Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 620
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
С две думи , казвате само Теа знае къде се намира и отношенията им със Симеон са "истинските"Sweat Smile
Ина обаче е вече майка , и носи отговорност към избора си на партньор . Аз също не бих допуснала палещ се скандалджия . Че утре той и към детето ми така ще се държи . Не става на неговото и веднага край , компромиси не съществуват
 За Симона. До сега не е имало участник, който от любимец, да ми падне на дъното, дори под Йоан. Отвратително женище. Представям си Николай да беше провел същият разговор с нея , какъвто проведоха Стиляна и Ивайло, и да чуе , Ники да и казва, че тя не е жена за него , да и натъртва за пиенето и други дефицити, и след това някой да я натиска , да му даде гривната си. Цял час набива канчето на Стиляна , колко била инатлива , и правела напук , за разлика от нея, която вече е надживяла този ужасен порок, и точно след 5 минути ни демонстрира израстването си , толерантността си и кластат си - скачайки по леглата , крещейки , съскайки и тръшкайки се . Показно от класа. Нямам търпение, за коментара на Кукушев , с него сме все на една вълна. Абе българската Капитонова .
Бих казала , горкото Ники, но сам си е виновен, като си подбира продуктите по опаковка и рекламата която си правят

# 136
Не съжалявам Николай. Защо изобщо е влязъл в това предаване? Въобще не е за там. 😐

# 137
Николай, ако имаше по-силен характер изобщо нямаше да я оставя да го действа като прислужник. Сам си е виновен, че така го унижава. Тя вилня и фуча, а той няколко пъти я пита има ли легло за него в другата стая. Голям страх го тресе Симона да не го зареже, защото в тяхната двойка тя е мозъкът.

А за Ина да допълня, че тя още в самото начало при запознанството се държа доста дръпнато с всички мъже и те леко се уплашиха. Само Йордан каза, че няма проблем да общува с такива характери. А тя от първата вечер го гледа враждебно. Като не ѝ е харесал да си е потърсила друг.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 09:17 от LadyCharming

# 138
Сериозно не схващам кое в държанието на Ина е по- дръпнато от на другите момичета. Наистина ако виждате конкретни действия , чак плашещи мъжете ,ще се радвам да посочите. И не мисля , че го гледа враждебно , нито да го обиди или накърни , съвсем човешки му обяснява нейната гледна точка и това което иска от отсрещната страна . Единствено избухна , когато осъзна , че той и се дразни и натяква за споделеното за бившия. Раната и е скорошна и нормално все още да я вълнува и говори

# 139
Ина ми се струва, че си харесваше Йордан - танцуваха си заедно, боричкаха се, редовно ги даваха седнали един до друг... Просто нещо в комуникацията им се е бъгнало. Или в представите им колко бързо трябва да се случат нещата.
Мисля дори, че  на Ина и стана неприятно, че Йордан се отказа толкова бързо от опитите да се мачват.

За Николай - когато щяха да си лекуват пророците, като порок той написа "Егоизъм". Баща му му казвал, че е егоист. Често Николай избирал на него да му е по-добре, без да се интересува от това как се чувства другия човек... Дали сега не прави точно обратното - да гази себе си и егото си - мислейки, че това е начина за "излекуване" на егоизъм?

За местенето на Симона в йоановата стая - стори ми се, че останалите от стаята не бяха очаровани. Гласът на Николета като че каза нещо от сорта на "ама как ще идваш тук?". Натриса им се някаква неповикана и непоканена. Но това като че изобщо не интересуваше Симона - че съществува вариант да е нежелана там, където иска да отиде.
Хубава е. Имаше някои попадения в коментарите и преценката на чужди действия, на събития. Но като цяло не ме впечатлява с интелект.

# 140
Ина като е искала да става популярна е трябвало да знае, че всичко си има цена. Хубаво, като се е записала за участие в романтичен формат, какво е очаквала? – Да се гледат влюбено от разстояние; Да си останат на ниво флирт и омайването да е само словесно – там тя е абсолютно неподготвена, защото винаги е наежена; Или да има неприятни за нея игри и задачи. Като ѝ е толкова непоносимо да има близост с непознати или щом ѝ трябва повече време за опознаване на партньора, защо е избрала този формат?
А и винаги има опастност да попадне на някой, който ѝ е под нивото и много я дразни, но да трябва да го търпи, защото правилата го изискват.
Много ми хареса това от сторито „ такава съм“ – ами млада си още, поработи върху социалните си умения. Това, че си такава не е за хвалба.
Много точно си я описала. А и самочуствието й до небесата. На какво отгоре?

