote author=MysteryG

Хахаха, от къде се появи това Grinning

Аз докато не видя утре, не вярвам, въпреки снимките от заведението и клипа с подготовката Stuck Out Tongue Winking Eye

Сутринта имаше интервю с Буче, на някой да му е попадало? Питаха я за нови проекти, с моя турски(Joy) разбрах, че няма. И за сватбата я питаха, ако съдя по картинките, но само това разбрах...
[/quote]

Хахаха,дано е истина,обачеее на мен ли ми се привижда,не знам,но в ляво единия не е ли Мерт? Hug

# 130
  • София
Ето го и репортажът с Афра от вчера.

„Красивата актриса привлича вниманието с мрачното си настроение, докато се излежава на шезлонга, без да сваля плажната си рокля цял ден.“

https://x.com/esooesss23/status/1825147306779234543

# 131
Репортажите с АфРам през уикенда направо са шедьоври, толкова информативни и полезни. Joy

А това е колаж, но много хубав колаж, ай дано видим един такъв и реален някой ден Sunglasses :

# 132
Програмата! Дните , в които ще се излъчват сериалите през новия сезон! Петъкът е запълнен! 🙄

# 133
За отбор делулу, към който и аз се числя. 😁🤍

# 134
Стори от Дирен! Трей на филма му! 🤘

Общи условия

Активация на акаунт