Отговори
# 660
Направо гарантирам като за себе си. Вярвам, че и всеки друг, който я "познава" виртуално.
Не разбирам този лов на вещици, който се вихри из социалните мрежи.
Гледам, Лоша кръв стартира на 6 септември, Шербета днес излиза на сета. Само нашите лежат на стари лаври.
Нямаме реклама, нямаме трей, нямаме новите актьори, чийто герои побързаха да ни анонсират. Ние разчитаме на клюки от личния живот на главните си актьори. Вярвам, че не само аз, а и всички фенове на Чапкъна, очакват със свити сърца всяка новина. Дето вика Милена, вече ме е страх да вляза в Х, инста и в мамата. Всеки ден ново 20, всеки ден удари. Е, солотата са доволни и радостни, разбира се Sunglasses
Аз също гарантирам за Сабина. Много мило момиче, обича работата си, Турция.... Има канал в Телеграм специално за Афрам ❤️ Шефа на Ay Yapim на тази конференция я питал кой е любимия й сериал и тя за негов потрес казала  Рибарче 🤣❤️
Да не са отменили 3 сезон 🤷‍♀️🤷‍♀️. Снимки йок, Афра и Мерт йок 🤦‍♀️🤦‍♀️

# 661
И аз от това се страхувам,да не са отменили сезона или Афра да е напуснала и да се чудят какво да правят.
Лично мен толкова личния им живот не ме интересува,притеснявам се за сериала.Но както казват старите хора,няма дим без огън.Всички се опитват да оправдават Мерт,но май си е обръщал тая мома на Бали.Няма лошо,но излизаш и казваш,аз съм необвързан,много обичам Афра,но сме само колеги и точка.А то и двамата мълчат,хората мислят че са заедно,поне една част и панаира е пълен.А ако наистина са заедно и са се случили неща на Бали,бих я разбрала Афра ако напусне сериала.Момичето беше в Австрия,видяхме ли такиаа неща,не...Да правят каквото искат но да играят и да го има 3 сезон....

# 662
И аз от това се страхувам,да не са отменили сезона или Афра да е напуснала и да се чудят какво да правят.
Лично мен толкова личния им живот не ме интересува,притеснявам се за сериала.Но както казват старите хора,няма дим без огън.Всички се опитват да оправдават Мерт,но май си е обръщал тая мома на Бали.Няма лошо,но излизаш и казваш,аз съм необвързан,много обичам Афра,но сме само колеги и точка.А то и двамата мълчат,хората мислят че са заедно,поне една част и панаира е пълен.А ако наистина са заедно и са се случили неща на Бали,бих я разбрала Афра ако напусне сериала.Момичето беше в Австрия,видяхме ли такиаа неща,не...Да правят каквото искат но да играят и да го има 3 сезон....

Не мисля че Афра е напуснала сериала, има подписан договор и ще плаща неустоики

# 663
  • Яко в Матрицата...
На масата са куп пари. Мислите ли, че Онур, ОГМ или агенцията на Афра се вълнуват от личните ѝ връзки... Недейте така.

# 664

Не мисля че Афра е напуснала сериала, има подписан договор и ще плаща неустоики

Не съм казала че е напуснала,казах че се страхувам да не го направи.Зная че има неустойки но и други се е случвало да го правят.

# 665
Шнура ни опъва нервите👿...Това е моето мнение. Аз вярвам във Афрам и се возя още на еднорога❤️🧿🧄
Но каквото и да става мисля, че Афра и Мерт са професионалисти и ще си свършат работата, независимо от личните си отношения!
Много хора печелят слава,  пари и последователи на техен гръб. Пускат се снимки и видеа в опит да се правят внушения...
Нейсе...Ще потърпим още малко. Тия дни трябва да започнат.

# 666
Ето така сме в момента. Сейфер остана в Антеп, а Афрам в асансьора Grinning

Затова пък си имаме Синан и Дияр Head Band

# 667
Единственото ми обяснение за липсата на каквато и да е информация е че на Шнура не му дреме за рейтингите, защото  си е вързал гащите с продажбите в чужбина.

Колкото до отношенията на Афра и Мерт, честно казано предпочитам да са се разделили, но не и да са от тези, които си играят игрички с публиката. Не ми харесва варианта, който чичо Онур лансира, а именно, че са се отследвали заради продуцентите и прекарват лятото отделно един от друг пак по същата причина. Смятам, че и двамата са талантливи и достатъчно успешни и нямат нужда да прибягват до такива ПР похвати.

# 668
Ето така сме в момента. Сейфер остана в Антеп, а Афрам в асансьора Grinning

Затова пък си имаме Синан и Дияр Head Band

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

# 669
Милена, защо Мерт да излиза и да казва, че е необвързан?  Нямам спомен да е казвал, че е във връзка. Още повече, да казвал, че обича Афра, ама му е само  колежка. Няма нужда. Свободен е и може да прави каквото си иска, с която/които си иска.

# 670
  • Яко в Матрицата...
Много филми гледате. Спокойно. И СейФер ще има, и АфРам. Грабвайте пуканките и се настанявайте удобно на дивана за шоуто PopcornPopcornPopcorn

# 671
  • София
Е, днес Стар и официалният акаунт на сериала се рекламират със СейФер. В коментарите ги подиграват даже.
За мен не са готови изобщо да стартират трети сезон, щом преди няколко дни актьори търсеха.
Омръзна ми да му адвокатствам на Мерт, но рускините като имат още видеа от Бали защо не ги пускат. Защото няма компромати и е по-важно няколко дни да се обсъжда 2 секунди клип, в който Мерт се навежда да му кажат нещо.
Както и да е, ще започне сезонът и ще се разбере кой е прав и кой е крив.
Рени Heart

# 672
🧿❤️🧿❤️🧿❤️

# 673
Днес цял ден забравям да пиша, че Ойя Доган- кинокритик и журналист е написала много хубава статия за Мерт 🧿❤️

https://www.dizidoktoru.com/m/yazi-makale,1105.html

# 674
Нещо нереално! 😂😂😂

🧿🤍🪬

Общи условия

Активация на акаунт