# 141
Само да отбележа, че Йордан спомена, че тя го нарича "моят мъж" и също понякога се гушка в него, което тя не отрече. Когато обаче го играеш hot & cold с човек, който виждаш, че те харесва, е също доста неприятно. Но както и да е - аз изобщо не вярвам на честните очи на Ина, въпреки че виждам очеизвадните грешки на Йордан.

# 142
Раната и е скорошна и нормално все още да я вълнува и говори
Ама като има скорошна рана, да не влиза в любовно риалити, никой не е длъжен да й търпи дръпнатото поведение (с вейпчето в устата 24/7). И за да има рана, сигурно и тя е допринесла за това. Недорасло и незряло поведение.

# 143
Много ще е яко Ина да им изпее песничката с „Мяу-мяу, чик-чирик, писи-писи, бау-бау“ и да гледаме реакциите на Ники и Ивайло. Мисля, че ще се на*кат в гащите.

# 144
  • София
Изгледах го най-накрая. Като цяло най-смисленият епизод откъм монтаж и проследяване на сюжетни линии, въпреки че има още доста какво да се желае. Участниците се развихриха, доказателство, че не се налага продукцията почти нищо да прави, щом имаш добри персонажи. С по-добра структура, можеше много повече, но засега - толкова.

Относно Ина и Йордан. И двамата имат някакво право. Нормално е млада майка (и не само) да гледа скептично на урагана от емоции, които някой й демонстрира за 5 дена познанство. Йордан е несдържан, пренавит и е абсолютен факт, че не чува нейната страна и не желае да се съобрази с нейните нужди. Плаши я, нормално е. От друга страна, когато с някой има нещо, е трудно да останеш безразличен и да не ти трепне. Йордан не го усеща, а самата Ина изглежда, все едно й е неприятно да я доближава. Че той бърза, бърза, но май и да не бърза, резултатът ще е същият. Тя не само не го харесва, но го харесва все по-малко с всеки изминал ден. Наистина е безсмислено да се мъчи повече - явно това, което предлага, не се търси от отсрещната страна. Не са един за друг.

Симона какво да я коментирам... смята, че всеки трябва да я боготвори, да й ходи по свирката и да прави това, което тя е преценила за правилно. Намирам я за красива жена, но е напълно обяснимо защо е сама. Николай трябваше да я отреже още на изнасянето, но ако след коментарът за това, че предпочита да има деца от Йоан, не я отлюспи, значи е пълна подметка.

# 145
Симона ми прилича на Глория певицата - с тези маниери и излъчване. Като визия е средностатистическа, която бързо ще се слелчи, но излъчва естроген и нормално й се лепят мъжете. Смятам, че посяга към клончето на Йоан и в момента, в който го хване по-здраво, ще ритне Николай. Те нямат нищо общо с него. Той е сервилен до неприятност, досаден е и аз лично не бих го изтраяла. Смятам, че тя просто го търпи тактически и че й гали егото в началото, но вече й писва.

Йордан е като мечка - груб, експресивен и огромно его - аз, аз, аз. Ина не ми е приятна, но това любовно бомбандиране от негова страна е просто ужасно и нелепо. Мисля, че двамата си натискат взаимно някакви бутони и тази уж раздяла ще е ден до пладне.

# 146
Йордан първоначално си хареса Симона, но тя явно го е усетила, че е неуправляем снаряд и си хвана питомното.

# 147
  • София
Според мен много държат клони, които са им удобни, от страх да не увиснат във въздуха. Все пак награда има да се печели, пък и екранно време си върви. Николай не задоволява нуждата на Симона да е желана сексуално, и затова търчи при Йоан, който явно демонстрира влечение. Но пък Николай е удобен и приятно сервилен. Ина иска да разчита на гласа на Йордан, но не иска той да я доближава. Той пък се чуди, поне докато не си намери друг клон. Ивайло и Стиляна също грам не си подхождат и нищо няма там, ама засега играят на сигурно. Малко е абсурдно как Йоан за момента е най-добре окопан Joy Николета е лоялна и към нея интерес като жена няма, Симона също му влезе в лагера, по някое време може да присламчи и Стиляна... ама такова е нивото на участниците Joy Елена е скритият жокер, но като свободен агент, може и да изхвърчи. Само на май Теа грам не й пука Joy Ако скоро вкарат нови, може да има сериозни размествания, понеже вътре май само Теа и Симеон се харесват взаимно, и то единствено на първично ниво.

# 148
Симона я мързи да се занимава с Йордан. Той изморява дори само да го наблюдаваш, камо ли да имаш някакви отношения с него.

# 149
Абе, то Симона май за всичко я мързи. Главно я виждаме да спи и да се събужда. Grinning През другото време пак лежи някъде.

Общи условия

Активация на акаунт