Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 650
  • 761
  •   2
Отговори
# 195
Коцето според мен пее, колкото аз пея. Тоест като заклна гарга. Не знам каква точно арт персона е. То са от това ми лъха на фалшиво.
Имаше грозно за изказване  за такъв тип жени във визитката си, пък се е записал в това предаване. Аз не понасям да се заклеймват жени, които решават да се представят през сексуалността си. Пък той уж не търси повърхностни, пък на нея се лепна, че да вади дивиденти.
Освен това говори като психопат. Някой го интерпретират като интелигентност. Но за мен е някакъв тригер мъж да казва за всяка втора жена, че е “разкошна”.
Не на последно място физонимията му е на мазник. Което е по-скоро интуитивно усещане, но човек с годините трупа и някакъв опит кои човешки характеристики как се изписват на лицето.
Още в предаването се обясняваше, че развива чувства, а в следващия момент я плюеше.
И най-вече - имаш някакъв match, към който имаш чувства. И някакъв я опипва (да предположим, защото не разбрахме кога какво стана) тая жена и после я и сритва и обижда публично. И твоята реакция е да лапаш мухите…

# 196
Изгледах подкаста , наистина много добър. Неделчо право в 10 ката. Нова поговорка- Както сам се закопаеш и 10 риалити продуцента не биха могли да те закопат.
Не знам , само дали средностатистически човек, би могъл да преброи колко пъти Кожето каза Аз. И Коце не те мразим за съжаление си . Застани , като мъж и си признай, спри да лъжеш, не си добър артист , не ти се отдават лъжите

# 197
Да, абсолютно всички са там за да станат по-известни. Коцето изтегли късата клечка с Теа. Всички бързо-бързо се сгаджосаха и Коцето нямаше друг избор.

Сега тепърва ще гледам подкаста.

# 198
Коцето разбирам, че нямаше чувства към Теа, както го обясни в подкаста. Това наред...ама какъв е бил големият замисъл на представянето му, не можах да схвана. Какъв пример е дал на племенницата си, още по-малко...

# 199
Аз смятам, че Елена е другата с гадже извън предаването. За мен тя също бяга от близост с мъжете. Всеки щом се опита да я пипне, не ме пипай, не ме прегръщай, някак си се дели от мъжете. Може и Симона също да има мъж, тя дори сега е на морето уж с приятелки, но кой знае.

# 200
Мен доста ме дразнят хора, които нещо ги питаш, те съвсем друго ти отговарят, разтягат локуми...Дано да си има приятелка наистина, че след този подкаст може да има трудности да си намери.

# 201
Не мога да повярвам до къде стигна Неделчо. Поведението му в този подкаст беше абсолютно непрофесионално, самомнително, невъзпитано и сеирджийско. Не знам доколко успя да дискредитира Константин, но себе си - определено.
Той друго бил видял, той друго бил прочел в погледа му, обиди, закани, реваншизъм... Даже не му идва на ум, че може грешно да е прочел ситуациите. На кръчмарска свада и селска чест го обърна. Личи си, че не с Туджаров, а с Нийчето и Мишето обсъжда и гради мнение.
Любопитно ми е да изгледам спестените ни интимности на Константин, защото хич не го възприемах като влюбен от показаното. В подкаста се опитва да се изкара стратег и играч, но и това не ми е достоверно. Съществуваше си той там блажено, използвал е момента да поопипа Теа, а сега го изкарва цяла стратегия... Его...

# 202
Ясно е , че не е имал чувства сериозни, но комплексираните хора не понасят дори безразличен за тях човек да им накърни егото. Още  по смешно е да влизаш в такива лъжи и глупости и да не можеш да преживееш , че те е отряьзал, безразличен за теб човек. Имал приятелка, но не били интимни само от месец живеели заедно. Кой знае , ако е вярно, коя хитруша, се е настанила на безплатен хотел като у дружка . Ще плаща сега , като се представя за гадже , да му чисти имиджа . Какво ли не правят хората за хорското мнение, колко тъжен свят

# 203
На мен Коцето от началото не ми харесва. Имам чувството, че под маската на арт персоната има един хладен егоист. Интересно ми е вие как сте го "усетили", защото нещо в него ме отблъсна, но не мога да определя какво.
Мен в предаването ме впечатли с това как успява за нещо толкова тъпо, повърхностно, пошло и грозно във всеки един аспект като Теа той да види нещо положително и да се изкаже така... елегантно. Реших, че е по-добър човек от мен, щом дори в нея открива нещата, които твърдеше, че виждал... Просто защото аз нищо друго не виждам в тази жена освен най-голямото дъно от всички дъна.

# 204
Ина ще каже на Данчо: "мяу-мяу, чик-чирик, писи-писи, бау-бау".
Между другото, мернах в инстаграма й, че ще има участие през октомври в Арена София.
Да, заедно с Гош и Анджела от Къщата на инфлуенсърите 2… страшно ниво.

# 205
Айде бе, как ще прочете грешно ситуацията, като всеки, който даде 4-5 лева и сам може да го провери това? Неделчо не е глупав, на негово място и аз бих се издразнила от тъпите реплики на Коцето.

Една истина не каза тоя човек, това е патологично състояние. Не бил виждал пияни жени. Коце, Коцеее, в какви арт среди си и в какви барове тракаш на китарата?

# 206
По това си личеше, че е фалшив. Тя и Теа е фалшива. Тях двамата въобще не гледах/м.

# 207
  • България
Скрит текст:
На мен Коцето от началото не ми харесва. Имам чувството, че под маската на арт персоната има един хладен егоист. Интересно ми е вие как сте го "усетили", защото нещо в него ме отблъсна, но не мога да определя какво.
Мен ме впечатли с това как успява за нещо толкова тъпо, повърхностно, пошло и грозно във всеки един аспект като Теа той да види нещо положително и да се изкаже така... елегантно. Реших, че е по-добър човек от мен, щом дори в нея открива нещата, които твърдеше, че виждал... Просто защото аз нищо друго не виждам в тази жена освен най-голямото дъно от всички дъна.

Всичко е било фейк. Това е най-правдоподобното обяснение.

Описа Йоан като много добронамерен и искрен човек, който е вглъбен в себе си и не чете стаята. Участниците не го изолирали след предаването, всички се събирали задружно с екипа на бира.

Иначе Неделчо го обърна на следствие в районното, прекалено много му търси сметка за лъжата. Туджаров ми липсва да заглади ситуацията.

# 208
Неделчо се ядоса, очевидно, но първо, защото някой се опитва да лъже, второ, защото някои от коментарите на Коцето всъщност дискредитират проекта му.

# 209
Много съм съгласна, че на Неделчо му липсва Туджаров. Малко прекали, тръгна да се пали и да говори за доста неща от кухнята...Беше много хубаво, че замести Ния, но му липсва някой да го спира...

Общи условия

Активация на акаунт