Отговори
# 690

Актрисата Пелин Акил ще бъде в журито на фестивала на фентъзи филмите в Истанбул.
Акил заяви, че фентъзи филмите имат свят без граници и че тези продукции предлагат голяма креативност по отношение на грима и костюмите.
Актрисата, която заяви, че ще й бъде трудно да оцени филмите
, подчерта, че постановките на фестивала са доста амбициозни и впечатляващи.

https://x.com/solaabf/status/1837795126002769988

Мира ;д моод

# 691
Мире, права си. Flowers Hibiscus Успешно журиране на Пелин.

Дидке, моля за гифки от боклука - с и без Дияр.

Опс, чакам дует. Wink

# 692
От боклука няма излизане там направо не знам колко риплея направих. Ще,щее.. Heart
Да Пелин пее уникално!

Някакъв си нахлул и снимал вилата.Тая охрана спи изглежда направо можеше и вътре да си остане за декор.

https://x.com/Gull_401/status/1838929711184945641

# 693
Давам шанс на 3 сезон,след като се отказах да гледам 2-ри след 2-3 епизода.
Моя поглед към нашите герои е доста различен.Няма никаква голяма и единствена любов СайФер

Скрит текст:
Ферит е типичен чапкънин .Характерно за тях е ,че обичат да обичат и покоряват  интересни и трудни за превземане жени. За тях всяка любов  е  ГОЛЯМА любов Много силно  обичат  и ревнуват   ,докато обожаваната  спре да е непревземаема.
Сейран не знае какво е да обича.Тя е егоист ,който обожава  да е обичана и  особено начина по-който Ферит обича.
Тя инстинктивно  е усетила ,че за да запази любовта на Ферит трябва да не е негова....
Интересно ми  е  и дали  Ферит ще се втурне да си връща  изоставящата го Дияр ,както си мисля аз ....
Според мен Сейран се е обвързала със Синан,защото е заварила Ферит с друга и защото  обичта на   Синан и е необходима.......
Разликата между Ферит и Сейран е ,че Ферит обича жените си и е готов да се жертва за всяка от тях
Сейран не обича никого и е готова егоистично  да използва и унищожава  и мъже и семействата им за да ги подчинява и получава обожание
Ще видим какво са замислили сценаристите и дали ще си заслужава гледането .

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 17:06 от seungri

# 694
От сторито на Пелин

# 695
И Мерт я е споделил в негово стори

# 696
Популярни актьори за седмицата 18-24 Септември.

# 697
Ехее Пети пак ме е зарадвала на ЛС.
Благодаря Зайко Heart

# 698

Тази, която страда от любовна мъка. Laughing Ами като не му се говори за Афра, да каже нещо за Ебру. Хахаха, бъзици си правят с него... май.

# 699

Тази, която страда от любовна мъка. Laughing Ами като не му се говори за Афра, да каже нещо за Ебру. Хахаха, бъзици си правят с него... май.

Абе да не говореха за Ебру Гюндеш?
- Певицата? Нали се развежда...;д

Ще има фрагман

# 700
Фрагман 2

# 701

Ферит: Казах им с гордост ,че моята бивша съпруга е нарисувала тези скици.
Искат да работят с теб.
Сейран:Какво?
Синан:Ферит!
Дияр:Сейран!
Сейран:Изненада!
Майката на Синан: Ще спасим брат ти от това момиче.
Есме:Тя не я иска.Не вижда дъщеря ни за достойна за сина си.
Кязъм:Ти какво говориш?
Ферит: Дядо ми казваше ,че е голям грях да изневериш на таланта си.
Ифакат:Какво стана? Прие ли?
Ферит:Момичето каза Не...
- Ти забрави за семейството си! Да дойде и да те иска!
Суна:Абидин е роден племенник на Халис Ага.Не трябва да казваш на никого защото ще има кръвопролитие.
Сейран:Ние се оженихме!
Ферит: Сейран ти сама си бъдещето на себе си.
- Ако г-н Ферит смята да довърши сам остатъка от колекцията нас ни няма.
Сейран:Той не е сам!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 00:12 от x BlackRose x the guardian team :)

# 702
Дидке, Йони, благодаря ви. Flowers Hibiscus

Какво да кажа за този фрагман? Ако излъченото до тук не е сън или халюцинация на някого от героите, тогава на Сейран са и трансплантирали мозък или е изгубила паметта си. Това е тотално различен човек вече трети епизод... А Ферит е заседнал в първи сезон и продължава с лиготиите си, но не е забравил Сейран. Мисля, че този път ще целунат дъното. Очаквам в четвъртък вечерта Афра и Мерт да се появят заедно някъде... но и това няма да помогне.

# 703
Сеунгри Heart

Мен това което ме троши ,че побоя в тоя сериал го считат за нещо напълно нормално.Само тоз дядка липсваше да бие Дияр.Просто нямам думи!
Аз мисля ,че се пише в селския това всичките некадърници да събереш в тв индустрията не мога да го напишат , а ако е сън на някого много му е развинтена фантазията. УАУ съм!

# 704
И все пак интересно ми е защо АфРам са заедно само, когато излъчват сериала, през почивката са разделени? Въпросът е риторичен!!!

Общи условия

Активация на акаунт