Две котенца търсят дом.

• 654
  • 10
  •   1
Отговори
  • Washington,USA
Преди 2-3 месеца намерих две котенца и ги прибрах при майка ми, но не могат да останат повече там. Публикувах ги по групите и само един човек ми писа, но на профилната си снимка има едра порода куче. Освен това гледа овце, зайци за разплод... Не знам дали е добра идея да му ги давам,че съм чувала какви ли не истории за осиновители...

# 1
  • София
Така без снимки, информация...

# 2
  • Washington,USA
Така без снимки, информация...

Аз няма да публикувам обява тук. Просто се чудя дали е добра идея да ги давам на този човек, който ги иска при положение, че има куче боксер.

# 3
  • София
Моя грешка, извинявам се.

Както описваш положението, не бих ги дала на твое място, ако имам избор.

# 4
Не, в никакъв случай. Има хора, които купуват дребни животни, за да си " игрят " кучетата с тях, т.е да ги гонят, поздъвчат и т.н. Не ми се мисли...

# 5
Не ги давайте.

# 6
  • Washington,USA
И аз така мисля... С голямо куче, не е добра идея...
Не са порода, но дано още някой се появи.

# 7
  • София
Bundyrose, както описваш положението, според мен човекът може да се окаже по-големият проблем, не кучето. Правилно си решила да не ги даваш.

# 8
  • Washington,USA
Bundyrose, както описваш положението, според мен човекът може да се окаже по-големият проблем, не кучето. Правилно си решила да не ги даваш.

Понеже развъжда зайци и кози ли?

# 9
  • София/Севлиево
Сестра ми преди 2 години си взе улично бебе коте от България и го откараха в Англия.Там имат куче- Американ стаф,доста голямо,но двете с котето се разбират отлично(в началото котето е било малко агресивно, вероятно от страх,но бързо са се напаснали,тя Бела е душичка-страшна на външен вид,но много мила и гальовна и се разбира с всички).

# 10
Може да иска котка да му гони мишките, което и на една котка би се харесало. Просто човекът има стопански двор с животни - класика в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт