Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 591
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ядосах се с тази дисквалификация значи.
Какви бяха тези кадри и какво бе нарушението, аз такова не видях. И явно никой тук в темата не е видял. Смятайте за какво говорим. И защо не показаха видеото на останалите в къщата? Че чак и такива тежки и високопарни думи за изгонване от формата си позволиха (?!). WTF, хора?! И вие изтрещехте покрай Тейчето...
Ивка колко пъти повтори това досадно, 'Боговете на любовта' Криииииинджжжжжж пълен.
Иначе тази заигравка идва от майтапите на Туджаров и Неделчо с 'Боговете на игрите' Визирайки продуцентите на Игри на волята.
Та, къде бе това нарушение? Изобщо, каква бе тази дивотия?

Теа незабавно трябва да бъде изгонена! Още на следващия ден. А не да скалъпват как да остане без гривна.
И дано никога повече не видим лудата в който и да е формат. Да ходи там в Карлуково да я лекуват.
Между другото Теа е идеална за Биг брадър. Там ще си пасне просто по калъп...

Гош дотук ми прави много добро впечатление с поведението си.

Браво на Стиляна за гласа си за Симона, въпреки всичко.

Ники и Симона бяха сладки на срещата, НО аз все повече и повече се съмнявам в Ники, че е на отсрещния бряг.
Един 'нормален' мъж няма как да устои на такава жена като Симона, която буквално е една ходеща съблазън. Поне според мен.

Николета явно се харесва от мъжете в къщата чисто социално. Дава някаква надеждност, а може би е и малко по-начетена и може да се говори на всякакви теми с нея. Някаква комбинация от всичко това. Но съм склонен да се съглася с констатацията на Ивайло, че била 'най-адекватна' жена в къщата.

# 676
Ники и Симона наистина са един път двойка. Сега може да ме целунеш...Следва пиене на вино, ядене на шоколад, рекламиране...Забрави да ме целунеш..Целувка
И все пак имаше нещо симпатично в срещата им...
По повод срещата им се сетих, че офертите на макарон ми изглеждаха много по-добре ...преди да рекламират разходката до лозята със срещата на Симеон и Елена и другото такова супер преживяване в неравен терен на Ина и Йордан.

# 677
И от продукцията също са виновни, че непрестанно ги наливат с алкохол. На хора с психологически проблеми малко им трябва да се отприщят.

# 678
Как пък все удари и скандали не са заснели с 383838 им камери и оператори.
За мен Теа и Симеон (възможно с участието на боговете на кринджа) си я измислиха тая сценка, че да се правят на интересни.

На Коцето грам не му вярвам.

Иначе Теа е агресивна и нестабилна, да. И шамарите също трябва да бъдат порицавани.

# 679
Те умишлено не дават "насилие", за да не ги страйкне някой.

# 680
  • София
Самият факт, че не излъчиха пред тях кадрите от играта говори достатъчно. И да е имало нарушение - категорично не се вижда на камерата. Поредният от безкрайната поредица продуцентски гафове. Ох, не продуцентски, на Боговете на любовта имах предвид...

# 681
Бе, айде св, пушене и алкохолизъм дават, шамарите ги дават, разкрачената … на Теа дават, как ги замеря с бутилки и ги рита в топките не дават.

Гледаме как Йоан се обяснява и фоново чуваме как Симеон и Теа се карат. И той изохква симултанно с т.нар. звук от удар. Ама видео запис няма от никоя страна. Поне отдалече да видим ккво става.

И тя го докарва до доктор, ама после двамата си оставят приятели, съдружници и любовници. И той вика “всички много й се радваме”.

С играта в сходно, да. Боговете на кринджа бяха решили кой ще ходи на среща и ни показаха как момиче си държи ръцете зад гърба, но какво прави, не.

Миже и боговете на преразказа да им казвам вече.

# 682
И Симона как видимо й е неприятно от интимностите с Ники, даже в началото се отдръпваше, като я целуне. Според мен го накара да имитира хора от къщата, за да го разсее с нещо и да не я пипа.

# 683
И от продукцията също са виновни, че непрестанно ги наливат с алкохол. На хора с психологически проблеми малко им трябва да се отприщят.
Струва ми се, че Теа си е "отприщена" по рождение. И че не ѝ е необходим алкохол, за да добие "кураж" и да прояви словесна или физическа агресия.
Епизода беше озаглавен "Непростимо". Надявам се непростимото да е агресията на изрусената луда гъба, а не хипотетичното шикалкавене на Ирена и Йоан.
На тази необуздана, неуравновесена и вредна за околните жена не трябва никога повече да се дава поле за изява. А двете и досегашни участия в риалитита биха могли да служат на евентуални бъдещи мераклии "да я опознават" като табелата с предупреждението: "Внимание - зло куче! Влизаш на собствена отговорност" /или там какъвто беше текста/.

