Юлски Бебета 2023 - Тема 4

• 4 635
  • 107
  •   1
Отговори
# 60
Ние не сме мислили още за триколка. Засега сме в количката, докато на нея не ѝ омръзне.
Аз пък да питам на какви зимни борти или ботуши се спряхте? Все още сме с есенните обувки, но ми се иска вече да има и боти, но пък да не са много тежки някои...
И ние без проблем се возим в количката, а и на мен ми е доста удобно, защото като пазарувам слагам всичко в багажника.
Това са нашите боти : https://www.moiteobuvki.bg/produkt/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%b … 1%82%d0%b5%d0%bf/
Много заглеждах подобни във фейсбук, там има група за боси обувки втора употреба, но не успяхме да се разберем с една потребителка за цената. Ако се следи има и много които са обувани или носени по няколко пъти и хората ги продават по една или друга причина на много добри цени.

# 61
Благодаря Ви, мами! Ще се огледаме и ние, че застудя. Есенните ни са на Ponki, чудя се дали за ботите да не заложим пак на тях.
За Коледа дръвче ще украсявате ли или ще заложите на алтернативни варианти?
Аз от една страна искам да си украся дома както правя всяка година, любим сезон и празник ми е, от друга, знам, че куклата всичко ще дърпа и пипа. Купих една филцова елха и явно ще я украсяваме нея заедно.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 08:50 от bubastet

# 62
Aз пазарувам от бест сикрет, има хубави марки на адекватни цени стига да търсиш

Имам покани, ако някой има нужда, пишете на лично

# 63
Благодаря Ви, мами! Ще се огледаме и ние, че застудя. Есенните ни са на Ponki, чудя се дали за ботите да не заложим пак на тях.
За Коледа дръвче ще украсявате ли или ще заложите на алтернативни варианти?
Аз от една страна искам да си украся дома както правя всяка година, любим сезон и празник ми е, от друга, знам, че куклата всичко ще дърпа и пипа. Купих една филцова елха и явно ще я украсяваме нея заедно.
И нашите летните и есенните са на Понки, първият ми избор и за зимни беше техен, но на място като ги видях се отказах, много висок ми се видя свода.
За украсата, аз вече започнах, засега само прозорците съм налепила със стикери, но виж за дърпането на елхата не съм се замисляла. Никога не съм купувала нещо от филц и нямам идея какво се прави, но ще потърся информация и може и ние да сме на такъв вариант.

# 64
Аз имам голяма и малка елха и мисля да украся само малката и да я кача на един скрин, където само ще я гледа и няма да пипа.

# 65
  • София
За тротинетка ще купуваме от Декатлон, старата я спука от каране сестра й и сме доволни.
За елха една приятелка беше слагала плюшени мечета в различен вариант, аз залагам на пластмасови топки и не й треперя много много . Всеки ден я до украсявам.

# 66
Момичета вашите бебчета къде спинкат? Моята кукла се разболя и от както се разболя все при нас спи. Местя я в легълцето и като заспи , но през ноща се буди и пак плаче да я взема при нас в леглото. А скоро ще и правим стая и ми се иска да си спинка в стаичката. Бихте ли ми дали съвети. Нямам против да спи до нас , но не е удобно и за трима ни.

# 67
Елхата още от каката седи зад ограда на safety 1st. Пипане само под контрол и надзор. Иначе я гледат отвънка. Слагаме я началото на Декември,  за да свикнат и да им мине зора да пипат.

Казват, че децата спали заедно с родителите  до 3г имат по-добре развита нервна система. С голямото дете определено е вярно. Малкото ме тества всеки ден. Всяка минута от всеки ден...

# 68
Ако спи с мен 3 години, моята нервна система ще е срината тотално.

# 69
Голямата ми дъщеря е спала с мен първите 3 месецa. След това в кошарата. Случи се веднъж при тежко боледуване да я сложа до мен, за да не ставам по 100 пъти през нощта. Събуди се учудена и само ми посочи кошарата да я преместя. Не съм се опитвала повече. Вече спи в нейно детско легло.
Малката от самото начало си спи в кошарата.
Последните нощи са кошмар. Буди се, мрънка, реве. От 1:30 до 4ч… очите ми се затварят за сън. Венците са подути. Дано не е дълъг този период.

# 70
  • София
Аз за спането може би ще се повторя, но и двете от около 7я месец бяха в друга стая, а спане на спалнята и с двете не съм го правила, но не се е и налагало. И двете за по около 2-3 вечери свикнаха да заспиват сами само с биба, голямата около 9м а малката около 7я месец , оставих ги да плачат, но не беше драма. С малката ползвах някакъв голям скок в растежа и така и така беше кисела и се възползвах. Категорично се подобри съня !

