ПОМОЩ! ДЪРВЕНИЦИ!

• 2 250
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,
Преди няколко седмици видях дървеница на стената, после в леглото...Махнахме матрака и изненада....десетина дървеници... В пълен ужас изпрахме чаршафи и т.н, направихме боядисване на стаята и дори купихме чисто нов матрак. Пръскахме два пъти с KNOCKOUT и първия ден след боядисването и новия матрак...лягам ии щом заспя отново се събуждам нахапан.... Успокоявах се, че може да са комари, докато снощи не намерих една, много малка, едва виждаща се под възглавницата ми.... Притеснявам се за новия матрак, дадохме толкова пари за него....

Хора, моля ви, много съм притеснен, не спя от дни и не зная какво да правя.....Моля за помощ, тотално се отчаяхме.....Направо влизам в депресия и зверска тревожност.

# 1
# 2
  • Мадрид / София
Обади се да дойдат да напръскат срещу дървеници.
Преди години така стана в апартамента на леля ми. Бяха се завъдили и дойдоха да напръскат. Но два дни ще трябва да не влизаш в това помещение или помещения.

# 3
  • София
Обади се да напръскат, след това 3 часа не се влиза в помещението. След това се мият подовете и се перат завивките. Има гаранция, ако се появят до 3 месеца отново, идват и пръскат пак.

# 4
Аз се спасих с парочистамчка. Обработвах лично матрака през ден и където се сетиш у дома. Купувай и действай, пръскането не помага, щото са станали резистентни към препарата, успех

# 5
Препатихме с тези дървеници... От една почивка ги донесахме. Кошмар.
Съвет! Не губете време и извикайте професионална фирма. Ако искате пишете ми на лични.
Проблемът не е за подценяване. Ние сме толкова чисти хора, това беше шок за нас.

# 6
Моля ви някой да ми изпрати на лично, фирма която е изпитана и изпробвана. Нямам пари и време за експерименти. Буквално от дни съм в депресия заради това. Благодаря ви предварително. Sad

# 7
  • Банско
Най-добре е професионална фирма. Всяка една фирма мисля ще ви свърши работа, просто вижте тази с най-добри отзиви в Google. Иначе най-евтиното средтво е -Пелин-  Много летящи и пълзящи насекоми не могат да понасят миризмата на пелин. Разстелете изсушената трева върху местата, където сте разбрали, че са.

# 8
Разкажи какво стана оправиха ли се нещата? Стискам палци!

# 9
Разкажи какво стана оправиха ли се нещата? Стискам палци!
Слава Богу, да! След три пръскания с фирма и преди това ние 2 пъти... Те пръскаха с Айкън.

# 10
  • София
Здравейте! И аз съм потърпевша и много уплашена!

# 11
Да, и аз бях така - уплашена

Общи условия

Активация на акаунт