Отговори
# 630
  • София
Опааа, я Мерт с компания май бил, Али после плътно до него на партито...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄

# 631
Оооо, Мистери супер! 🫶
А още е на никъде! 🤘Ялъто! 👑

# 632
Здравейте, момичета,  прочетох много коментари и се обърках. Ще има ли трети сезон? Кога ще се снима и кога ще излезе в България. Прочетох противоречиви коментари.

# 633
Здравейте, момичета,  прочетох много коментари и се обърках. Ще има ли трети сезон? Кога ще се снима и кога ще излезе в България. Прочетох противоречиви коментари.
Всеки момент започват снимките на 3 сезон. В Турция почва излъчване на 13 септември. Тук го гледаме онлайн. В България четох,  че ще го дават 2025г.

# 634
Никъде ли няма да се качва до 2025 ? В някоя платена платформа ? Не ми се чака до тогава Simple Smile

# 635
# 636
# 637
Ама голям красавец е Мерт. Пу, пу. Не се сещам за толкова красив български актьор. Ако вие се сещате, кажете.

# 638
Какво резюме да слагат за 3-ти сезон, като не са го измислили още.

# 639
Въййй, Афито ги размаза! 👑

# 640
Някой беше пуснал картинка на едно дърво, дето все му подливали вода Grinning
Утре очаквам същия пърформанс и от Мердо Sunglasses

# 641
В третия сезон очаквам да се включи племенницата на Ифакат с куп нови злини. Нищо чудно да замести Пелин и да  се опита да спечели Ферит. Така го виждам аз..

# 642
Фенски творения ❤️🧿❤️🧿

# 643
Ама голям красавец е Мерт. Пу, пу. Не се сещам за толкова красив български актьор. Ако вие се сещате, кажете.
Оу,нека не пренебрегваме българското кино и актьорите си.Първия секс символ на българското кино е Стефан Данаилов.Много красив и много талантлив български актьор.Можеше да изиграе и играеше в различни жанрове,от драма до комедия.Звездата му изгрява в далечната 1969 г.когато се снима в сериала "На всеки километър".Между другото сериала е признат за първия български екшън сериал.Наричаха го българския Ален Делон.След това се появи Владимир Смирнов.Неговата звезда изгря с филма "Сбогом приятели"!Филм,който и до днес успява да ме развълнува и разплаче.Култов.Препоръчвам горещо.Смирнов е руснак но се преселва в България заради любимата си,която е българка,студентка във ВИТИЗ и случайно се запознават в Ленинград,жени се за нея и става български актьор.И накрая,моя любимец - Иван Иванов.Звездата му изгря през далечната 1979 г. с филма "Всичко е любов".Филм,който съм гледала безброй пъти и който отново бих гледала с удоволствие.Толкова бях влюбена в героя ли,в актьора ли,и аз не знам,че не ме интересуваше разликата от десетилетия в годините.Толкова години,след "Всичко е любов" не успях да преодолея тази влюбеност.За мен той си остава единствения секс символ на българското кино.Бог да го прости.Дано в "другия свят" всичко да му е любов.Между другото,когато искам да съм сама със себе си,винаги си пускам "Всичко е любов" и отново се пренасям в ония безгрижни времена на лудо влюбена тинейджърка.

# 644
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт