Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 585
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
BerryBoo, благодаря за сторитата.

Ина явно се мята в крайностите. Първо не подбирала, а сега много трудно допуска хора до себе си, та чак го докарва на ледена. Толкова да ѝ е трудно да преценява хората?! Можеше да каже на Йордан малко по-човешки, че само ще играят. Прекалено е враждебна в комуникацията.

# 121
  • София
Дори да оставим настрана “Усмислянето”, развъжденията от сторитата й показват много елементарно ниво на мисълта. Добре се е отървал Данчо.

# 122
Човек и да е имал симпатии към Ина, чуе ли песните й, веднага му минава😄

# 123
Ох, те всичките жени там не блестят с интелект. И това е доста меко казано Simple Smile

# 124
Симона също е пуснала сторита, но са видеа и няма как да ви ги сложа тук. С две думи обяснява, че скандалът със Стиляна е станал, понеже делели една стая. Симона много държала на съня си, а Стиляна изобщо не се съобразявала и вдигала шум. Симона ѝ е правила забележки многократно и са имали предхождащ скандал по повода, който не е излъчен.

# 125
Николета излезе най-хитра и зряла от всички и в момента само им гледа излагациите! Това е най-интересният образ и доколкото разбрах е с изключително сериозна работа била дълги години търговски директор и сега работи за себе си. Тези вътре са и като пионки всичките! И като махна плитките изключително много ми харесва!

# 126
М/д идеята за такъв вид "сафарита" сред полетата е страхотна, но някак непрофесионално ми се вижда да е толкова необезопасено возенето в този пикап. Някой съвсем спокойно може да изхвръкне, а и през цялото време да те е страх да се отпуснеш и да разглеждаш, не изглежда много забавно. Биха могли да запоят някакви пейки с по-меки тапицирани седалки с облегалки и най-вече с колани.
Е поне да се подават някакви зебри и жирафи наоколо… а то… храсталаци!
Затова: Кения Wink

# 127
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, недей така, ще ги обидиш. Имаше и крави на едно място. Joy

На мен ми се иска на Николай в съвсем скоро време да му писне от фасоните на Симона, да й бие шута по бързата процедура и тя да се мачне с Йоан. Тогава да видите драма! Защото и двамата са толкова самовлюбени, че няма как да мелят брашно заедно. Тя няма да изтърпи някой да е по-суетен и да обръща повече внимание на себе си в огледалото, отколкото на нея. А той ще се обижда до смърт от непрекъснатите й забележки, защото съм просто убедена, че ще гази лука много повече и по-често от Николай.
Но определено искам да видя това, циркът ще ми хареса.

# 128
Нося ви малко сторита от инстаграм.

Скрит текст:
Ина
Скрит текст:

Туджаров
Скрит текст:

Коцето - на едно място е отговорил, че изпитва съжаление към Теа, на останалите, че ще каже повече в подкаста. Направи ми впечатление коментарът "трио заслужават повече" 😂
Скрит текст:

Йоан - не разбирам какъв човек си, за да отидеш в профила на някого и да му пишеш обиди. И на мен не ми е симпатичен,  но... Това важи и за хейтърите, които пишат директно на Ина и на всички останали.
Скрит текст:

Честно не разбирам огромния хейт към Йоан. Ина продължавам да харесвам. Йордан ме дразни, но просто ще го игнорирам. От Симона и Николай по-нелеп ми е Николай. Симона е самовлюбена с огромно самочувствие, но пък според мен не е глупава. Ту ме дразни, ту не...

# 129
Първо чух песните на Ина (писах ги още в началото) и я бях отписала, но пък в последствие ми стана симпатична.Йордан го присърбяло , и решил , че е влюбен . Даже грам няма търпението да опознае поне малко жената насреща , да се поинтересува от личността и, да се замисли какво чувства тя ,да сподели нещо за своята . Единствено го интересува интимната част от отношенията им . Когато си влюбен , ти си любопитен за другия , когато не си - нямаш търпение. И започват манипулации и атаки , обвинения сърдене, тръшкане. Абе Симона в мъжки вариант . Даже на срещата грам не се опита да я опознае, а въртя сука , все за отношението към неговата персона страда и се цупи , че и скандал вдигна
 Изумително обаче , е колко жени се връзват , после темите пълни , със каква либов бехме , пък после не ми звънна Joy
Признавам, че за момент , циника в мен се отплесна, и за кратък миг , повярвах, че видиш ли ей това била прословутата   любов от пръв поглед, но когато чух днес разказа на Ина, че Йордан основно я притеснява само със сексуални набези , бързо ми премина лирическото отклонение .

# 130
И аз искам Симона и Йоан да са двойка. Искам да видя как неговият поглед я пронизва. Grinning

# 131
Йоан е голямо попадение на продукцията. Без него няма да е интересно. Сигурно е измислил 1001 начина като се движи и общува да излага на показ мускулите си. Със Симона ще е супер шоу...като го насмете за лошо мъжко държание. Неговият сексапил е по-скоро комичен, като и каза, че ще я хваща някъде натясно:)))

# 132
  • България
Изпуснах да питам Йоан в Инстаграм как готви печеното пиле с ориз и защо го яде по шест пъти на ден. Grinning Grinning Grinning Не съм виждала друг толкова суетен мъж. Витя ми се струва по-приемлив и по-възпитан.

# 133
Ина като е искала да става популярна е трябвало да знае, че всичко си има цена. Хубаво, като се е записала за участие в романтичен формат, какво е очаквала? – Да се гледат влюбено от разстояние; Да си останат на ниво флирт и омайването да е само словесно – там тя е абсолютно неподготвена, защото винаги е наежена; Или да има неприятни за нея игри и задачи. Като ѝ е толкова непоносимо да има близост с непознати или щом ѝ трябва повече време за опознаване на партньора, защо е избрала този формат?
А и винаги има опастност да попадне на някой, който ѝ е под нивото и много я дразни, но да трябва да го търпи, защото правилата го изискват.
Много ми хареса това от сторито „ такава съм“ – ами млада си още, поработи върху социалните си умения. Това, че си такава не е за хвалба.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 03:05 от LadyCharming

# 134
Лейди, по-добре от теб не бих описала Ина. Само да добавя, че доста се бие провокативността и пошлостта в клиповете и  с ледената неотстъпчивост в реалитито. Чак ме избива е на смях.

Общи условия

Активация на акаунт