Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 650
  • 761
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Неделчо ако така с държеше и на подкастите с ергенките щеше да е доста забавно, но едва ли щяха толкова много от тях да идват в последствие . Участниците от Диви и Красиви обаче сигурно имат договори и нямат право на отказ.

Попрекали с изцепката за компотите в мазето, не че не съществува като вариант, но ако наистина има такова момиче вероятно доста би се засегнала.

# 226
Ей,след толкова цветущи и полярни коментари ще ме накарате и аз да си причиня този подкаст 😂
 Разбирам,че Коцето е разочарование - жалко.Бяха му изградили не лош образ.
 И аз съм от тези скептици, които не хранят илюзии,че в подобни предавания всички са влезли за любов и романтика.
 Ох,хайде отивам да гледам😘

# 227
Искам да ви кажа, че Туджаров само щеше да развали този подкаст. Нали на стори в профила си беше споделил, че Коцето е един от любимците му. Щеше да го защитава като майка - орлица.

# 228
Неделчо ако така с държеше и на подкастите с ергенките щеше да е доста забавно, но едва ли щяха толкова много от тях да идват в последствие . Участниците от Диви и Красиви обаче сигурно имат договори и нямат право на отказ.

Попрекали с изцепката за компотите в мазето, не че не съществува като вариант, но ако наистина има такова момиче вероятно доста би се засегнала.
Ако има такова момиче, което се е пренесло да живее при мъжът който обича , съгласило се е да бъде лишено от ласка и интимност, само и само възлюбленият и да влезе в световно известният по всички телевизии формат Диви и красиви , където може да срещне евентуално истинската си любов . Тя стои настрана , да не му повлияе на тестостерона , че ако я срещне , да не се окаже, че няма сили момчето и да не изглежда достоверно . И те такива обяснения, където Дядо Коледа изглежда по-реален . Та ако има такова момиче, то си е обидено по рождение Joy

# 229
А какво е лошото да го защитава?
Аз също съм на страната на Коцето, а съм най-големият фен на Неделчо по принцип.

# 230
Според мен няма толкова значение кой е прав и крив в конкретната ситуация, защото обикновено и двете страни са прави от своята гледна точка, но според мен е много по-добре да има пламенни и искрени, дори с риск да се обиди някой, подкасти отколкото фалшиво вежливо държание спрямо гостите.

Ако срещу теб стои зрял човек ще приеме това не като очерняне, а като дебат и пламенно защитаване на гледната точка - нещо, за което аз съм много за и смятам, че ТОВА е интересен контент (на фона на всичкия фалш, който ни залива от телевизии и продукции)

# 231
На мен ми е любопитно да знам истината, нямам нужда от полиране на измислени персонажи и мазнене. От проведената дискусия аз си направих своите изводи. Но май ще се окаже, че едната страна разполага с доказателства в подкрепа на тезата си, а от другата чухме само - аз говорих завоалирано, аз нарочно не казвах нищо конкретно, аз намекнах и т.н. Супер абсурдно беше, когато обясняваше как не знаел къде влиза, не знаел какъв е регламентът, не знаел какво му е позволено, какво не. То за него говори зле, ако действително е участвал в проект, без да знае какъв. А пък това как се опитваш да отвлечеш вниманието от себе си и започваш да изкарваш кирливите ризи на останалите участници няма нужда да го коментирам.

# 232
Най-лошо впечатление не ми прави мазането на Коцето, айде, наранено его, дори и да не харесваш една жена, няма мъж, на който ще му е готино всички да го съжаляват, че му е сложила рога демонстративно. Не вярвам, че има и приятелка, ама все тая.

Друго ме издразни.

Не знам как е при вас, но аз през целия си живот избягвам да хвърлям в градинката на другия, дори вътрешно да ме човърка. Примерно, на работа си, перфектен служител, колегата ти за нищо не става, ти правиш грешка и сега трябва ли да започнеш да мрънкаш "ама, вижте го него колко е зле", това е проява на безхарактерност в моите очи. Той ги подпука всички кой какъв е, какво пие, как се държи и етц. и то на моменти за хора, които нямат нищо общо с история, просто трябваше да се покаже, че има и по-зле, ама НИЕ ЗНАЕМ, че има по-зле, Коце, това не прави теб добре.

# 233
Коцето явно имаше грешни очаквания Неделчо да се плесне по челото и да каже: "Човек, ти си стратегът на сезона, как ни преметна. Велик си!"

# 234
Най ми е готино Мишето как ги "излавя", че имат истински чувства, промени ли им се физиономията, свърши:)))) малко е комично колко много продуцентите искат да има любов в предаването. Оставете хората на мира, те са влезли да станат известни, а те... цяла България плаче с Коцето...Все пак предаването ми харесва.

# 235
Изгледах подкаста - голям смях😂 Неделчо атакува,а Коцето затъва в абсурди. Чак ми идва да цитирам класикът Теа :" Млъкни,кучко!"😂😂😂
 Ами,не му се получи оправдателния режим на момчето.Другото сте го казали,няма да го повтарям.

# 236
  • София
Позагледах подкаста. Независимо дали Константин е лъгал в предаването или лъже сега, определено изглежда като патологичен лъжец. Навръзва ги една през друга. Неделчо много ме разочарова обаче. Вместо с памук да му извади информацията, да го накара сам да се вкара в капаните и после да го зацепи за несъответствията, се разпени и общо взето се държеше като измамено гадже. Продукцията ясно, че не искат да изглеждат като балами, но всъщност точно Неделчо ги накара да изглеждат така. Независимо къде е истината, Константин си е направо златна кокошка, защото могат много добре да го надиграят, и накрая да го съсипят с кадри. Е, тези може би не могат, де. Изпуснаха шанса да го изловят качествено, дано поне пуснат кадрите (ама безолатно, щото пуснат ли ми ги платено, им пиша пореден огромен минус, и няма да платя да ги гледам, очевидно).

# 237
  • България
Мишо е толкова недъгав в продукцията, че по време на единия подкаст покани в ефир Филип Буков за водещ на финала на Диви и красиви. 
Тази работа се уговаря зад кадър. Не е красиво.

# 238
Разбира се, че се уговаря зад кадър. Той човекът не е посмял да откаже.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 21:07 от diziler

# 239

Опаа😁😁

Общи условия

Активация на акаунт