Отговори
# 600
Ново от Бусе(Пелин). Може да е злобарка в сериала, но извън него е красива.

# 601
Привет!  Kissing Heart
Момичета и аз ще гледам нашия любим сериал и най-вече любимите ни СейФер.  Heart  Simple Smile  Няма начин много дълго време да ги държат разделени или поне така се надява да стане Hands Pray  Все пак не са се виждали цели две години и като се засекат някъде и айдеее пак ще  се почне старата песен на  нов глас  Two HeartsSimple Smile
Интересна ще е причината защо са се разделили и дали са разведени или само разделени  Thinking  Всезнаещата Бирсен това не го  е доуточнила  Angry Естествено ,разбирам я че не и се вниква на дълбоко в  проблема ,друго е да изпаткаш по нощите бомбата и после да гледаш сеира  в Х.:Angry 
Чакам с нетърпение първия трейлър за новия сезон .От него ще се придобие някаква макар и бегла представа за това което ще се случва .
Но каквото и да се случи на края ще стане ето това.  Heart

# 602
Привет ! А някой знае ли кога ще пуснат трейлъра на сериала ?

# 603
Azisiq, може ли да помоля тая да я слагаш в скрит текст? Еле като са тооолкова много снимки. Благодаря!

Момичета, здравейте! Ще гледам и аз, няма отказване, въпреки че ми се позагуби ентусиазмът. Пак да благодаря за цялата информация, която носите насам.

# 604
Чета ви момичета,но много песимизъм,малко по-ведро.Помня как след сезон 1-ви колко много сценарии се вихриха из соц.мрежи.Най-яркия ми спомен беше,че ще има скок във времето,Сейран ще е бременна,но Тарък ще я отвлече и ще я заплаши,че ще убие Ферит и тя ще се ожени за него.Ферит ще изпадне в кома и като се събуди ще разбере,че Сейран се е оженила за Тарък и ще си мисли,че е бременна от Тарък.Тогава той ще се ожени за Пелин,Сейран ще роди и тогава ще разбере,че детето е негово и всякакви такива.Спомням си и интервюто на Афра,която каза,че във втори сезон ще видим съвсем нова история и много любов.Тогава сценаристката също беше нова.И какво стана?Прекрасна 1-ва серия и невероятно дъно във следващата.Видяхме и кризите в сценаристи и сценарии.Стигна се до отстраняване на сценарен екип.Доброто беше,че Гюнгер все още беше в ОГМ и го върнаха,та поне паралели да прави.Лошото беше некадърната Буче на която така и не успяха да съкратят договора.Мисля,че вече трябва да са си взели поука освен ако не съжаляват,че са се захванали с 3-ти сезон и искат да го прекратят скоропостижно.Та защо ще наемат дизайнер на Сейферски бижута ако ще разделят пак главните герои?Защо правят репетиции в болницата ако ще има скок във времето с няколко години?Ще направят ли този гаф след като в билета за Париж ясно се вижда датата 24.11.2023 г.?Феновете подробно разнищиха датата на развода и "слонската" бременност на Пелин,та едва го замазаха тоя гаф и когато "приписаха" бебето на Сертер,фандома им го прости.Да,може да има някакъв скок във времето,но едва ли ще е с години.И продуцент,и продукция,и режисьор,и нови сценаристи трябва вече да са наясно,че този път трябва много добре и внимателно да изпипат нещата.Още повече,че ще излязат много нови продукции и конкуренцията ще е жестока.Както знаете,преди сватбата на Ерсин и Берил,се вихриха други "сценарии".Щеше да се развива двойката Кайсун,чак уж песен бяха започнали да пишат за нея и тям подобни и след сватбата,ядец.Не знам,но на мен тая сватба още ми се вижда нещо извън плановете които са си правили за 3-ти сезон.Много ми е странно защо не се направи в края на 2-ри сезон,ами Ерсин и Берил един месец се разхождаха в Щатите и изведнъж,бам,за 15 дни стъкмиха сватба и то един ден преди да се съберат за репетиции и изведнъж Таро напуска сериала.Дори и да няма друга причина,въпреки сватбата можеше да се развие двойката Кайсун.Все пак са актьори професионалисти.Вече никога ли Берил няма да играе с друг партньор и Ерсин с друга партньорка щото са женени?Струва ми се нелепо.Колкото да говорим,съдим,недоволстваме от Онур съм чувала,че е опитен продуцент и компанията му е доста влиятелна.Нали новия филм с Мерт е пак негова продукция или греша?Едва ли ще се съобразява с това кой в какви отношения е с партньора си в реалния живот и кой с кого не иска да играе.Там си има договори които трябва да се изпълняват и които едва ли са подписани в ущърб на продуцентската компания.Може да стана и банална вече,но едва ли много от партньорите в един филм или сериал,които показват химия на екрана отношенията им в реала са перфектни.Има и такива,които се ненавиждат,но на снимачната площадка нищо от това не личи.Така,че си чакам 3-ти сезон без много да се задълбочавам какво написала Бирсен,/тя беше писала и че Орхан напуска/,беше писала,че героя на Мерт в новия филм ще се казва Джихан,но нещо пообърка щатите .Актьорите още не са прочели сценария и не са на ясно,тя вече знае всичко,сякаш тя го е писала.Ние може и да продължим да гледаме,но да не забравяме,че от нас не зависят рейтингите.Или ще има пълноценен и завладяващ 3-ти сезон,или ще си кажем "сбогом" със Сейфер след няколко серии.

