Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 025
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Може и би и двамата са прави- Коцето никога не ми се е струвал влюбен и искрен към Теа, от всякъде си лъхаше на фалш, обаче и за приятелката е странна историята. Как така ще живееш с някого без интимност, защото не се знаело какво ще стане след 2 месеца?! Фантасмагории.
Иначе споделям мнението му за жените- голямо пиене и пушене, голямо чудо. И никой не може да ме убеди, че това е нормално.

# 256
  • Варна
Ще поживеем, ще погледаме и ще видим, кой крив, кой прав.

# 257
Заобикаляне на истината с цел другия да повярва и да го оставиш наистина да вярва е лъжа. "Имам чувства" има конкретно значение. Ако го използваш на синхрон без да го мислиш, лъжеш продукцията.
Точно така е. Заобикаляне на истината или спестяване на някакви неща, си е почти лъжа.
"Имам чувства" със сигурност не означава "имам лоши чувства" по подразбиране. Така че Коцето да не минава с номера "не съм уточнил какви чувства".

Ама и двамата водещи малко като в съда започнаха... Той не е направил престъпление. Тяхна задача си е да внимават на кастингите. Винаги ще се намери някой, който да надхитри продукцията. И за следващите сезони ще е така, най-вероятно.

# 258
  • софия
Нямаше как да пропусна този подкаст.
Много силен, но ми стана неприятно и за двете страни.
Яд ме е на Коцето.
Защо бе братче, това откровение постфактум????
Цялата концепция на формАта се обезсмисля, правиш ли се или наистина не се усещаш?  Стратегии и приятелство  са ти позволени, секс и любов също, какво не разбра?
Не съм мислила, че е влюбен в Теа, но вярвах, че искрено и дава шанс.
И не вярвам, че в риалити ей така може да се намери любовта, но не го и изключвам. Никога не знае човек.

Всъщност радвам се, че така се получи в подкаста  - показва ми, че от Продукцията не са ни заблуждавали за концепцията и какъв ще им е подхода . Оффф, даже не знам защо го написах това последното - не съм се и съмнявала в думите на Неделчо.

И за продукцията - обица на ухото.
На следващия  каст да ползват добри психолози. Поне Коцетата да отсяват.

Все ми е тая дали историята на Коцето е вярна.
Ама ме хвана яд на ситуацията, защото вярвам, че продукцията са били коректни към участниците си.
Не бих си го помислила за никоя друга продукция.

Надявам се другите участници да са били по-схватливи още на кастинга и да са наясно с концепцията - без значение  за любов или за пари и известност са дошли. Confused

# 259
Ще перифразирам Кобилката от първия подкаст - Точно повърхностни жени харесва Коцето, защото няма капацитет за умна. Права си беше жената.

# 260
Да си наемат Ани Владимирова, хахаха

# 261
  • софия
Да си наемат Ани Владимирова, хахаха
Joy
Е, недей с лошо,  де..... Joy

# 262
Сега гледам Йоан колко е криндж със Симона 😂 трудно се сдържам да не го скипна 😂

# 263
В инста Симеон и Йоан воюват. А пък за втора поредна седмица Мишо, Неделчо, Николай, Георги и Елена са в карусел. Личи си, кои са хората на продуцента. Кой знае Елена да не излезе мач на Мишо или да е станало нещо след реалитито с Николай

# 264
Мишо направо се изнерви на Коцето 😂 ама той много се оака в тоя подкаст. Не, че не очаквах, че когато влизат в риалити и евентуално е за рекламата, пък навън имат партньори.. ама можеше да си го запази за себе си сякаш. И как овърташе и тн.. 😂🤦♀

# 265
Reina,Niya,freespirit   -много точно казано . Ако не беше скочил отчаяно и глупаво да брани егото си , като по този начин изкарва зрителите глупаци , че гледат и се връзват на манипулации , изкарва продукцията мошеници, че пак карат да гледаме измислени герои , мами Теа , че я харесва , щеше да мине , за интелигентното момче , което ниската топка Теа не е оценила. Но явно и неговия акъл толкова.
Призовавам Георги , малко по -добре да обмисли пързалката, която ни е подготвил, за да не изглежда и той толкова нелеп. Защото , срещнахме се между кастингите и станахме двойка, също не звучи много убедително. Ти тъкмо си намерил любовта, сега са най-горещите ви моменти мисълта ти е заета от нея и ти я рискуваш за едни 10 бона , които я ги има я ги няма . Та вкарай някаква хитра причина , сега не мога да я измисля, иначе бих те посъветвала , че да не ти се смеем и на теб тука

# 266
  • София
Тя казаха, че интервюто с Георги са записали преди това с Коцето, та явно по-спокойно е било Simple Smile

# 267
Не ми се струва Коцето да е имал чувства към Тея. Ако му се беше отворил парашутът с нея да консумира физически отношенията, щеше да се възползва. Но то поведението на това момиче е такова. Съжалявам, но тя не изглежда като индипендънт парти гърл, както се позиционира, а като куха лейка с ниска себеоценка и висок промискуитет. Иначе е идеална за такива шоута, та разбирам защо я канят.

Обаче и на мен ми прави впечатление количството алкохол и пушенето на жените вътре. Не знам от монтажа ли така изглежда, но то е някакво перманентно наливане и надпушване с тези вейпове. Не съм въздържател, но това, което виждам е гадно.

Относно Елена - на мен ми е много кринджава. Хем е малка, хем неориентирана. Има някаква идеалистична представа, но ми се струва глуповата. В началото я харесах, но вече категорично не.

# 268
  • Варна
Абсолютно на същото мнение съм за Ленчето. Повече й отиват кофички и лопатки.

# 269
Така е, но е единственият човек в шоуто, който проявява емпатия, и към Ники и към Арина . С което ми е няколко гърди пред другите

Общи условия

Активация на акаунт