Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 579
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
В " спора "  Ина & Йордан ,за мен печели Йордан. Ина е токсична и агресивна.
По " спора " Симона & Николай, съм пак за мъжката част, но много ме подразни как почна да й се мазни. Аз бих я пратила при майка й.

# 106
  • България
Явно не сте попадали на подобна смес от филмар, драма кинг и преследвач и затова Йордан ви е трогателен. Ако сте обект на вниманието му не само няма да ви трогват чувствата, които изсипва върху ви без право на мнение, но и направо ще ви плаши. Не е ледена кралица Ина, просто беше принудена с такова поведение да озаптява попълзновенията му, че ѝ беше нужен за гласуването.

Да, Йордан като образ в предаването би бил нетърпим в реалния живот. Такива мъже изпадат в бурна радост, ако обектът на тяхното внимание, склони да се закача с тях. Започват да я обсипват с твърде много внимание, изискват твърде много емоционална енергия, подаряват цветя, но и постоянно ви декларират колко силни чувства изпитват. Почват да предлагат съвместно съжителство на първия месец, сватба - на третия. Основното е, че са силно неуверени в способността си да очароват дама, но не се и отказват. Изтощителни са. Могат да са опасни за себе си физически при отказ от женска страна за връзка и развитие.

Йордан твърди, че бил дал всичко от себе си и направил 70 лицеви опори и изпил 20 Шота. Никой не го е караше. Самият той направи още една лицева от изискуемото само за да се докаже пред всички. Шотовете също нямаше нужда да пие. Видяхме, че Йоан отказа. Ако човек си гледа здравето не прави прекомерни неща за едно тъпо предаване. Но мъжете от тип Йордан не се задоволяват с малко, искат всичко. Не са ни показали как Ина е спорила с Ния, че тези предизвикателства са твърде опасни. Черна точка за продукцията!!!

Аз се чудя като Йоан е големият фитнесджия защо не предложи да направи 75 лицеви опори и да спечелят точка...

# 107
  • софия
Това с гривната по дифолт е тъпо. Значи щом спечелиш среща,  на практика този от вас с гривната ще е лишен от глас, а другият ще е с имунитет.
На срещата Данчо се пенявеше - "разбирайте се там с Коцето и си играйте" -нещо такова беше. Ами вероятноста не беше малка - Ина да избере Коцето. Даде си гривната насила на Йордан.
Но пък Данчо има повече вероятност да се мачне с някой, докато за Коцето реален нов мач не виждах, та за предаването по-добре Данчо да остане, спасиха го май ....... Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз вярвам на Неделчо, че са оставили участниците сами да си развиват сюжетите и възможно най-малко са се намесвали.
Но елементът със задължителната гривна ще ми хареса да отпадне.

Николета наистина е в най-изгодна позиция в момента Grinning

Пп. Гледам на 1.5 - благодарско, че тук от вас се  "светнах" за тази опция Hug

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 15:24 от freespirit

# 108
То като си намериш участници, които са достатъчно незрели и на които им липсва емоционална интелигентност и стой, та гледай, сценарият сам се пише. Grinning

# 109
Познавала съм човек като Йордан и наистина като не ставаше на неговата , а той наистина насила целеше да се случат нещата и после говореше гадости за мен. Така, че от една страна наистина той има проблем, твърде първичен е и някак си иска да превъзхожда някого. Обаче, че Ина не е готова, поне с него да се впусне в нещо, не е. Или не го хареса външно, или наистина е влязла за слава и понеже той й каза неща, които са били само в главата й и тя съвсем се отдръпна. Факт е, че който постоянно ти натяква нещо, ти все повече ще бягаш от него. А пък Тея на интрото плачеше, явно Симеон ще я изгони на следващите елиминации

# 110
М/д идеята за такъв вид "сафарита" сред полетата е страхотна, но някак непрофесионално ми се вижда да е толкова необезопасено возенето в този пикап. Някой съвсем спокойно може да изхвръкне, а и през цялото време да те е страх да се отпуснеш и да разглеждаш, не изглежда много забавно. Биха могли да запоят някакви пейки с по-меки тапицирани седалки с облегалки и най-вече с колани.

# 111
А пък Тея на интрото плачеше, явно Симеон ще я изгони на следващите елиминации
С нетърпение очаквам да се развие сюжетът със Симеон и избора му следващата седмица. Но монтажът на плачещата Теа може и да е за заблуда. Наистина бях повярвала, че тя ще има нещо с Йордан от трейлъра, а то... игра. 😂😂

# 112
Къде гледате промото?

# 113
Къде гледате промото?

Аз говоря за трейлъра на сезона, който пуснаха в началото, не съм виждала промота за епизодите.
Скрит текст:

# 114
Прехвърлям тук от спойлерната тема тази клюкинка. Надявам се да няма сърдити, че уж е спойлер, защото нали ние сме щели да определяме печелившите, та клюкинката не би трябвало да ни попречи на съспенса. Тя само, според мен, показва, че Теа и Симеон може би са си запазили добрите взаимоотношения, независимо как са се развили нещата между тях.
Малко прекъсвам спойлерите за ИВ Simple Smile Не знам дали е спойлер или чиста клюка от моя страна, но видях снимки на Теа (от "Ергенът" 3), която сега участва в "Диви и красиви", от едно латино парти във Варна, на което май е с един от участниците - доколкото разбирам Симеон. Поне на него ми прилича по татуировките.
Скрит текст:

# 115
Интересен епизод беше. Симона много издразни  с нечестното си отношение. Първо, беше много тъпо да напада Стиляна, която не е длъжна да играе стратегически. Коментара на Николай, че я нападна беше адекватен, но жалко за него че се държи толкова безгръбначно. Такива като Симона като им отвориш такава вратичка, започват да се държат още по-жестоко и грубо.
Най-долното беше, че тя използва това дребно пререкание, за да иде да опитва с Йоан.
Много ще е интересно как ще се развият нещата при тях, мисля че той много бързо ще я издразни, особено ако подхване старото"Николета си дава гъза за мен" и нещата опрат до гривните.
Данчо и Ина изживяха болезнена история, не ми се коментира, то няма смисъл да се заема страна.
 Теа и Симеон засега най-добре си прекарват и наистина си отиват.
Симпатизирам на Елена, изглежда свястна като Ивайло, но пък за него ще е най-добре малко по-зряла жена, по-близка до неговата възраст, едва ли му се занимава с малки след това със Стиляна.

# 116
  • София
Айде без клюкинки от спойлерите, ако обичате, не случайно спойлерите са в отделна тема.

# 117
Нося ви малко сторита от инстаграм.

Скрит текст:
Ина
Скрит текст:

Туджаров
Скрит текст:

Коцето - на едно място е отговорил, че изпитва съжаление към Теа, на останалите, че ще каже повече в подкаста. Направи ми впечатление коментарът "трио заслужават повече" 😂
Скрит текст:

Йоан - не разбирам какъв човек си, за да отидеш в профила на някого и да му пишеш обиди. И на мен не ми е симпатичен,  но... Това важи и за хейтърите, които пишат директно на Ина и на всички останали.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 20:46 от BerryBoo

# 118
  • Варна
Ина на колко години е? Господи, как успя да натрупа стаж за толкова кратко време, че и съвети дава. Дрисла.

Аз по-кратка връзка от една година съм нямала. Изневериха ми и в този момент от живота си реших,че ще си легна с първия, който ми се изпречи. Е, седемнадесет години бяхме заедно и ако онзи доктор не беше неглижирал операцията, вероятно щяхме да сме още заедно. След смъртта на съпруга ми решавам, че ще се впусна в безумна авантюра, за да си докажа, че имам още живот в мен и пак постъпвам по същия начин, лягам в първата ни вечер на запознанството.
Е, седем години по-късно, все още сме заедно и имаме прекрасна дъщеря.

Ина, ако четеш, моля те, поживей, добий малко стаж в живота и тогава раздавай мъдри съвети. За сведение, на 46 години съм.

# 119
Айде без клюкинки от спойлерите, ако обичате, не случайно спойлерите са в отделна тема.
Извинявай!

Позволих си да копирам поста тук, само защото не дава никаква информация кой до къде стига, а снимките от момент от битието на двама от участниците ми се сториха равностойни на снимките със Стиляна, пътуваща към морето.

Общи условия

Активация на акаунт