При всеки проблем заплашва, че ще ме напусне

• 18 726
  • 367
  •   1
Отговори
# 345
Никой съвет няма да последва. Просто изпуска парата. Много ми е жал за дъщерята, че е принудена от собствената си майка  да живее с такъв ужасен човек.

# 346
Събираме ли палатките?
Ще ни кажеш ли кой свет ще последваш?
Този на адвоката.

# 347
  • София /Абсурдистан
Един шут отзад и да си заминава. Отровните хора не бива да се търпят, защото с времето все по-зле ще става.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 21:57 от The Iron Lady

# 348
Липсва ми АбсурТ, светла ѝ памет. 🌹Тя винаги казваше, щастлива мама с втори съпруг не е = на щастливо дете.

# 349
Точно поради тази причина, тъща ми никога не се е омъжила повторно. Една истинска майка, преценявайки риска за детето си - особено когато е момиче, особено в тийн годините си, трябва да попадне на изключително стабилен мъж - а в случая, имаме човек, който няма собствени деца т.е. няма изградени качества на родител, който не поема лична отговорност за своите успехи и неуспехи, което е супер жалко за един човек ( в частност за един мъж), който си позволява да налага възпитанието на твоето дете и то с бой, който рефлектира своите неуспехи, страхове и комплекси върху Вас - като Ваши такива.... Още повече, аз ако съм биологичен баща на това дете и разбера, че някакъв псевдо-мъжкар тормози психически дъщеря ми и я заплашва с физическа агресия, ще бъде ипратен на ваканция в болницата. Аман от слабохарактерни родители - авторке, твоето дете утре може да си вдигне чукалата и да се тръгне, но не се знае какви травми ще има нанесени - не от него, а от ТЕБ - ти си нейн пример за подражание, като нейна майка, тя утре може да попадне в същия кръговрат и да се хваща с манипулатори, а оттам изхода понякога е фатален! Надявам се, да си дадеш много реална сметка върху рисковете и да вземеш своя, както и нейния живот в ръце!

# 350
Без да съм изчела цялата тема:
В брака живеете един за друг, но някои се уморяват и се отказват, защото търсят само собственото си щастие и удовлетворение.
Да се ожениш е много хубаво,  но никой не е казал че ще е лесно….
Успех!

# 351
Авторке, бащата на дъщеря ти ли се разведе с теб?
Че, като те чета си абсолютно неспособна да сложиш хикса.

Пращай го на мама и тате този, не може да го превърнеш в нещо, което не е. Адьо им казвай на всички.
Да, до този момент ме беше страх да предприема раздяла. Все се надявах, че нещо ще се промени.
Докато от снощи насам започнах да мисля, че тези неща започват да ме скапват, мен, детето също и може би  бихме били по-спокойни без него. Но както вече казах всеки път с разговори успява да ме убеди, че вината е изцяло моя, знам, че не е така, но в един момент така борави с думите, че успява да ме убеди в правотата си.

Е, хубу де - като си толкова виновна, този невинен безгрешник какво прави с теб, бах га в гада манипулативен?
Какъв е тоя, бе?
Нито ви е прибрал от улицата, нито е баща на детето ти - какво му дължиш?
Лелееееее, че и тема има!

# 352
Авторке, бащата на дъщеря ти ли се разведе с теб?
Че, като те чета си абсолютно неспособна да сложиш хикса.

Пращай го на мама и тате този, не може да го превърнеш в нещо, което не е. Адьо им казвай на всички.
Да, до този момент ме беше страх да предприема раздяла. Все се надявах, че нещо ще се промени.
Докато от снощи насам започнах да мисля, че тези неща започват да ме скапват, мен, детето също и може би  бихме били по-спокойни без него. Но както вече казах всеки път с разговори успява да ме убеди, че вината е изцяло моя, знам, че не е така, но в един момент така борави с думите, че успява да ме убеди в правотата си.

Е, хубу де - като си толкова виновна, този невинен безгрешник какво прави с теб, бах га в гада манипулативен?
Какъв е тоя, бе?

... че и тема има, и продължава!
Агония безкрай..

# 353
Живееш с насилник. За твое и на дъщеря ти добро е да приключиш колкото може по-скоро.

# 354
Издържаш го, плащаш му кредит, търпиш му сприхавия характер, държи се грубо с теб и детето ти. Пропуснах ли нещо? Защо си в този брак?
Дълго време бях сама и не допусках никой до себе си. Той изглеждаше толкова добър и различен..
Не знам, наистина обичах го много, реших да се доверя още веднъж и да си дам шанс, а то какво стана...
На себе си дай шанс! Имаш един живот и не го пропилявай за хора, които не те ценят🌺 Вярвай ми, аз съм го разбрала отдавна и сега съм щастливо омъжена с мъж, който ме цени. Ако си във вредни отношения, не може да очакваш че ще станеш щастлива. Той не те заслужава. Но ти заслужаваш да си намериш своето щастие ❤️

# 355
Какъв е тоя, бе?
Между впрочем има такива характери, които обичат да бъдат малтретирани, някои физически, други психически, да тънат в сладострастие какво ще им направи сега, утре, какво би станало ако това или онова.
И тук е нещо такова - "успява да ме убеди, че вината е изцяло моя, знам, че не е така". Моляяяя???

# 356
  • Anywhere
Без да съм чела мненията в темата...
За какво ти е този мъж? Не те уважава, не те подкрепя, обвинява те /вас за всичко? Помагай му с багажа и подавай документи за развод, ако имате брак! Как само ще ти олекне на душата....

# 357
Защо търпите този емоционален тормоз? Нищо няма да се подобри, а ще става по-лошо.  Не си съсипвайте нервите и младостта с този манипулатор!

# 358
  • София
Авторката, въпреки че е търпяла доста дълго немислимо поведение, ми се струва интелигентен, разумен и доста възпитан човек (много рядко някой удържа толкова стабилно наплива от всякакви крайни реакции по темите). Пожелавам й да намери правилния път и ако има желание, да пише как са се развили нещата!

Иначе моето мнение по казуса... мъжът определено проявява сериозни нарцистични черти, поне по описанието. Не знам дали си е такъв, или просто животът му с авторката не се е оказал такъв, какъвто си го е представял. Но на мен ми се струва по-скоро първото. Така или иначе, кому е нужно такова мъчение? Нито на нея, нито на него, нито на детето, което търпи чуждата неуспешна връзка.

# 359
...Имахме последни месец-два затишие на проблемите, но вчера с дъщеря ми се сдърпаха за мача, след което отново аз бях на кладата, че не съм я възпитала на време.
От първия пост.
Още не мога да вдяна за какво може мъж над 40 сигурно да се сдърпа с тинейджърка за мач.
Засада ли несъществуваща имаше, пресилена дуспа ли дадоха, червен картон ли, съдията ли беше с различна ориентация...
Ей това не ми дава мира. Сега ще се разведат заради шибания мач.

Общи условия

Активация на акаунт