Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 655
  • 761
  •   2
Отговори
# 210
  • България
Стана Искрено и лично с Неделчо.
В този подкаст Мишо се представи по-професионално, имаме развитие.

Неделчо си мисли, че е в Игри на волята, и спори със съотборниците в коалицията. Grinning peak сеир

# 211
Мен генерално никой не може да ме убеди, че в риалити формати влизат хора, водени от нещо друго освен от желание за полулярност. Независимо дали става въпрос за Бг или не.
Ако обичаш спорта, пълно е със спортни състезания, на които може да се изявяваш. Да го правиш по телевизия/интернет, означава,  че искаш да бъдеш видян и да вадиш дивиденти от това. Няма лошо, но да не лъжат и мажат поне.

Да не говорим, че много във визитките си рисуват едни високопарни образи, които бият на кухо и са смешни още докато ги гледаш. То тук принос имат и продуцентите, които мрат да хиперболизират и да раздуват драма.

# 212
Айде бе, как ще прочете грешно ситуацията, като всеки, който даде 4-5 лева и сам може да го провери това? Неделчо не е глупав, на негово място и аз бих се издразнила от тъпите реплики на Коцето.

Една истина не каза тоя човек, това е патологично състояние. Не бил виждал пияни жени. Коце, Коцеее, в какви арт среди си и в какви барове тракаш на китарата?
Та цялото упражнение е било да ни привлече да гледаме платената версия ли?!

# 213
Стига, Коцето се оплете и с всяка следваща дума изглеждаше все по-нелепо. Неделчо  повиши тон, но по-добре така, да обори всичките му глупости и да зададе правилните въпроси, вместо да мълчи и кима конформистки, докато му говорят откровени небивалици.

# 214
Стана Искрено и лично с Неделчо.
В този подкаст Мишо се представи по-професионално, имаме развитие.
Бях сигурна, че ще задобрее. Личи си, че не глупав.

# 215
Не, Неделчо каза, че ще извадят моментите на Коцето и ще ги пуснат за публиката.

# 216
На мен пък винаги по такива подкасти не ми харесва, че каквито и глупости да обяснява гостът, никой не смее да противоречи. Неделчо си зададе разумни въпроси, които всеки зрител би си задал. Можеше ли да бъде малко по-дипломатичен? Да, разбира се. Но ми беше интересно да видя нещо различно.

# 217
  • София
Неделчо си е абсолютно на място, никой друг водещ нямаше да зададе тези въпроси. Не съм догледала подкаста, на първите 30тина минутки съм, но и аз много се разочаровах, защото ми беше симпатичен Коцето.
Ама хайде вече да връщат и Туджаров в Надкаста за ДиК и вече да си го гледам нормално Simple Smile

# 218
Неделчо се ядоса, очевидно, но първо, защото някой се опитва да лъже, второ, защото някои от коментарите на Коцето всъщност дискредитират проекта му.
Именно , вместо да е благодарен Консатантин, че му изградиха един положителен образ , изрязаха излагащите го моменти , колкото и да губят от нас сеиролюбците, а той директно скочи да дъни тези хора , като срутва целия им проект, само и само за да си замаже нараненото его . Вярата ,която хранят доста от нас , е че са подбрали хора , които не са във връзки , и въпреки, че основната водеща сила е популярността , все пак има шанс да се поддадат на емоциите си , защото затворената среда предразполага . А така, ако ние сме убедени (както запона да се прокрадва) , че всички са обвързани , значи всичко е роли и сценарий, което не мисля, че цели Неделчо .

# 219
Неделчо си противоречи. На Йордан казали, че не може да влезе, ако е обвързан. От друга страна им казали, че могат да играят само стратегически и нямало проблем Георги да е обвързан.

# 220
И аз не смятах, че Неделчо ще вкара хора , които навън имат мъже/жени, защото той беше един от най-искрените коментатори на Ергенът и останалите реалити и двамата с Туджаров се ядосваха на телевизиите, а ето какво се случва и тук. Работата е, че това е печелившо днес.

# 221
  • България
Из Инстаграма на Ники:
Тук казва: "Господин миялна"

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 16:26 от ferencliszt

# 222
Да бе имат гаджета отвънка, все немачнатите и зарязаните  . Една дето му намигнала, една дето му се усмихнала, две къде го лайкнали и най-сериозната с която дори си пишат. Айде молА ви се .Детска градинка малинка

# 223
Неделчо каза, че ако не си намерят партньор вътре, могат да играят стратегически, но на синхрони трябва да бъдат искрени и да обясняват каква е действителната ситуация. Аз така разбрах. На Георги не, че му е позволено да има гадже, но вече като ги е изправил пред свършен факт, тъпо ще е да го гонят за наказание...

# 224
  • Варна
Коцето малко се овъртоли на този подкаст, ама наистина ли някой смяташе, че той е хлътнал по Теа. Изглежда ми абсурдно...нищо такова нямаше. Каза го и самата Теа на сцената с ваната, че се държи с нея като с всички други жени. Според мен, тя му беше просто интересна.. После пък ако тя имаше дилема и се чувстваше зле когато избра между двамата, е само защото Коцето като човек и допадаше и както каза, той беше музиката. Не знам водещите какви ги говорят за любовната мъка на Коцето, слагане на рога и изоставяне...нищо такова нямаше за мен.
Само дето планът на Коцето с неговите обяснения стана едно голямо мазало, ... Но затова, че не е имал чувства към Теа, аз като зрител, му вярвам. Неделчо и Мишо чак казаха, че цяла България страдала с Коцето...

Едно към едно с моето мнение. Защо поягодите Неделчо и Мишо държат да убедят зрителите, че Теа е многострадалната геновева, колко трудно й било да избере между Коцето и Симеон, когато тя си каза още във ваната, че нямат мач??
За мен копаят дъното те, а не Коцето и да, ясно ми е вече, защо Туджаров си е тръгнал.

Общи условия

Активация на акаунт