Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 566
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Стиляна с гаджето си са гледали епизода. Защо като има договори, тя не спира да се снима с това момче? Не трябва ли да пазят тишина ?

Дали е било сценарий, според мен всичко се прави, за да видим и ново сформирани двойки. Елена няма да издържи дълго и ми се струва, че ще си тръгне дори сама.

# 61
Както казах - Синеон май организира гетиш партитата на Теа. Таа или са двойка, или са запазили добри бизнес и сексуални отношения.

И можв той да е тоя, дето е влязъл за любов, пък после било стратегия, пък намерил любовта накрая в лицето Теослава.

# 62

Благодаря! Чакам от първия ден на предаването някой да направи такова меме. Въпреки всичко Евгени има интелигентнен поглед, една одухотворена личност.
Евгени е по-симпатичен някак.

# 63
И двамата не ми харесват и не са ми симпатични, но Йоан има хубаво тяло. Явно затова е толкова вманиачен да си набави 6-те порции пиле с ориз.

# 64
Да си дам и аз моите две стотинки след вчерашния епизод. Joy

Ина - според мен тя се хвана за Йордан, защото всички други мъже се уплашиха от нея от ден едно, защото има дете. Симеон, например, сам си каза, че я харесва, обаче детето й го спира да се насочи към нея. В началото изглеждаше сякаш Ина харесва Йордан, ама това беше до момента, в който той не почна "лудо да се влюбва" на втория ден и тя веднага почна с личните граници, пространства и т.н. Цялото това нещо с личните граници според мен го използваше, за да може да го държи малко настрана и да не се задълбочават нещата (не, че й се получи). Ако имаше чак такива изисквания за спазване на личното й пространство, с бившия й мъж едва ли щяха да са стигнали до брак и до дете. Все пак, колко дълго време да са били заедно при все, че тя май беше между 21-23 годишна и едва ли бившия й мъж е единствената й връзка. И стигаме и до факта, че тя май се беше развела няма и година преди предаването, ако си спомням правилно и едва ли напълно си е преживяла бившия мъж.

Стиляна не мога да разбера така ли си говори, пияна ли е постоянно.

Йоан има само една външност и това.. и то само, ако не му се заглеждаш в празния поглед. Ппц ми е абсурден, обаче като си залиже косата ми е още по-абсурден.

В заключение, май към момента наистина единствените, които се забавляват и не се товарят чак толкова един друг са Симеон и Теа.

# 65
Съгласна съм, че звучи твърде конспиративно всичко да е сценарий. По-скоро са ги поощрили да се огледат за някой друг. Някак едновременно се разтуриха всички двойки.

# 66
Като споменахте за "борбата за огледалото" и как Симона би преживяла да е на второ място след пилето с ориз, се размечтах Симона и Йоан да се мачнат. Ще ми е забавно да наблюдавам сблъсъка на еготата им. Те биха били равностойни партньори.

И другите, които наистина се нацелиха, са Симеон и Теа.

От останалите, щом щяло да има размествания, нямам идея съществуват ли други двама, които да си подхождат и които биха могли да заформят двойка, различна от коалиционна.

В подкаста с Дениз и Капитонова, Ния и Мишо казаха, че две от жените щели да се хванат за косите за някой мъж. На Ина, стори ми се, и беше доста неприятно как Йордан набързо избълва: "Край, приключих с борбата за теб, айде чао"... /не е казал това - аз така обобщих думите му/ Дали няма сега тя друга песен да запее - "не искам граници, не искам лично пространство, ела и ме метни на гръб, отвлечи ме, превземи ме...". И тя да се "сбие" с някоя за него?...

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 09:48 от Вени Ев

# 67
Тя Ина издразни и с изказването си, ами ние тук с бившия ми идвахме и той каза ами браво честито, намери си някой задръстен и идвай с него, То, че егото му говореше в този момент и че беше накърнено, така е, но тя не спря да се гаври с човека. Кажи си му направо, не искам да се обвързвам с теб и толкова. Искам да сме приятели, а не да казваш едно, а после да изглежда другояче. Николай не умее да се защитава, коя е Симона, че да му турва ред в говора или постъпките, разбирам да са били заедно с години и той да я защити , а те са никакви, тя от началото му поставя ултиматуми , ако не я слуша няма да му обръща внимание и той веднага тръгна да се извинява, това е типично нарцистично поведение, караш жертвата да се чувства виновна и тя да тръгне да търси извинение. Симона искала мъжкар, не не иска никакъв мъжкар, тя си иска роб. иди ми вземи чантата, защо да не си саката, щом можеш да си тръгнеш, можеш и чантата да носиш. Никой на никого не е длъжен. Наистина Йордан хубаво й зададе въпроса, не смяташ ли, че прекали с отношението си и тя веднага аз не съм казала, че оставям Николай, еми как ще го остави, той й е сигурен, ще я държи там, а тя ше си прави каквото иска с онзи като нея мъж - Йоан. Йордан изобщо да не съжалява за нея, макар че така щеше да й намести егото и характера, такива жени винаги намират слабохарактерни мъже. А пък Ина не харесва изобщо Йордан, тя май си хареса Ники защото си каза аз искам чехльо, а той наистина е такъв.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 10:47 от movies

