🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 37 956
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Да си припомним ли по някой любим филм с Йю Джакман?
Мен много ме впечатли “Синът”.
Един от любимите ми остава Ван Хелсинг Wink
Ван Хелсинг е класика !! Аз бих добавила и "Великият шоумен " . Както и " Австралия " . 😊😊

# 736
“Престиж” също, но там Бейл доста го засенчва. Всъщност аз оставам с чувството, че Джакман все нещо го засенчва. Е, във Върколаците грее, но Марвеските филми не са моето нещо и съм гледала крайно малко и с крайно нежелание 😂

# 737
  • София
Ван Хелсинг е класика !! Аз бих добавила и "Великият шоумен " . Както и " Австралия " . 😊😊
Да не забравяме и Престиж.
Клетниците с негово участие обаче не съм гледал още.

# 738
Да не забравяме и Престиж.
Не са малко.  Не мисля че някой засенчва Хю Джакмън , във "Великият шоумен" направи хубава роля . А във Дудпул беше единственото хубаво нещо за гледане . 😊

# 739
  • София
Към споменатите филми с Хю добавям Кейт и Леополд.

Там и пее доста добре.

Изобщо не ме вълнува любовния му живот. И никога не бих съдила по статии в жълтата преса. Нито по изказвания на бившата му. Достатъчно съм се нагледала в живота как се разпадат браковете, за да знам, че нито е моя работа да взимам страна, нито може да се каже с категоричност каква е работата.
Пък и какво значение има това за работата му като актьор?

За Кевин Спейси що неща се изписаха, ама това прави ли филми като Седем, Предай нататък, Американски прелести, Обичайните заподозрени и тн по-малко стойностни?

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 16:40 от Илит

# 740
Последният филм с Хю Джакман, който съм гледала, е Reminiscence.
Не че е някакъв шедьовър, но много ми беше харесал.
Иначе, не ме касае личният му живот. Всеки е в правото си да се жени, да се развежда, да срещна нови хора и т.н. Нормалните неща от живота, бих казала.

# 741
За мен е от значение, защото влияе на мнението ми за човека. Винаги ще бъде. Ето, едва ли повече ще прочета книга на Нийл Гейман.

Хю Джакман си беше впечатляващ в Престиж. А в Х мен той е звездата на франчайза. Спомням си, че навремето в училище някой твърдеше, че ролята му не била голяма и ми беше странно, защото там той е кажи-речи главният герой. Дедпул го каза много точно в новия филм.
А в този филм Кейт и Леополд драмата му беше, че е фалирал и трябва да се ожени за грозна жена, което беше малко нечестно, защото тя какво е виновна - всъщност той иска да я използва, за да си разреши проблемите? И второ, накрая се събра с главната героиня и предполагам си останаха фалирали, което е малко странен Хепи енд.
Така и не разбрах защо когато Леополд попадна в съвремието беше със старовремски дрехи, а когато Кейт се върна в миналото, изведнъж се преобрази в бален тоалет...

# 742
Изгледах Let go и за мен е най-красивият и прекрасен филм, който съм гледала от дълго време насам. Изплаках си очите. Толкова хубаво заснет, поднесен… обърна ми душата.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 18:53 от Аня

# 743
  • Варна
Аня, моля сложи линк за този два пъти похвален от теб филм.

# 744
  • Галифрей
pppqqq  За Кейт и Леополд - Значи бившото й гадже намери портал във времето на моста и Леополд го последва от любопитство,защото видя съвремен малък фотоапарат  и попадна в бъдещето. За това беше в дрехи от миналата епоха. Освен това той не искаше да ги сменя лордските дрехите и остана с тях да прави рекламата на Кейт.
После тя разбра цялата работа и със елегантната си рокля за прием/бал го последва в миналото. Така оправиха нещата. А и той беше изобретил асансьорът, така че не бяха финансови затънали.

# 745
Роклята беше друга - в съвремието беше коктейлна дълга рокля, а от неговата страна беше с много повече украси.
За асансьора съм съгласна, но отношението му към богатата годеница, която нямаше представа какво се случва, все пак беше неприятно.

# 746
  • Галифрей
До колкото си спомням си беше същата рокля, не знам. Не съм го гледала от години.  😁 Но да беше неприятно.

# 747
Намерих клип - подобна е, но й се появиха разни черни дантелки и набори и шлейф на полата.
Скрит текст:

# 748
  • София
Роклите бяха почти идентични. На практика ги различаваше един шлейф и едни дантелки на деколтето, които може и да са си били там, има трансформиращи се рокли. Прическата на Кейт беше съвсем съвременна и тя видимо се отличаваше от старовремските рокли.

Скрит текст:
Леополд не искаше да се жени. Щеше да е брак по сметка, ако не беше Кейт. Не е показал неуважение към богатата наследница, нито я е лъгал. Щеше да обяви годежа си с нея, и това би било неприятно, но Кейт дойде навреме, за да го спре.
А е елементарно човек, завърнал се в миналото да има финансов успех и така да се решат всичките им проблеми.
За мен филмът си има класически хепиенд. Главните герои избират любовта пред парите и кариерата. Какъв по-хепи хепиенд?

# 749
За Хю Джакман мога само да кажа защо пее толкова добре - завършил е актьорско майсторство за мюзикъл. Аз много харесвам Клетниците - там и Ръсел Кроу показва дарба.

Общи условия

Активация на акаунт