# 605
Привет ! А някой знае ли кога ще пуснат трейлъра на сериала ?
Само слухове...Бяха писали 30 август, но едва ли ще успеят, защото още снимки не са почнали. Лично аз се надявам до 1 септември най-късно да го пуснат. Днес и Емрулах се появи, та ще видим.

# 606
Здравей  stasha_s, да няма проблем да слагам снимките в скрий текст. Извинявам се ако нещо съм объркала като съм сложила прекалено много снимки.

А иначе с нетърпение очаквам новия сезон. Дано няма раздяла между Мерт и Афра и всичко което се изписват по форумите да не е истина , а само клюки на жълтите медии които само си измислят.

# 607
Представете си да изкарат целия 2-ри сезон като сън на Ферит от болницата след прострелването. (Шега, шега..) Все пак тогава Кязъм не искаше те да са заедно, с и Кая не съществуваше.😂

Иначе най-логично е Сейран и Суна да избягат някъде в чужбина, и Суна да се разведе от разстояние с Кая, обаче наистина както казвате сега Сейран и Ферит с какъв статус ще са - официално женени, но разделени ли?

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 01:19 от bellie_ellie

# 608
  • София
Не помня кой писа, че няма да са разведени, а разделени. Ако е така това изключва според мен да са във връзка с други хора. Наистина е най-добре тези само да се въртят около тях за интригата.

# 609
Добро утро Heart говорело се че в ролята на Синан ще влезе Кенан Аджар...колко е вярно ще разберем скоро...

# 610
Добро утро, момичета! 🍀Всеки ден вече чакам снимките да почнат!🤗
Малко спойлери от рускините 😁
Скрит текст:
Суна и Кая ще са заминализа Англия, но ще се разделят там и Суна ще си дойде сама; Орхан ще живее със семейството си; Сейран ще стане художник; Синан ще се опитва да се сближи със Сейран; когато Ферит разбере за намеренията на Синан ще побеснее

# 611
  • Пловдив
Добро утро, с надежда днес да имаме положителни и позитивни новини какаещи нашите любимци:blush:
!

# 612
Добро утро Kissing Heart

Да сложа моето момиче Heart

# 613
Добро утро 🌞

# 614
Добро утро!

Поне резюмето на сезона могат да пуснат по-навреме. При другите сериали тече яка рекламна кампания, а при нас само кокошкарски истории в социалните мрежи. 😄

Общи условия

Активация на акаунт