🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 37 984
  • 754
  •   2
Отговори
# 720
Чисти имиджа си на гей. И тая е параван.

# 721
За какво му е - а и на нея, за нея пише, че е напуснала съпруга си, за да бъде с него.
На мен ми е все едно дали е гей, по-скоро изневярата и дългата тайна връзка ми изглеждат отблъскващи.

# 722
  • Галифрей
Мен никога не ме е интересувал личният живот на звездите и актьорите които харесвам. Винаги изпитвам уважение към работата им и са интелигентни хора и се радвам на тяхното изкуство. Ся това за Хю Джакман не знам дали е напълно вярно, защото  повечето са жълтини и пълно с дезинформация.  Няма как да знаем каква му е ситуацията не си пия кафето с него. Ако трябва да изброявам колко холивудски звезди са вършили тъпоти и скандали списъка ще е дълъг 😁
Негова си работа. Аз никога не съм му била фенка.

# 723
Аз явно имам лош характер и бързо "разлюбвам" любимите си актьори. ето сега Хю Джакман с неговата история за изневяра. Ок, искал да се разведе - жена му е доста по-възрастна, разбираемо. Но той две години е поддържал тайна връзка с жена, която също е семейна. Гняс!
Това ме подсеща за Джъд Лоу и неговата афера със бавачаката . Не обичам такива истории , ако не обичаш вече достатъчно даден човек защо да бъдеш с него и да му пречиш да търси щастие и любов на друго място , по добре раздяла и кой от къде е , вместо изневери и циркове . Хю Джакмън ми е любимец , защо трябваше да се стига до тук . Наскоро се сетих за едно хубаво забавно и романтично филмче с него Кейт и Леополд , дано все още го има по сайтовете , въпреки драмата покрай него все още ми е един от любимите актьори .BlushBlushBlushBlush

# 724
И този филм го имам на диск (от вестник или от Озон, не знам). Сюжетът не струваше много, но той изглеждаше супер.

# 725
Обърках се, че чета “Звездни компромати” 😂

# 726
Гледах Hot Frosty, много приятна, разтоварваща, свежа комедия за момичета. Забавна и позитивна.

# 727
  • в сърцето на един мъж...
Чисти имиджа си на гей. И тая е параван.

LaughingLaughingLaughing

Леле, колко категорично, все едно сме му в леглото... Не че имам нещо против неговото точно легло Simple Smile

# 728
  • Somewhere far away
Аз явно имам лош характер и бързо "разлюбвам" любимите си актьори. ето сега Хю Джакман с неговата история за изневяра. Ок, искал да се разведе - жена му е доста по-възрастна, разбираемо. Но той две години е поддържал тайна връзка с жена, която също е семейна. Гняс!
Е и за мен беше шок развода му. Той е един от най-милите и прекрасни хора, поне тоав е което всички които са работили с него казват- не само като актьор, а като човек е добър.
Относно това дали е изневяра или нещо друго, не мисля че е наша работа. И такива твърдения с такава сигурност изказани не бих писала, пък било то и по форуми.

# 729
Това е преразказ от статия. Даже пишеше за това колко шокирана и разочарована е била жена му. Не е мое твърдение.
Но да, моят морал е против този модел на поведение и го осъждам.

# 730
  • Somewhere far away
Не казвам че е твое твърдение, но към такива статии тип жълтини винаги трябва да се подхожда с едно на ум.

# 731
То сега е модерно да си гей ,би, бинарен....полово неопределен.

# 732
Да си припомним ли по някой любим филм с Йю Джакман?
Мен много ме впечатли “Синът”.

# 733
Пуснах Let go, ами чудесен е и препоръчвам!

# 734
  • София
Да си припомним ли по някой любим филм с Йю Джакман?
Мен много ме впечатли “Синът”.
Един от любимите ми остава Ван Хелсинг Wink

Общи условия

Активация на акаунт