Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 566
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Неделчо , ама сценарист е Мишо и ако е видял, че нещата не са мн потръгнали може да са вкарали съспенс малко режисура, за да бъде с повече напрежение. Не е само при Ина това, Георги също е влязъл да става инфлуенсър, с гадже и си мълчи. Аз няма да се изненадам и Елена да има някого, тя е другата която се дърпа от мъжки ласки, не ме пипай, това не прави. Ами какво правят там като не искат дори прегръдка.

# 76
Започнах да гледам новия епизод и ще коментирам малко разпокъсано:

Стиляна и Ивайло: Ами, не си отиват, харесвам Ивайло. Стиляна не ми е приятен образ, все тая ми е. Много си криви устата, забелязала съм, че е навик на хора, които изпитват някаква уникална гордост от факта, че са имали 500 лева за филър, като прибавим и говорния дефект и 200 грама твърд алкохол - нещата стават много зле. Направи ми впечатление, че казва на Ивайло, че била много луда...аз смятам, че за нашите географски ширини да се напиеш като гъз е по-скоро норма, отколкото изключение. За мен лудост е да се занимаваш с екстремни спортове, примерно, да се наливаме с коктейли - всички можем.

Продължавам да гледам. Grinning

# 77
Първата интересна серия беше снощи. Всички бяха много смешни, някои даже - жалки. Според мен Ина се страхува от Йордан и затова не може да го понася.
Николай ми е странен. Аз лично не харесвам хора, които ходят и се извиняват за нещо, за което не са виновни. На практика той не е мъж на Симона, та тя да очаква от него да и е гръб за всичко, а и човекът просто се опитваше да потуши спора. Йоан ми е най-интересният персонаж и страшно се забавлявам с него. На глас съм се смяла като си прехапа долната устна. И на мен ми напомни на Генчо, само дето Йоан го направи нарочно, за да съблазни Симона.

# 78
  • София
Изгледах, че дори и ви изчетох този път.
Понаваксах аз, че с тази олимпиада... 😊
1 стр. основния пост е редактиран с новото инфо, което разбрах от изминалия епизод + подкастите с Филип и Деан, които също изгледах.

Няма сценарий и режисура в този формат в смисъла в който го влагате. Това не е Хелс Кичън, нито Ергенът, нито Игри на волята. Осъзнавам, че прекалено дълго сме лъгани и че трудно можем да повярваме, че има нещо по-различно, но този формат е такъв или поне се опитва да бъде. Убеден съм, че всичко което се случва е само и единствено тяхна си естествена игра и поведение.

За епизода.
Много интересен епизод, много динамичен. Браво! 🙂

Радвам се че Йордан и Ина осъзнаха окончателно колко са токсични един с друг и че нямат никакъв шанс, така че дано за последно ги виждаме заедно. Иначе ще е мазохизъм. Но докато за Йордан има други шансове вътре, то не мисля, че Ина има такива и си мисля, че в най-скоро време може да си тръгне, т.е. да остане без гривна.
Според мен и двамата имат вина, за да се стигне до тази нетърпимост. Той е емоционално незрял и манипулатор, а тя очевидно не търси нова връзка и е влязла само за реклама. Видя мъж, който иска нещо повече и започна с границите...

Стиляна я харесвах, но за съжаление пие твърде много, а явно и мисленето не и е силна черта. Тя сама си го каза.. Ивайло няма шанс с нея, а и няма смисъл да си бие главата в стената с такъв човек. Дано да го е осъзнал.

Симона приложи един класически женски прийом. Тя изобщо не харесва Ники като мъж, по-скоро го харесва като притежание, все едно и роб или паж. И само чакаше най-малкия повод, за да спретне скандал и да се изнесе. Много елементарно. Язък за напъните и да мине за класна дама. И да отиде при онзи самовлюбен пуяк?
Точно пък те двамата нямат никакъв шанс да са заедно, защото и двамата са абсолютни егоисти.
И горкото огледало в къщата на Симона и Йоан ако са заедно... Ще бъде насилвано постоянно. Съчувствам му...

Елена почти не я видяхме и чухме в епизода ама на церемонията само с едно изречение разтърси Симона, хаха. Евала на Елена. От всички жени вътре тя има най-доброто стратегическо мислене. Но дали ще и донесе успех? Съмнявам се, но поне играе играта, а и се държи най-нормално от жените вътре.

Теа и Симеон сякаш си настроиха чарковете един за друг и докато останалите само се карат, те си се забавляват и не прахосват времето... Не че ги харесвам, ама евала, излиза, че са по-наясно със себе си и заобикалящата ги действителност в къщата от останалите.

Дано в най-скоро време Ники и Ивайло се насочат към други жени. Със Симона и Стиляна очевидно няма да се получат нещата. Любопитно ми е Ники дали ще се държи по същия начин и с друга жена или просто Симона е твърде властна жена и лесно се налага. Да видим дали и с Йоан ще е такава и дали би имала подобен успех...

Жалко за Коцето. Дано намери в живота това което не успя в къщата.
А пък Жоро, дано да изживее любовта с момичето с което отново се е събрал.

# 79
Тамън съм на скандала с Ники и само искам да кажа:

"Ни МА апострофирай, че и ти ще пострадаш" - класа, братя и сестри, класа. Grinning

# 80
И любимото: "Ники стъпи накриво и сега ще си понесе последиците."
Тази жена направо не мога да разбера откъде го вади това самочувствие - някаква безработна, която обикаля риалити формати...

# 81
Лол, колко драми в този епизод и накрая нищо ново под слънцето. Церемонията си мина както се очакваше.
Ако са с горе-долу автентично поведение вътре, само Ивайло ми харесва. След него донякъде Коцето. Макар че и той имаше едно много тъпо (поне според мен) изказване как Йордан правел много, пък не получавал нищо отсреща...
Аз не знам защо толкова ги бутат Ина и Йордан да стоят заедно. И от предаването специално сякаш нарочно измислиха това супер глупаво правило - като били заедно на среща, да трябва задължително да даде гривната на него. Това им отнема правото на избор и на двамата, тъй като на една среща могат да се осъзнаят много неща по време на разговора и да се стигне до заключение като тяхното вчера, че не са един за друг. И после какво - искат, не искат пак трябва да си дадат гривна един на друг. Ина най-вероятно щеше наистина да даде гривната на друг, ако не бяха вкарали в последния момент това измислено правило.
Според мен тя си е права. Пет дена дори и в някакво предаване, където почти непрекъснато сте заедно, са абсолютно нищожно време. Много правилно го попита как е решил, че реално я харесва и какво точно е харесал. Той явно я възприема като привлекателна само физически и не се интересува какъв човек е. Което е много повърхностно. И нищо чудно, че за няколко дни е способен да хареса някого толкова силно (по негови собствени думи) и за също няколко дни да се откаже от този човек. И е много кофти някой да прави нещо за друг, имайки определени очаквания наум, при положение че са го предупредили да няма такива...и после да ги натяква тези неща, които реално никой не го е карал насила да прави. В такъв случай като ще мрънкаш, че си правил нещо уж за някого, ами не го прави изобщо. Тъкмо ще си спестиш разоочарованието. А и не само на себе си. Понеже тя наистина изглеждаше разочарована, че той е толкова първосигнален.
Симона се проявява като страшно натоварващ човек, покрай който трябва да се ходи на пръсти, вече ми е тотално неприятна. Но и този Ники що за мазохист е... Хареса ми Елена как направи опит да го защити. Но то в един момент, ако сам не се защитаваш...
Хахаха, физиономиите на Коцето, докато Симона говореше как харесва Йоан като мъж и че би избрала него за баща на бебето, бяха един път просто :Д

# 82
Малко по-късно ще напиша обстойно мнение, но само искам да кажа, че Елена ми стана абсолютният фаморит. Наистина се изсмях, когато си отвори устата на коктейла. Хич не е толкова мека душа, колкото се изкарва, за да АПОСТРОФИРА тази селска фолк дива (Симона). Grinning

# 83
От любов към спора ще си кажа, че за мен Елена е най-тъпото парче там. Тепърва ще разбере какъв враг в лицето на Симона си спечели.

# 84
Напълно съгласен.

# 85
Бооже, какъв враг? Напротив, точно обратното. Симона е безгласна буква, която се опира само на Николай и Йоан. Останалите жени не я понасят, Йордан няма добро мнение за нея, на Симеон му е все тая, Ивайло се видя, че не харесва такива жени, пък Николетка дали ще изтърве гривната си, че да дадеш шанс на Симончето и Йоан? Много се съмнявам.

# 86
Симона би могла да се опре на мъж с достойнство. Николай ходи като пале след нея, защото тя е мозъкът в тяхната двойка. Той разчита на нея да продължат по-дълго във формата. Очевидно той няма нищо против тя да стъпва върху него, само и само да се задържат по-дълго.

# 87
Те мъжете с достойнство умират за такива селски пръчки. Тя на какво се опира? Аз виждам цици и до там. Говори покъртително, голяма жена се държи като тийнейджърка, безработна, тръшка се по детски, обяснява на хората, че те я харесват, дори и те да не го знаят. Наистина не виждам един плюс в нея, освен поносимата външност. Ако някой може да даде такъв - давайте.

И нека отговорът не е “Николай какъв е”, защото той може да е всякакъв, но повече вярвам той да свърши с щастливо семейство, някой ден, отколко тя.

# 88
savii_, съгласна съм с всичко, което си написала за нея, но трябва да ѝ признаем, че има силен характер. Не е лесно да подчиняваш околните (не казвам, че е редно).

# 89
В Царството на слепите...нали знаете.
Я да се опита нас тук да ни подчини. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт