Отговори
# 705
Абе ОГМ-то да не се е вдъхновил от предстоящия филм на Чачо с Ебру? Да не са решили да правят Ферит жиголо???
Това е жива подигравка с всичко което се направи и целия къртовски труд който се хвърли предните сезони.Не го зачитам! Не го приемам! Не го толерирам! И за 1 млн долара не бих играла в подобен бъркоч с вкус на гъста вкисната боза на превтасали чорапи. Боже спаси всички от това бедствие! Титаник по бързо е потънал дори..

Красавец Heart

# 706
Момичета, нямам възможност в момента за превод. Пускам само заглавието и линк към статията:

#ÖznurSerçeler напусна #Yalıcapkini и беше прехвърлена в #Holding    

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/oznur-serceler-yali-capkinin … nsfer-oldu/50001/

Лекичка от мен❣️

# 707
Ознур Серчерлер напуска "Рибарче" и отива в сериала "Холдинг". Героинята й ще се казва Джейда. Айде, още един спасил се.

ЙониHeart Exl

# 708
# 709
Йони, от новите въобще имах предвид, на Мерти съм му изгледала каквото има до момента. Освен разбира се най-известния му проект, който никога, ама никога няма да си обясня защо стана такъв хит... Понякога даже си влизам в конспиративни теории, че това е някакъв социален експеримент със зрителите или аз не знам какво точно, но честно никак не ми е реално нещо толкова посредствено и лишено от логика да се обсъжда вече втора година по цял свят като чудо на чудесата... То пределно ми е ясно защо е така де, но пак не го разбирам. Grinning Simple Smile Ама това е положението, дано поне използва тази популярност за силни и смислени проекти след това, а не да си остане запомнен като чапкънина. Между другото Стар готвят ли нещо ново освен "Бедност", на който май му смениха името де, че ако ще залагат само на "Рибарчето", не вярвам да видим финал в близкото бъдеще, ако ще и Сейран да надмине по разводи Брук Логан от "Дързост и красота"... Simple Smile

# 710
Джес , Heart ах Брук ми беше любимка помня как гледахме дизито с баба и дядо много им се кефех с първия Рич. ;д
Сега по същество Стар ТВ готвят Кралят с Халит Ергенч да видим какво още друго ще излезне от шапката на Онурката.

# 711
Добро утро💗

Джес, съгласна съм за това, което си написала за Мерт. И аз бих искала вече да го видим и в друга роля 🙂
Иначе за другият въпрос- Деха/Гений с Арас Булут ми е тотален фаворит за сезона. Направих и тема за Арас и там го следим сериала с момичетата.
 Чакам и "Майка ми, Анкара" с Берги.

Хубав ден, момичета❣️

# 712
Фото 76

Айля, която не одобрява брака на сина си със Сейран, започва да крои планове да ги раздели. Ферит полага усилени усилия да убеди Сейран, чиито рисунки са високо оценени, да работят заедно. Сейран обаче не приветства това предложение заради връзката й със Синан. Казим, преследвайки голяма тайна, се доближава до целта си стъпка по стъпка. Новината, която Сейран и Синан дават на семействата си, създава студен душ за всички. Сейран, която иска да изгради нов и красив живот със Синан, се озовава в капан, който не е очаквала. Ферит, който е на прага на жизненоважно за компанията споразумение, смята, че всичко е приключило с уговорката на едно наглед невъзможно условие. Но изненадата се случва, когато най-малко я очаква.

# 713
Благодаря за озета Simple Smile

Широ - котето на Афра

# 714
Повторение- рейтинг

#YalıÇapkını 21.34 tekrar reytingleri..

Total | (63) | 0,52
AB | Yok
ABC1 | (65) | 0,45

Мерт

https://twitter.com/Gull_401/status/1839247436855877845

# 715
# 716
Някои фотки от 76 епизод. Ама без звук, че някаква говори отгоре🙄

# 717
https://x.com/GallerMon/status/1839264067933884749

Мерт:Обичам Испания много затова съм много щастлив и много развълнуван.

# 718

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 15:27 от YoanaIv.

# 719

Мястото отново е в Джихангир.

Общи условия

Активация на акаунт