Отговори
# 90
Емииии , Flowers Hibiscus Тешекюлер за споделеното и гифчето People Dancers

Цитат

# 91
Привет, момичета.
Много хубави снимки сте споделили, всички ги прегледах. Толкова колеги са уважили младото семейство, което е много, много красиво. И от Чапкъна всички си били. Като голямо семейство са. Много ми беше кеф да ги разгледам.
Пращам ви поздрави и до скоро🫶

# 92
Привет девойки отново
Благодаря за всичко споделено да освен Емре Алту нямаше никой липсващ но дори и той се отбеляза с снимка за честито. Тази вечер има концерт в Истанбул иначе

От профила на Дирен

СЕМ Аръджъ 🫶🏻

Димес красоти

Афра е отворила анкета да си смени ли иконката в инстаграм

Още от Димес 💘

Екипа на Афили Ашк също е уважил младоженците 👀🤍 Чаалар е отишъл с Кайла както бях казала Серкай и Бурджу също са там и актьора който и играеше съпруг и актрисата която и беше екранна свекърва.

# 93

Изявление от Таро Емир Текин за  Yalı Çapkını: Завърших мисията си и се сбогувах

Таро Емир Текин, който изигра ролята на Кая в сериала Yalı Çapkını, обяви, че се сбогува с проекта, в който играеше за един сезон.

От Бирсен Алтунташ
20 август 2024 г.
Тази вечер Таро Емир Текин присъства на сватбата на Ерсин Аръджи и Берил Позам, които се сближиха и решиха да се оженят на снимачната площадка на телевизионния сериал Yalı Çapkını. Отговаряйки на въпросите на репортери на изхода, Таро Емир Текин каза: „Изпълних мисията си в този проект. Сбогувахме се с  Yalı Çapkını, но това беше изключително преживяване за мен. Няма да напусна този отбор. Много сладък екип... Мисля, че изпълниха мисията си. „Работата с OGM и този екип беше наистина почтено изживяване за мен“, каза той.
Текин, който също даде информация за новия си проект Kuşatma, допълни: „Започнах проект, наречен Kuşatma. „В момента се подготвям за това... Надявам се да се хареса на нашата публика“.

# 94
Още от сватбата

От фенка

# 95
Феми, Еми, Диди, Йоана, Flowers Hibiscus

Съжалявам за Таро, свеж беше образът му.

# 96
Питали са Бурак Дениз за ШахМаран

"Започна добре, резултата също е добър, да видим. Когато погледнем цифрите,този сезон е по-успешен от първия сезон. Това беше проект, който заснехме с удоволствие.

Напомням за не знаещи ,че Бурак и Ерсин работеха заедно за филма с Дилян за Нетфликс.
https://x.com/i/status/1825949530648621461

Ново видео от Лика Heart

https://x.com/i/status/1825948784192532901

# 97
Втори сезон - трети сред неанглоезичните сериали. Покрай него се гледал и 1 сезон, попаднал е в топ 10.

# 98
Супееер Heart

51 еп. Феро

# 99
Момичета, нося ви седмичната класация на IMDb  към 19/08/2024 г.

IMDb Starmetre - Текуща дата: 19/08/2024 г.

# 100
Еее страхотно Heart

Отново иде поредно интервю АМАН вече. Този път май е Акифя

https://www.instagram.com/p/C-6Ga-PIYcr/?hl=en

Репортажа е поредното целувам ви ;д
Сватбата е минала добре.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 01:20 от x BlackRose x the guardian team :)

# 101
Малко по обед, ама едно кафенце от мен. Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Еми, мерси за класацията. Heart Exl Май друг път не е бил в нея или аз се лъжа?

Ей, няма да се спрат да го тормозят - ами ако иска ще се сдобри с г-жа Афра, ако иска няма. А може и да не са се карали. Аман, бе. А г-жа Афра я тормозят, че била с нов мъж в живота си, в колата бил след сватбата, а тя карала сценичния работник до вкъщи.

https://x.com/mertomdemir2/status/1825948496190755209

Номер 1 в Бразилия.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 11:46 от ·٠•Snejka•٠·

# 102

От сторито на Мерт

Снеж свиркай си ще питат и ще се уморят ако стрелките насочат и други неща.

# 103
Привееет:smiles:

# 104
Ферит 52 еп.

И малко горещини от Димес Heart

Общи условия

Активация на акаунт