Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 602
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Аз не разбрах Николета защо каза на Гош - ти ще бъдеш ли съгласен, ако харесвам искрено Ивайло, но да играя с теб? И защо да играе с Гош, а не с Ивайло?

# 631
И аз се зачудих за това. А мисля ,че Ивайло далеч не си пада по Николета толкова, колкото тя по него.

# 632
Явно Ивайло не е готов да играе с нея като двойка. Или Ина го е избрала май, нещо такова подразбрах

# 633
Ясноо.
Николета 100% се увлече по Гош, защото за първи път от влизането й някой мъж категорично заяви интерес към нея. Пък Ивайло май наистина повече набляга на приятелските си чувства.

# 634
Теа нито е смешна, нито позитивна, а една недоразвита агресивна пикла, вече го доказа. Защо към нея няма официална забележка? Една простакеса ли ще позволяват да бие хората? Ако ролите бяха обърнати, cancel културата щеше да се активизира. Надявам се такива повредени индивиди, ако не работят по себе си, да не стават утре майки - най-малко и деца невинни трябва да се травмират, защото собствените й родители не са си свършили работата! В Ергена нали щеше и тя за малко да отнесе бой. Ами, имало си причина!

# 635
На тая Теа ѝ хлопа дъската сериозно. Фитилът ѝ е страшно къс, пали от нищото.
Гош я предизвика, откъде накъде ѝ търси сметка за кого гласува, но пък после той се държа адекватно.
Въпреки че не ми допада Симеон, с треперещия си глас, неприятен тембър и неразбрано говорене, му се чудя как трае това чудо на главата си и му съчувствам за удара. Недопустимо.

Ивка с тези богове на любовта, макар ѝ да са по сценарий, ми докарва досада.

А розовите изкуствени дървета не знам с каква цел са изобщо там, загрозяват иначе нормалната градина.

Ивайло ми се вижда доста читав човек.

# 636
Аз подозирам, че заради това ще си тръгне Теа, но е възможно да са се разбрали да го извъртят все едно тя си тръгва по собствено желание, или не й дават гривна, за да не й рушат допълнително имиджа с поредното принудително изгонване от риалити. По време на подкастите усетих доста негативно отношение към нея от страна на Мишо също.

# 637
Ивка с тези богове на любовта, макар ѝ да са по сценарий, ми докарва досада.
Да, сто пъти го повтори. А  Никито и Симона като задържаха на кадър шоколада Хо-Чок или каквото там беше (Чок-Хо), много изкуствена реклама. И целият им разговор беше кринджав и безмислен. Той сериозен, официозен, безизразен.. още малко и на "Вие" щеше да й проговори. Тя с това "няма ли да ме целунеш" няколко пъти... Няма толкова фейк сцена.

# 638
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кринджава беше сцената между Гош и Николета, в която се самовъзхваляваха колко всеки е неотразим и желан от отсрещния пол. Иначе извън това и смешките за краля и кралицата, Гошко се държи съвсем приемливо.
Някой по-напред беше писал, че Гош се е хвърлил на Теа още от първата минута, но в интерес на истината тя беше тази, която инициира разговор насаме, за да го информира с какво нетърпение чакала новите попълнения от мъжки пол. Та поне за това Гошко вина няма. Даже му пиша плюс, че не иска да се бута между вече сформирани двойки.
Само не разбрах как реши, че Николета е най-желаната сред жените там, като и Йоан, и Ивайло доста й се назлъндисват. Йоан по никакъв начин нямаше да е с нея, ако не я ползваше да си гласуват един за друг от немай-къде. А Ивайло я приема като приятелче и дори беше искрено изненадан в миналия епизод, когато тя твърдеше, че привличането е взаимно.
Между другото ми направи впечатление колко щастлива беше Николета, че Гош се спря на нея. Много й личеше как едва си сдържа доволната усмивка, докато Гош й обясняваше как е най-красивата и желаната там, каква кралица е и как той не се чувства добре да я гледа как се заиграва с Ивайло.

Смешно ми стана как Йоан тъкмо се възгордя, че най-накрая е спечелил игра, пък то пак греда. Joy
Срещата на Николай и Симона не беше особено интересна, но беше симпатична. Той е толкова бавен и спокоен, имам чувството, че нищо не може да го изкара от равновесие. Хареса ми как нареди Йоан - "Остави го него, той си има други проблеми, хвана се с Ирена". Joy

Теа е крайно време да бъде изгонена за физическа агресия, тази е пълна ненормалница! Продукцията, дано сте се самосезирали! Няма такъв енергиен вампир, това ти изсмуква всичко - и сили, и мисли, и живец, и здрав разум. Че и неуравновесена и агресивна на всичкото отгоре. Това не е нормално!
Чудя се Ергенът какъв късмет е извадил, че е бил пощаден от подобно физическо посегателство. Joy
Не разбирам и Симеон защо го търпи това нещо. На негово място щях да съм я сиктирдосала още на първата секунда от глупавите й претенции и циркове. Той нали щеше да играе с Елена, как се хвана с тази ненормалница не знам. Rolling Eyes

А, да, за малко да забравя - Йоан отново ми направи неприятно впечатление с реакцията си, когато видя превиващия се Симеон - неадекватно и самодоволно подхилкване. Close

# 639
А вие забелязахте ли някакво нарушение в играта? Защото на мен нищо не ми стана ясно от този запис. Като цяло, какво значение има кой ще отиде на среща, и двете двойки не бяха ходили до този момент.

# 640
Реакцията на Йоан и Ирена беше страшно грозна, до теб минава превиващ се човек, ти седиш и гледаш и се подхилкваш. Какъвто и да е, поне питай добре ли е, ама то какво да се очаква. Тази Ирена за 10те минути, които гледах с нея, не ми харесва. Теа е абсолютно противна, доста прекалява с агресията, да пробва йога и медитация, ако не да потърси специализирана помощ, това не е нормално. Симона и Ники ми харесват като двойка, но мисля че нито той я харесва истински, нито тя него. Ина ми е страшно противна също, типичната pick me.

# 641
А вие забелязахте ли някакво нарушение в играта? Защото на мен нищо не ми стана ясно от този запис. Като цяло, какво значение има кой ще отиде на среща, и двете двойки не бяха ходили до този момент.
И аз на записа не забелязах нарушението.

# 642
В канала на Недялко Андреев има качено днес видео с Коцето, посветено на Теа "Притеснявам се за бъдещето й". Не пускам линк, защото май не е позволено. Но който иска, ще си го намери в тубата. Може би е извадка от последния подкаст с Коцето.

# 643
Теа многократно в разговори обяснява как последните години много работи върху себе си - личностно и професионално.

# 644
Йоан и спокоен? Към началото на епизода обижда Стиляна и явно я е разстроил, но не е излъчено. По-рано знаем с Елена какво беше. С Ирена докато си гукат, отвратителна реакция към Симеон - а даже не знае какво е станало, ако му прилошава? То това си боли... Worried Йоан е нарцисист мъж, ама точно нарцисист по учебник, не само "нарцис".

Общи условия

Активация на акаунт