Отговори
# 120

Онурката пак е спал в Джихангир.
Който плаща да се спре това е себично.
 Това е прекалено вече!

Еп 54. - Феро

Това е жива гавра нямам какво да добавя. Отдавна спрях да чакам и да се надявам на нещо ,но има хора които все още го правят можеше поне тях да пощадят.

Лека нощ! Heart

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 02:21 от x BlackRose x the guardian team :)

# 121
Привет на всички:coffee:

Ей , тез не спят за да дебнат Мерт  и притесняват. Славата има цена и е нож с две остриета. Ясно защо е всичко това.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 11:43 от femmi2

# 122
Привет, момичета!

Скрит текст:

Еми, мерси за превода на новината от Бирсен. Flowers Hibiscus Ако това е вярно, да зануляваме и да се свършва вече. Направиха Буче на нищо, сега Синан, който и да е той, го чака същото. Да не говорим за Зейнеп Бонче. Но и да се успокоят актьорите и журналистите да спрат да преследват Мерт като животно. Това вече на нищо не прилича. Да, вършат си работата, но това излиза извън всяка журналистическа етика, ако има такава при жълтурите.

Диди, Феми, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Режисьорът на рекламния клип за Димес.

Цитат
Въпреки че горните числа може да не са толкова високи, като вземете предвид, че проектът на GDF се готви с месеци, докато стигне до етапа на идеята и производството и че общо почти 500 души работят по него. Със силна идея и близо 300 служители, обикалях двореца Бейлербей, когато творческата агенция @reklamania.creative вицепрезидентът на агенцията @netalanderinligi и нашият много ценен продуцент @simgehekimgil се свързаха с мен, за да разкажа историята на крайъгълните камъни на този специален проект с документален привкус.
Очакването е ясно. Създаване на видео по случая с драматична структура, любопитство и най-важното, документален привкус, който публиката на Димес ще хареса!
Помислете за нещо, което трябва да обясня - същността на продължилия месеци идеологически процес на рекламения проект, всички предизвикателства, възникнали по време на снимачния процес и успеха на кампанията, в интересен документален формат, който Z поколението ще хареса. Въпреки че знам колко е трудно да се направи документален филм за последната ми реклама, аз съм развълнуван да се потопя в това игрално поле. Създавайки филм като Roller Coaster, исках да проектирам културата на слайдовете, с която поколението Z е свикнало да режисира. В резултат на общо 3 месеца имаме филм, който наблюдава с любопитство производствения процес на една реклама, предлага смел подход към публиката с различни естетически и наративни подходи и въпреки всичко това действа като случай видео без компромис с неговата драматична структура. Бих искал да благодаря на екипа на @yalkinyel, който ми се довери по проекта, те работиха ден и нощ в продължение на месеци и допринесоха безброй много за проекта с тяхното сътрудничество, президента на агенцията @reklamania.creative, който винаги търси по-добро и @dimesclub, който вярва на целия екип
Можете да гледате целия филм в канала @dimesclub в YouTube.

# 123
Привет!🫶🏻

# 124
Обявени са номинираните за 2023-2024 г. за наградите Film-San за кино и телевизионни сериали. Наградите ще бъдат връчени на 9 септември.

Номинирани за музика за най-добър телевизионен сериал

Семейство/Тойгар Ъшъклъ

Бахар/Айтекин Аташ

Боровинков шербет/Серкан Йолчер, Едже Йолчер

Създаване Осман/Алпай Гюлтекин, Зейнеп Аласия

Рибарче/Гюлдияр Танръдаълъ

Номинирани за най-добър актьор в телевизионен сериал

Семейство/Къванч Татлъту

Рибарче/Мерт Рамазан Демир

Селахадин Еюби, завоевателят на Йерусалим/Уур Гюнеш

Присъда/Каан Урганджиоулу

Червени розови пъпки/Мерт Язъджъоулу

Номинирани за най-добра актриса в телевизионен сериал

Семейство/Серенай Саръкая

Рибарче/Афра Сарачоулу

Бахар/Демет Евгар

Перлени зърна/Хазар Ергючлю

Присъда/Пънар Дениз

Номинирани за най-добър дигитален филм

Последно повикване за Истанбул

Just Mind Living

Апокалипсисът на любовта

Пепел

Ершан Кунери

Номинирани за най-добър актьор в дигиталното кино

Аш/Мехмет Гюнсюр

Аш/Йълдърай Шахинлер

Последно повикване за Истанбул/Къванч Татлъту

Just Mind Living/Каан Урганджиоулу

Ершан Кунери/Джем Йълмаз

Номинирани за най-добра актриса в дигиталното кино

Фатма/Бурджу Бириджик

Последно повикване за Истанбул/Берен Саат

Кюл/Гьокче Ейбоулу

Пепел/Фунда Ериит

Ершан Кунери/Езги Мола и Мерве Диздар

Взето от Айрра от темата на Къванч. Heart Exl

https://www.bonneviedergi.com/49-yil-sonra-bir-ilk-film-san-odul … uk-getirecek/428/

# 125
В топ 10 в HBO

Малко Димес Heart

# 126

https://x.com/DTural/status/1826624411900019068
Deniz Tural е споделил това интервю не знам с кого е

# 127
Deniz Tural е споделил това интервю не знам с кого е

Едиз - Малкия Сафет известен като 36,5
Какво говори на руски не разбирам аз Simple Smile да поеме някой щафетата.

Нетфликс пита на кого приличаш повече?
-Маран
-Джихан

# 128
Deniz Tural е споделил това интервю не знам с кого е.

Едиз - Малкия Сафет известен като 36,5
Какво говори на руски не разбирам аз Simple Smile да поеме някой щафетата.

Журналистката: Защо сериалът е толкова популярен по света?
Едиз: Нещата са комплексни. Сценарият, актьорският състав, енергията на снимачната площадка, всичко се получи перфектно. Всеки, от актьорите до операторите, художниците, имат своя принос. Отделно е работата на режисьора, нейния фин поглед и професионализъм. Но, разбира се, Афра и Мерт, идеалният дует. Тяхната химия и енергетика е една от основните причини сериалът да покори милиони сърца.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 06:41 от ·٠•Snejka•٠·

# 129
Снеже Heart

Малко Айхан Heart

Heart

# 130
Добро петъчно утро! ☀️

Снежи🌺 Тешекюлер за превода.

Диди,🤗  Еми 🤗

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 09:54 от femmi2

# 131
Здравейте! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Нетлфикс Турция: Аз съм най-големият ти фен. ❤️

# 132
Привет! Heart

Честит рожден ден и на Гьозде Simple Smile

Ще го изям аз този админ на Нетфликс.Снощи от нямане какво да правя изгледах филма на Бурак с Дилян в който участва и Ерсин ролята му беше съвсем различна и се оказа ,че филма отново е на ОГМ.

Маран и Джихан Wink

https://x.com/i/status/1826913071496900958

И нещо от фен страницата на Мерт:

[23082024] 🏅 | Сериалът "Yalı Çapkını" с участието на Мерт Рамазан Демир се превърна в най-гледания сериал в интернет в Бразилия, детронирайки "Игра на тронове: Домът на дракона". (МАКС.)

# 133

От Шахмаран

# 134

Общи условия

Активация на акаунт