# 68
Ина ще каже на Данчо: "мяу-мяу, чик-чирик, писи-писи, бау-бау".
Между другото, мернах в инстаграма й, че ще има участие през октомври в Арена София.

# 69
Ина ще каже на Данчо: "мяу-мяу, чик-чирик, писи-писи, бау-бау".
Между другото, мернах в инстаграма й, че ще има участие през октомври в Арена София.

Ох, голям смях. Ама, да извади и характерния си поглед на трол. (Може да е много расистко, но с това изпъкнало чело...  В профил си е страшна.)

# 70
Данчо твърди, че в момента е влюбен, дано не е още в Ина и да е намерил наистина щастие с някое момиче. Но Георги наистина постъпи тъпо, , да не каже, че си има приятелка, като са се оправили, отказва участието, щяха да вземат човек, който може би наистина търси партньор. Той седя и пазеше Йоан, който такова самовлюбено поведение вадеше, че очакваше и огледалото да му заговори "Ей, нямаш равен"

# 71
Йордан ми беше много симпатичен в началото, сега вече не. Пълно пренебрегване на чувствата и думите на Ина, насилствена и инатлива демонстрация на обожание, роля на жертва, вменяване на вина, внушена и на околните и после рязък завой, като разбра, че няма да се приеме така поднесено. И пак драматичен - заради нея се отровил, а тя бутилка вода нямало да му даде.
На обратното мнение съм. Йордан се държи нормално и прави всичко по силите си, а тази малка лигла го върти както си иска. Като иска “пространство и лични граници”, ми да си беше стояла в къщи, не да се бута в любовни риалити. Ама нали иска да трупа последователи и да й станат известни рап-“песните”?
Човекът направи 70 или 80 лицеви (не помня бройката), заради нея и заради това, че тя мрази да мисли. Изпи всички шотове, а тя не си мръдна пръста. Неблагодарна и доста ограничена. Ако нямаше хубава визия, никой нямаше да я погледне с това поведение.

Йоан се държи възпитано и не обижда никого. За да оцелее прави всякакви хватки, само и само да остане, донякъде го разбирам.
Това със суетата не го разбирам (особено за мъж), ама… няма смисъл да го обсъждаме.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 12:26 от diziler

# 72
Аз си мислих върху това, което казахте - че подозирате, че е нагласено всичко. Единствената причина, поради която не го вярвам, е фактът, че Неделчо е замесен, не мисля, че би искал проектът му да е подобен.
Но и аз на моменти не мога да повярвам, че разговорите са реални. Всеки ми беше абсурден. Примерно, как Ивайло иска да проведе сериозен разговор със Стиляна и видимо му е много некомфортно и се опитва да не я нарани, а тя пак пуши насреща, леко започва да му се репчи и му вика, че не се получавало между тях, защото тя била "много луда", което в нейните очи е "тя е много готина за разлика от тоя задръстеняк". Grinning И критиката й към него - че предната вечер си била пийнала (о, каква изненада!), замислила се за нещо и се разстроила, а той не дошъл при нея. Е, извинявай, човекът е отишъл там да се позабавлява, а не да го играе персонал в изтрезвително и всяка вечер да се занимава с госпожицата, която не си цени черния дроб.

# 73
  • София
Може поне на церемониите да ги помолят да не пушат.

# 74
Ина ме дразни повече от Йордан , но и той вчера се прояви като типичен овен . Явно доста й е бил набрал, а тя хем е незаинтересована, хем се прави на интересна и опитва да го върти. А може и да го харесва по някакъв начин, но да си е темерут. Не знам защо изобщо са я вкарали в предаването- скорошна раздяла с мъжа си, малко дете, за което вероятно и двамата полагат грижи. Трудно ще в за който и да е веднага да се впусне в такава авантюра , освободен и с отворено сърце за нов мъж в живота.

Общи условия

Активация на акаунт