Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 027
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Joy с първото изречение ,загуби 90 процента от мъжете

# 241
Изгледах великия надкаст. Малко неприятно е това нахвърляне от страна на Неделчо и Мишо върху Коцето. Чак от другарски съд нямаме нужда.
От друга страна... Коцето, колкото и да е възпитан и сдържан, си се поизложи с цялата тази история.
И ми се затвърждава мнението, че е поредният, влязъл, да понатрупа последователи и да стане една идея по-известен. Инчето е там със същата цел. Да си качи гледанията на безумните клипове.

# 242
  • Paris
Аз сега пускам подкаста, нооо къде е Ния?

# 243
Най-вероятно мие косата Wink Ама по-добре, че я няма де

# 244
Пратил я е на offroad сафари с Macaroon.

# 245
  • Paris
На мен преди няколко дни ми направи впечатление, че си говориха многооо грубо в подкаста им “На среща”,когато беше гост Йоана. Дано не са се скарали, че ми харесват като двойка.

# 246
Нищо им няма, те така си говорят обикновено.

# 247
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изгледах и аз подкаста. Майчице! Голяма излагация се излага Коцето, голяма! Чак ми стана неприятно, че ми беше симпатичен в предаването. Тук показа някаква патология - лъга, маза, замазва, клинчи и пак отначало... Rolling Eyes
За това, че не е бил нито за миг влюбен в Теа, съм напълно сигурна. Но на човек може да му стане гадно и когато е отхвърлен от някого, когото в действителност не харесва. Няма логика, това е просто его, но малко хора са се научили да са по-силни от него, за съжаление.
Жалко, изглеждаше ми нормален във формата, не разбирам защо е решил да представи историята си така в подкаста. Поне 10 пъти го хванаха в откровена лъжа и в несъответствие на време и думи. Ами като си решил да играеш по този начин, подготви се добре, измисли си легендата с правдоподобни детайли, а не да позволяваш да те хванат неподготвен и да се опитваш да се измъкваш с "Това вече го говорихме". Ми говорихте го, но версията ти издишаше яко.
И след всички лъжи изобщо не му вярвам, че има приятелка - нито в момента, нито по време на снимките на предаването. Не че не може да има по принцип, просто в момента най-свидната му приятелка явно е лъжата.

# 248
  • София
Според мен с право му се нахвърлиха. Той ги е измамил, ако всички направят така, предаването им отива на вятъра, а са вложени пари и усилия. Всеки би бил ядосан.

Както и лъже зрителите. За какво са ни участници като него? Какво показа вътре - поредният гонещ слава, решил да ни се натрапи, защото се мисли за много интересен.

Изключително жалко е толкова да искаш да влезеш в предаване и да те дават някъде, че да си готов да е в любовно, в което трябва да сте по двойки. Въобще не му вярвам, но ако е истина, е пълен егоист и лъжец. Приятелката да го зарязва, с удоволствие щеше да отвърне на целувка на Теа.

А такъв добър едит му бяха направили. Подозирам, че вече няма да е добре дошъл на сбирките им.

# 249
  • Paris
Леле Неделчо как го захапа 😀

# 250
За първи път го виждам ядосан. Представям си какви семейни скандали вдига вкъщи. Мия Косата да не смее да го излъже, че гледай какво става...

# 251
Изслушах някаква малка част в началото от този подкаст. Ама, поне докъдето съм стигнала, не съм особено съгласна с това, което Неделчо казва... Как Коцето гледал Теа влюбено, колко бил щастлив, че ще й бъде роб, за да могат да прекарват повече време заедно, как, когато разбрал за забивките на Теа със Симеон първата вечер, а и в последствие, бил много тъжен и омърлушен... Трябва мноооого да са рязали от тези моменти, та да са скрили тези невероятни чувства на Коцето към Теа... За мен той и да е бил смачкан, или както там се изразиха, след като е видял, че тя уж си харесва Симеон, това е било не заради самата Теа, а заради факта, че е осъзнал, че няма избор с кого да играе и тя ще го зареже... Ама да е бил толкова влюбен, че едва ли не е бил съсипан от поведението й към Симеон... хммм... голямо хммм. Поне според мен, де.
Иначе малко в повече май му идва егото и на Коцето. И хем говори едно такова все едно иска всички и всичко да оправдае за тъпотиите им, ама после сам си противоречи и признава, че не е окей с някакви неща... Абе, малко комформист ми изглежда, с лека пасивна заядливост 😂

# 252
  • Paris
Е в край на сметка какво като е излъгал. Ако беше стигнал до финал щеше да иска парите сигурно. Аз си мисля, че и други обвързани хора влезли за слава може да има.

# 253
  • Варна
То, щото Георги не е излъгал. Да видим още колко ще цъфнат и на още колко Неделчо ще се дърви така.

# 254
  • София
С Георги не вярвам да говорят така, защото са се изяснили още там. Той беше честен поне пред зрителите, че ще играе стратегически от първия ден и след това си е признал без да увърта. Докато Коцето им обяснява той колко е честен, никого не бил лъгал, само заобикалял истината.

Когато казвал, че има чувства към Теа, имал предвид неромантични. Когато нещо в леглото я пипал, било за да поддържа двойката, а не че имал желание. Това в леглото не го уточниха любовни ли е било или какво, но цялостно този човек за мен се опитва да оправдае всяка лъжа вместо да се изправи и да каже ясно нещата.

Заобикаляне на истината с цел другия да повярва и да го оставиш наистина да вярва е лъжа. "Имам чувства" има конкретно значение. Ако го използваш на синхрон без да го мислиш, лъжеш продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт