Отговори
# 675
Емрулах се появи 😁🫣🤔🥳

От тази снимка се е стигнало до там да пише

# 676
Айде и Рамо! 👑

# 677
  • София
Емрулах за един час има едва 500 лайка. Така ще е, да продължват с отрицателния си ПР. Преди правеше 1000 за две минути. Никой не му вярва на този.
Мерт е първи, но с повече от два пъти по-малко туитове от Афра. Ами...

# 678
Нали в мечтите на СейФер имаше  яхта🤭,дали това е яхтата хахахах . Може да ги видим гушнати на тази ⛵. Накрая гола вода. Те пишат за Синан и тем подобни,те ни мажат пред очите

# 679
# 680
Пишат, че подготовката в ялъто е приключила днес. Да видим кога ще започнат снимките. Тъй като Афра нямало да има снимки в ялъто известно време, сигурно чакат Мерт да се върне.

# 681

https://x.com/soladeed/status/1828441442584252495

Мерт има много спам в тага , а Афра прави "вирусни " клипове Kissing Heart То от Бодрум , то избор на храна GrinningНе  си мислете , че няма ПР анализи и стратегии на  агенции Няма случайни неща в този бизнес

Снимките за мен са започнали Няма как Синан и забравих коя , да не се знаят Grinning Нали и те трябва да се подготвят за ролята си Просто колкото видяхме от филма на Мерт толкова и ще видим сега ОГМ все пак Grinning
Да , чака се Мерт то е ясно , момчето зор видя за едните s-x приключения би път 40-60 часа за 5-6 дни То в Истанбул къде са виждали такива неща Grinning Как да обясняваш , като фен масата няма и да стъпи в мечтите си на Бали , хейле пък арабската фен маса,  от където идва цялата тази кретения .А големите фенки на Мерт им импонират и  в омразата си към Афра не спират да споделят под името,  той е свободен мъж

Охх как да не се смее човек
От Х :
Мисля, че Емрулах  смята, че Сейфер е много различен в съзнанието му и,  че всички ние гледаме измислицата в съзнанието му.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 21:09 от KrasiAnna

# 682
Четох сега че Афра е в Америка за снимки на списание.Вярно ли е това?

# 683
Не мисля.Те това го писаха още като замина в Америка,че ще снима за списание,но бяха някви незапознати.По принцип ще почва снимките за есенната колекция на Дефакто.

# 684
  • София
Значи евала на ОГМ. Никой нищо не знае и от там един куп теории и коментари. Направо и аз вече им теглих една, каквото такова. Щом почнах да пиша на Емрулах от личния ми профил, не е добре положението Joy Чакам да ме блокира Joy
За Афра и аз чувам какво ли не, най-вече защото Наги не е с нея, но нали ще започват сет, къде да е да му се невиди Joy

# 685
Значи евала на ОГМ. Никой нищо не знае и от там един куп теории и коментари. Направо и аз вече им теглих една, каквото такова. Щом почнах да пиша на Емрулах от личния ми профил, не е добре положението Joy Чакам да ме блокира Joy
За Афра и аз чувам какво ли не, най-вече защото Наги не е с нея, но нали ще започват сет, къде да е да му се невиди Joy

Нагиша голяма вече Ок , ама горканчо Широ,  къде ли е харизан Joy
За децата на Мерт да не говорим Забрави ги този  баща Kissing Heart Пораснаха без родител Grinning

# 686
Нагиша голяма вече Ок , ама горканчо Широ,  къде ли е харизан Joy
За децата на Мерт да не говорим Забрави ги този  баща Kissing Heart Пораснаха без родител Grinning

Забрави ги, защото е на кекс туризъм. 😜🤣

# 687
# 688
И спойлер админките от инстаграм почнаха😂 Пишат, че в петък първо започват със сцените между Афра - Берил.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkini-dizisi-cuma-gun … te-cikiyor/48647/

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 23:07 от bellie_ellie

# 689
Бирсен го е написала в инстаграм това
Мерт поради героят изигран във филма и претърпял тежък емоционален товар 😀 отпочива на Бали Той ще започне снимките в понеделник
Значи Мерт ще отпочива около 10-11дни  По малко щеше да е лудост

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 23:07 от KrasiAnna

Общи условия

Активация на акаунт