# 684
От кадрите, които показаха се видя, че Ирена си държи ръцете на кръста. За да хване пръта, ръцете ѝ трябваше да стигнат до под дупето. Аз пробвах да видя до колко е удобно това упражнение да държиш пръчка между краката си и да я хванеш зад тялото си. Ми не е удобно. За да стане това нещо трябваше да си изпъна тялото назад, направо в дъга и ръцете ми също бяха изпънати. А при Ирена не беше така.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 16:08 от pepi_r

# 685
Въпросът не е какъв е Симеон или Коце, а щяха да накажат Йоан и Ирена за нещо много по-малко, което не видяхме ние, зрителите. В същото време Теа е нестабилна, но се толерира. Симеон дори да я приема, помислете ако мъж се държеше така, да кажем Йордан към Ина, тогава нямаше ли да има отзвук? Или дай като е жена, нищо че не се държи като такава, да чупи муцуни и топки....

# 686
  • София
Първо пиша огромното си възмущение. Недопустимо е да се удря мъж между краката, недопустимо е това да се случва вече (минимум) втори път и да няма реакция от продукцията, недопустимо е не само да го излъчват, а и придружено от добавени звуци за комичен ефект. Теа трябва да изхвърчи, но дори да я махнат сега, пак ще е късно.

Относно епизода. След като пуснаха един добре направен, пак провал. Отново масово разговори за неща, които са се случили, но от които или ни показват много малко, или нищо. Явно не снимат всичко и точно като в Ергена (който толкова критикуваха), ги привикват по пейките да повтарят разговори (даже не изрязаха Теа как го казва). Доста нагласени неща има.

Поредната смешна игра - реклама. Ирена я обвиниха, че мами, но кадри така и не видяхме, въпреки обещанието. Наградата-среща - разходка напред назад по някакъв смешен кей, две рибарски столчета с бутилка вино с въртяща се капачка, и да, поредната реклама. Сигурно вътре вече им се повръща от този шоколад, на мен със сигурност да. То по-добре да си бяха стояли в къщата.

Хубаво, нямат бюджета на ТВ риалититата (въпреки че с толкова реклами, едва ли са бедни), ама поне малко да пипнат нещата, една масичка, малко свещички и фенерчета от Джъмбо, едно плато плодове и сирена, колко е трудно и колко да им излезе? Несериозно. Толкова сиромашка среща не бях виждала.

Няма да коментирам случките в епизода, защото след този продукт, просто не си заслужава.

# 687
Явно е закрепила баланса  в критичен за падане момент, не мисля, че е конспирация отстраняването. След Константин явно Неделчо е много чувствителен на тема измами. Двойката за разходка беше избрана от участниците, та и това не важи.
Разговорът между разхождащите се - уникално тъп. Не знам защо се мъчат още тези двамата. Тя видимо си иска Йоан, той нямам представа какво иска, но не е нея.
Тъкмо да одобря Гош и той почна саморекламата 😁. Голямо самочувствие, още малко Йоан ще надмине. Отвратително беше да иска обяснения защо тях не са избрали и той бая комплексар ще излезе.

Изобщо не се съмнявам, че Теа е ритнала Симо. Тя и след плесницата го удари там. Много бях учудена, че нито тук, нито в подкастите се дискутира агресията ѝ тогава. Задължително трябва да я изгонят.
Симеон е добър човек със слаб ангел. Имайки предвид, че добрите хора са твърде малко, а другото не ме засяга, все повече ми е симпатичен.

# 688
Биенето на шамари, замерването с чаши и бутилки не бива да се показва, защото малките, дето висят в мрежата по цял ден ще започнат да го правят. Да, гледаме пиянски изпълнения, но не ни набиват в очите колко и как пият. Ние, имащите опит с пиенето се сещаме колко алкохол са консумирали.

# 689
  • София
Абсолютно не държа да виждам сцени на насилие, даже изохкването, което се чу, ме накара да се почувствам зле. Горкият Симеон, как се превиваше, после колко време гласът му беше променен. От мъже знам, че  силен удар там може дори до повръщане да те докара. Сигурна съм, че не преиграваше.
Тея може да си мисли, че е невинно и сладурско да посяга с удари. Но не е. Нали се има за жена, защо се държи като пикла?!
И според мен Ирена не подпираше лоста с ръце, трябваше да си е свалила ръцете доста ниско. Предполагам, че продуцентите просто са се заблудили и не са искали да ги разнасят после, че не са санкционирали измамата.
Симона и Ники са ми сладки. Тя се озарява, като разказва за някои по-интимни моменти между тях.

Общи условия

Активация на акаунт