# 71
Нашата беба си спи в кошарата от самото раждане, заспива сама. Сега тук от известно време иска преди да заспи да я гушкам за кратко на леглото, след което сочи кошарата, за да я оставя да спи там.
Относно елхата и ние имаме и малка, нея винаги я слагам на скрина, та ще видим. Може би ще украся малката и ще я сложа на високо, а филцовата заедно ще я украсим.
🎄🎄🌲🎄
Относно ботите ще ходим да мерим във физическия магазин на Ponki, ако са ок ще вземем.

# 72
Здравейте!Реших да пиша тук, да споделя с вас притеснението ми относно говоренето на моя дребосък! Синът ми днес става на 1г. и 5 месеца, но с говоренето нещата никак не вървят. Разбира абсолютно всичко, изпълнява команди всякакви, но не иска и не иска да говори. Казва понякога ба -ба вече осъзнато ,отправено към баба му.Също така като види патенцето, има една играчка и започва да му вика па-па-па-па, понякога ам-ам, не и до там. Уча го,показвам му на картинки котенцето,кученцето,кончето кои са,как правят и т.н. ,но нищо.Незнам дали е нормално на тази възраст да не може да каже поне как прави котенцето.Дори не може да си поиска вода,а само хленчи като иска нещо. Не казва мама, тати и т.н.Големият ми син на тази възраст знаеше да казва някои неща и тогава си мислех,че не е достатъчно за възрастта му,а сега малкия направо ме хвърли в мат.Незнам дали е нормално? Та той след  месец ще е на година и половина,а да казва само ба-ба, па-па и от време на време ам-ам, понякога не, не ми изглежда нормално. При вашите даца как е?Вече започвам да се притеснявам!
Да вметна,че детето ми е много будно,усмихнато,любвеобилно,раздава ми целувки много,гушка се,обича да си играе с батко си,особенно на гоненица,палав е,само незнам защо така се получава с проговарянето....

# 73
Здравейте!Реших да пиша тук, да споделя с вас притеснението ми относно говоренето на моя дребосък! Синът ми днес става на 1г. и 5 месеца, но с говоренето нещата никак не вървят. Разбира абсолютно всичко, изпълнява команди всякакви, но не иска и не иска да говори. Казва понякога ба -ба вече осъзнато ,отправено към баба му.Също така като види патенцето, има една играчка и започва да му вика па-па-па-па, понякога ам-ам, не и до там. Уча го,показвам му на картинки котенцето,кученцето,кончето кои са,как правят и т.н. ,но нищо.Незнам дали е нормално на тази възраст да не може да каже поне как прави котенцето.Дори не може да си поиска вода,а само хленчи като иска нещо. Не казва мама, тати и т.н.Големият ми син на тази възраст знаеше да казва някои неща и тогава си мислех,че не е достатъчно за възрастта му,а сега малкия направо ме хвърли в мат.Незнам дали е нормално? Та той след  месец ще е на година и половина,а да казва само ба-ба, па-па и от време на време ам-ам, понякога не, не ми изглежда нормално. При вашите даца как е?Вече започвам да се притеснявам!
Да вметна,че детето ми е много будно,усмихнато,любвеобилно,раздава ми целувки много,гушка се,обича да си играе с батко си,особенно на гоненица,палав е,само незнам защо така се получава с проговарянето....

Моят син не спира да говори. Повтаря всичко, отговаря на въпроси от типа на "Как прави кучето", "Къде е тате", "Имаш ли ако' и много други. Знае как се казвам аз, как се казва батко му и на колко годинки е. Всички деца около нас, които са на неговата възраст и гледат телевизия и Ютуб, не говорят. Вие пускате ли му детски?

# 74
Нашата кака говори много, обаче нищо не и разбирам. Говори със скоростта на испанците 😀  има подобрение от както се изпокарахме вкъщи и спряхме сокчета, кроасани и тнт след като прочетох в Интернет,че те забавят.  Каката говори на 2 езика и от там имаме забавяне също, но говори на английски понякога и разбира ако нещо и се пусне на английски.  И на български също говори. Това беше единствената цел да и давам да гледа нещо. 

Малкото си знае МАМА БАБА и постоянен рев мама ако го остави някъде или го пусне и не ми е в ръцете... 😅🫣

Общи условия

Активация на акаунт