Отговори
# 645
Добро утро! 🫶

# 646
Добро утро Kissing Heart

# 647
Добро утро и честит празник! ❤️🍀Днес е Голяма Богородица по стар стил! Живи, здрави и благословени да са всички!🙏
Ииииии....Днес свършва ретроградния Меркурий! 😁😁😁🥳🥳🥳🥳

# 648
  • София
Който има желание да влезе в Инстаграм и да докладва новината за Мерт от тази сутрин в страницата на Билал за фалшива. Дано поне те я свалят.

https://www.instagram.com/reel/C_Mp4hmo_vH/?igsh=MWQ3bXI4ZDI5bmFsMg==

Някой слушал ли е Сабина, това вярно ли е?

https://x.com/urazbulbeni/status/1828683793697284276?t=v3mrBcN8e … 179F7IGehbtg&s=19

# 649
Който има желание да влезе в Инстаграм и да докладва новината за Мерт от тази сутрин в страницата на Билал за фалшива. Дано поне те я свалят.

https://www.instagram.com/reel/C_Mp4hmo_vH/?igsh=MWQ3bXI4ZDI5bmFsMg==

Някой слушал ли е Сабина, това вярно ли е?

https://x.com/urazbulbeni/status/1828683793697284276?t=v3mrBcN8e … 179F7IGehbtg&s=19
Това за Сабина абсурд да е вярно! Тя има два канала в Телеграм, като единия е специално за Афрам. Много обича Мерт и Афра. Страхотно момиче. Прави уникален превод.
Допускам да има съвпадение на имената, или някой умишлено да иска да й навреди 🤷‍♀️🤦‍♀️. Нямам обяснение наистина.
П. П. Ето тази обаче беше пуснала видеото за Мерт , а също и снимки. Бяха й писали, че Ураз я беше споменала заради това. Но не знам как е името й, нито канала в Телеграм

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:17 от Dichkata

# 650
Какво е споделила Сабина?

# 651
Добро утро.Аз също питам какво е споделила Сабина.Аз лично се изнервих тотално вече,то взех да се страхувам да влизам в Инстаграм и тук.Край нямат лошите новини.Ще има ли изобщо снимки.Афра и Мерт не съм ги виждала да влизат в Инстаграм от вечерта с видеата в Бали.Афра тогава беше повече от 24 часа на линия,преди да се изключи смени профилната си снимка...Взех да се отчайвам вече.

# 652
Нищо не е споделила Събина . Някой се опитва да я топи. Добро утро от мен🌞

# 653
Това за Сабина е лъжа! Излезе и съобщение да се пише на Ураз! Сабина обича и СейФер и Афрам! Никога не е споделяла слухове, обиди и т.н.

# 654
Ураз първо да си проверява инфото, че и тя почна като тези, дето обвинява.
Сабина е супер коректно и мило момиче. В момента е в Турция, директорът на Иви я запознал с Фатих Аксой и Керем Чатай, имаха някаква конференция. Някой се опитва и на нея да подлее вода, белли хахахаха

# 655
Тя тая Ураз е на всяка манджа мерудия. За първа секретарка и асистентка на Афра и Мерт ли се смята не я знам... Малко ме дразни от известно време. 😀 Като ѝ видях поста как се опитва да напада напр. Сабина (не гледам на руски не съм запозната, но само хубави неща съм чувала до сега ;д), пак споменава снимките от плажа и как били снимани без тяхно знание.. все едно нейните снимки от летищата са нещо по различно..😃😃 Ама както и да е..

# 656
Другите сторита са заминали, това успях да снимам

И реакцията й на сабахлешните новини от Ураз

Значи, пишат й на Ураз някакви английско говорящи, дано ги знае какви са. Много лековерно подхожда.

# 657
  • Яко в Матрицата...
Дано да е невинна тази Сабина, изглежда спокойна... Аз не бих се включила в спора, защото не я познавам и не я следя.

# 658
Направо гарантирам като за себе си. Вярвам, че и всеки друг, който я "познава" виртуално.
Не разбирам този лов на вещици, който се вихри из социалните мрежи.
Гледам, Лоша кръв стартира на 6 септември, Шербета днес излиза на сета. Само нашите лежат на стари лаври.
Нямаме реклама, нямаме трей, нямаме новите актьори, чийто герои побързаха да ни анонсират. Ние разчитаме на клюки от личния живот на главните си актьори. Вярвам, че не само аз, а и всички фенове на Чапкъна, очакват със свити сърца всяка новина. Дето вика Милена, вече ме е страх да вляза в Х, инста и в мамата. Всеки ден ново 20, всеки ден удари. Е, солотата са доволни и радостни, разбира се Sunglasses

# 659
  • Яко в Матрицата...
Те пък едни лаври Joy Мисля, че няма нужда да вадим рейтинга от последната серия...

Еве, бомба гиби се връщат, съмняваш ли се Joy

Общи условия

Активация на акаунт