🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 767
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Вчера изгледах Гунди. Хубав български филм, добре направен, беше като балсам за душата. Някой беше питал дали е подходящ за деца - не мисля, че биха били впечатлени, освен тийнейджъри. Филмът е за любов и човешки взаимоотношения, както си личи и от заглавието. Разбрах за себе си, защо изрезки със снимката му изскачаха из цялата ни къща - книги, чекмеджета ... И в работата на баща ми беше така, Гунди гледаше от шкафчета за инструменти, гардеробчета. Разбрах също, че макар и талантлив и много добър е бил доста лабилен човек. Единственото, което не ми се връзваше, просто защото съм живяла в онези времена бяха целувките и прегръдките на публично място. Ако гонеха достоверност младите трябваше да се гледат 5 минути и да дават ту единия, ту другия, като по индийските филми. JoyJoyJoy Също и дамата в общината с голямото деколте, от което се подаваха гърдите ѝ. Simple Smile
 И последно, страшно съм впечатлена от Стоян Радев в ролята на Зоро.

# 601
Да, не е никак впечатлена третокласничката. Хубав филм и дотам.

# 602
  • София
Нещо ми се вижда доста слаб край на годината в Холивуд. Сещам се за тези по-нашумели заглавия:

Moana 2
Red One
Gladiator 2
Mufasa
Nosferatu

# 603
Нещо ми се вижда доста слаб край на годината в Холивуд. Сещам се за тези по-нашумели заглавия:

Moana 2
Red One
Gladiator 2
Mufasa
Nosferatu

Другата седмица съм на Гладиатор дано не са се изложили .

# 604
  • Галифрей
Е сега нали е филм е 😁 Аз като  се замисля това е на Александра първата  роля, те са заложили главата за нея. Хубово е че дават шанс на младите. Като я гледах имах чувството,че е играла с години. Прекрасна е❤ Напомня ми на Невена Коконова.  Тъй,че ако един ден направят биографичен филм за Невена, тя ще е идеална за ролята.

Да съгласна съм, отново новите филми на Дисни ще са слаби ( отново) Наливат милиони и нищо особено. Май след Frozen не са имали някакъв голям грандиозен хит. Последно време правят само лайф версии.

# 605
Е сега нали е филм е 😁 Аз като  се замисля това е на Александра първата  роля, те са заложили главата за нея. Хубово е че дават шанс на младите. Като я гледах имах чувството,че е играла с години. Прекрасна е❤ Напомня ми на Невена Коконова.  Тъй,че ако един ден направят биографичен филм за Невена, тя ще е идеална за ролята.

Да съгласна съм, отново новите филми на Дисни ще са слаби ( отново) Наливат милиони и нищо особено. Май след Frozen не са имали някакъв голям грандиозен хит.
За детските филми мисля че не .. Дори и "Отвътре на вън " не можа . Александра я чака страхотно бъдеще във киното . ❤️ Само се надявам " Гладиатор " да не е пълно дъно , след " Жокера " и страхотната първа част , мъчих се да гледам втората , и сега се чудя кой филм е по зле " Гарванът " , или " Жокера " . 😐😐

# 606
  • Berlin
Е, как? “Отвътре навън” 2 беше определено хит.

# 607
  • Галифрей
Не ми хареса особено даже съм го  позабравила. Не е лош филмът.
Предпочитам по старите класики. Тайната Коко също е хубав и доста съм ревала на него.

# 608
“Желание” е много хубав също, но тук не стана хит.

# 609
Искам да кажа, че съм много приятно изненадана от Мегалополис. Героите са добре изградени, историята е добре разказана. Краят е съвсем леко сладникав. Оставих му 7 в Имдб, после размислих и сложих 8 - обаче единствено защото не просто не беше развял ЛГБТ тенденциите, а даже ги осмиваше.

# 610
Някой с мнение за “Конклав”? Изглежда ми интересен, а и бих се насладила на Ралф Файнс

# 611
Утре ще го гледаме. ММ прочете и книгата. Ще дам отчет.

# 612
  • София
Дъщеря ми ме замъкна на "Усмивката 2". Ужасен филм. Не си падам по хоръри. Едвам го изтърпях. Тя много го хареса.

# 613
Скоро ще излезе и сериал с Фасбендер - май се казваше Агенцията. Харесвам го, но тези сюжети не ме привличат особено.

# 614
Конклав е хубав, държи в напрежение, ако не си чел книгата (аз не съм). Изборът на новия папа беше изненадващ, а това след него - още повече. Оставих му 7 в имдб.

Общи условия

Активация на акаунт