🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 049
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Дни на Грогот беше страхотен филм, гледал съм го няколко пъти.
Там в колата няма да му личи колко е стар, все пак ще има доста дубльори.

# 631
Вече като видя Том Круз се сещам за думите на Себастиан (Стан), че той не бил нормален/в добрия смисъл разбира се/ (заради това, че на тези години още участва в екшън филми и прави такива каскади). Smiley Видях, че няколко души са коментирали вече The Apprentice тук, но само да кажа, че и A Different Man (отново със Себастиан) също е вече пуснат в торентите, само че, май все още без български субтитри. Филма е прекрасен и си заслужава да се гледа, а Себастиан е феноменален Heart (останалите актьори също правят страхотни роли)! Относно The Red One "Код Червено" и аз го препоръчвам, беше много забавен, въпреки че според леля ми (с която ходих да го гледам на кино) целия замисъл за непослушните деца е зловещ и Крис Евънс е главен виновник за успеха на филма, понеже бил красив и добър актьор. Smile Тя всъщност искаше да гледаме Гунди, защото го даваха след този филм по програма, но в Кюстендил постоянно са изкупени прожекциите, а тя няма как да дойде до София, така че явно ще чакаме по-нататък да го гледаме.Smile

# 632
  • Галифрей
Гледах трейлъра на новият филм на Бриджит Джоунс, трябваше да бъдат три филма и толкова. Няма да им простя, че убиват Дарси 😩   Мразя тази сюжетна линия възрастна жена ,самотна майка да се влюби в млад мъж на 20+ години. Тя може да му е майка! Абсурдно ми се вижда.  Той дори не беше готин,учителят  на децата й беше доста готин  и привлекателен. Даниел се завръща. Боже  Хю Хрант колко е остарял,но още си е готин.  Слава богу това е последен филм от поредицата. Не знам дали ще го гледам.
Първият и вторият филм са най-добрите! Много тъжно,че развалят хубавата поредица с нелепо продължение.

# 633
  • Бургас
Дианка, дали няма да е добре да скриеш в спойлер това за Дарси!?

# 634
Не е ли рано за трейлър, кога успяха да го заснемат?
То и в книгата е така (не я харесвам), но се надявах да го променят във филма.

# 635
Гледах трейлъра на новият филм на Бриджит Джоунс, трябваше да бъдат три филма и толкова. Няма да им простя, че убиват Дарси 😩   Мразя тази сюжетна линия възрастна жена ,самотна майка да се влюби в млад мъж на 20+ години. Тя може да му е майка! Абсурдно ми се вижда.  Той дори не беше готин,учителят  на децата й беше доста готин  и привлекателен. Даниел се завръща. Боже  Хю Хрант колко е остарял,но още си е готин.  Слава богу това е последен филм от поредицата. Не знам дали ще го гледам.
Първият и вторият филм са най-добрите! Много тъжно,че развалят хубавата поредица с нелепо продължение.
Както всички филми . Определено първата и втората част са най добрите .Рене Зелуегър е страхотна актриса наскоро си припомних едно филмче с нея Долу любовта и много се смях . Джуди е един от мойте любими филми също така и то благодарение на нея , с право взе Оскар за него . HeartHeart

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:22 от Жасмина 94

# 636
Този филм го имам на диск - Озон ми го дадоха безплатно с поръчка (сетих се, че някой се сърдеше на подаръците дискове - че били безполезни).
Интересно защо Хю Грант категорично отказа да участва в третия филм (и временно беше "мъртъв"), дали са му предложили малко пари? А се е съгласил да е в третия - в книгата има нещо като изкупителна арка, но ролята му е доста малка.

# 637
  • Галифрей
Дианка, дали няма да е добре да скриеш в спойлер това за Дарси!?

Не е тайна вижда се на самият трейлър. Всички го знаеха,защото Колин Фърт не беше в каста.  Тази година го снимаха и го пускат през февруари 2025.

# 638
Скрит текст:
В книгата новият й мъж (истинският, а не момчето), не е чернокож. И майка й също е вдовица, а тук май е обратното (видях бащата).  

Хм, този филм споменаван ли е в темата, как така съм пропуснала? Ралф Файнс ще играе Одисей, а Жулиет Бинош е Пенелопа:

Това ми изглежда като Одисея без фантастичен елемент, което не ми харесва, но съм фенка по принцип. Ще реша дали да го гледам. А и харесвам актьорите.
Според мен, Одисей и Пенелопа не са били на повече от 50-55 години, но както и да е.

Честно казано, до тук май версията с Арманд Асанте ми харесва най-много.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 14:06 от pppqqq

# 639
  • UK
Аз не харесвам Бриджит Джоунс, гледала съм само първата част. В неделя, съвсем случайно чух кратко интервю по тв-то с Хю Грант за новия му трилър и каза, че вече не иска да бъде приеман само като романтичен образ.

Изгледах The Holdovers, хареса ми, създаде ми едно топло коледно настроение.

# 640
Така и не можах да харесам Рене Зелуегър. Когато четох книгите, бях в 20-те си години и бях голям фен. Рене не се доближи дори малко до образа, който си представях. Даже си спомням, че изчислявах индекса на теглото на Бриджет, и си беше съвсем ок. Моето тълкуване беше, че като всяка жена е вторачена неоснователно в теглото си, но приема всичко с хумор. А Рене май беше надебеляла за филма.

# 641
  • София
Аз пък много я харесвам Рене. Но не съм чела книгите и нямам предварителна нагласа. За мен перфектно играе ролята на объркана млада жена.

# 642
Това с килограмите е някаква мистерия - не ги ли пишеше направо в книгите (не съм ги чела от много години) - тя май лавираше между 60 и 67, а се стремеше към 55, което не е нищо особено. Не са килограми, които да си заслужамат драмата, че чак и да носи кораво оформящо бельо и т.н. Освен ако много не държи да изглежда като модел.
Споомням си, че в един момент достигна желаното тегло и приятелите й казаха, че изглежда по-зле...

Рене изглежда добре в първия филм - сладка е. Бих я нарекла леко пухкава, но не и дебела. Но във втория лицето й е силно подпухнало и носи само дрехи, които й стоят зле.

# 643
Гледах "My old ass" с Мейзи Стела и  Обри Плаза играещи един герой съответно младата и възрастната версия. Много приятен и забавен филм и макар да е комедия, накрая последната сцена с Плаза(преди това и с майката) е доста емоционална. Определено режисьорът е успяла да предаде доста близо и точно емоциите връхлитащи децата, които са на прага на живота след завършване на училище. Препоръчвам.

# 644
  • в сърцето на един мъж...
На мен малко в повече ми идва това всеки втори филм да е възрастна жена с младок... Няма нужда да се приема нон стоп за нормално и задължително.

Общи условия

Активация на акаунт