🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 37 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • Berlin
В A Quiet Place 2 нали също дадоха малко от началото на нашествието, това е история на други хора, нали?

# 31
Вчера гледах "Никога повече".
Изключително добре направен на фона на всички романтични драми, които съм гледала напоследък.
Но имаше няколко недостатъка.
Тъй като Джъстин Балдони (в ролята на Райл), е освен главния герой, ами и режисьорът на филма, според мен се е самозабравил и прекалено дълги са сцените с него. Така филмът, според мен е ощетен. Точно заради това любовната история между Лили и Атлас не бе представена достатъчно добре и изчерпателно, особено в частта, която се играе от младите актьори. Те не бяха достатъчно добри за този каст на другите брилянтни актьори. Според мен се е търсела излишна прилика между Блейк Лайвли и по-малката актриса, за сметка на добрата игра. А младият Атлас, освен, че въобще пък не прилича на големия, е и много лош актьор. Така любовта и силното привличане между младите персонажи, не можа да се изиграе достатъчно добре. Липсваше онази страст и дълбочина на влюбването, каквото биха изиграли по-добри актьори. Според мен, в този съвременен свят на изкуствени интелекти в киното, можеше Блейк Лайвли и Брандън Скленар сами да си изиграят по-младото си аз и да бъдат подмладени с ИИ.
Отделно по време на снимачния етап е имало голямо търкане между Блейк и Балдони по отношение на нейното тегло (тялото й все още не е възстановено и не е във форма след ражданията). Имало търкане и между Балдони, и останалите актьори. От тук следва, че е имало излишно напрежение по време на снимките, което си личи, понеже Блейк не успява да изиграе страст в интимната им сцена.
Но най-много ми липсваше да разгърнат повече персонажа на Атлас точно в първата част. Защото той е много добър актьор - според мен по-добър от Балдони. И като цяло беше ощетен от него.
Абе, актьорска завист!
Давам най-висока оценка и ако не бяха тези няколко недостътъка, филмът можеше да бъде абсолютен шедьовър.
Препоръчвам да се изгледа. Много е хубав!

# 32
Jess и аз скоро гледах Plan 75.
Аз обаче не намерих сили да го коментирам.
Обаче в препоръките ми излезна Do Unto Others, който явно ще е на подобна тематика. Ощ не съм го гледала, защото събирам сили.
Тук го намерих за онлайн гледане.

# 33
  • София
В A Quiet Place 2 нали също дадоха малко от началото на нашествието, това е история на други хора, нали?

Да, други хора са. Нова история.
Много ми хареса как пресъздадоха обречеността на главния герой, но открил своето призвание, да се раздаде за другите и да си хапне малко пица.
Извод: Извънземните не знаят къде са дошли и нямат никакъв шанс! Човекът е способен на уникални неща, ако е притиснат до стената.

# 34
И аз гледах вчера “Никога повече”.
Хубав филм, който засяга проблемите на домашното насилие, но повърхностно, за да събира повече пари през лятото. Романтиката до средата беше чудесна, после вече дойде ужасът.
Младите актьори не ми харесаха въобще, а Балдони и Блейк определено имат проблеми помежду си и много им личи.

# 35
  • Галифрей
Отиде си още една легенда  на френското кино 😢💔 

Ален Делон (1935-2024) 💐

Нека почива в мир любим артист с голямо сърце!

# 36
🥹 Да почива в мир..

# 37
  • Бургас
Делон е последният актьор-епоха , символ на романтичното ми юношество и на доброто старо френско кино, с което израснах.... 😟
Отиват си Големите , но дай Боже всекиму да достигне тази достойна възраст и да остави такава значима следа след себе си...
Да почива в мир 🌹
Но едва ли! Хиените-журналя откога обикалят в нетърпение около него... Пък и децата му ....

# 38
Отиде си още една легенда  на френското кино 😢💔 

Ален Делон (1935-2024) 💐

Нека почива в мир любим артист с голямо сърце!

Поклон! 🖤 Да почива в мир! Светлина по пътя му … 🕯

# 39
  • Галифрей
Да за съжаление то май останаха  трима 😔

Ален беше легенда доста поколения израснаха с неговите филми. Аз като по голяма го преоткрих и съм изгледала почти всичките му филми и четох доста за живота му. Стана един от любимите ми артисти. Мъчно ми е. Доста  трудности от едно бедно дете играещо в близост до затвор, като по - голям да работи като месар до един от най-големите артисти в киното ❤ Достоен  мъж живял доста. Сега някъде там се среща отново с Роми Шнайдер и отново са заедно завинаги 💐

Светла им памет да почиват в мир ❤

# 40
Аз май не съм особено запозната с филмографията му и бих поправила това. Някой ако сподели любимите си негови филми, ще съм благодарна.

# 41
  • Галифрей
Ох те са толкова много, имам доста любими филми. Тук са всичките му филми

https://www.imdb.com/name/nm0001128/

# 42
  • Карлово
Аз май не съм особено запозната с филмографията му и бих поправила това. Някой ако сподели любимите си негови филми, ще съм благодарна.
Двама мъже в града.
Повечето са прекрасни, но този ми е любим.

# 43
Тези дни гледах един японски филм и оттогава не ми излиза от ума.
Plan 75 за едно недалечно бъдеще в Япония. Филмът е тежък, засяга
темата за самотата и доброволната евтанизация на възрастни хора, ужасен и тъжен, но
същевременно толкова топъл, човешки, истински. Накара ме да се замисля за
толкова неща, най-вече кога окончателно ще престанем да бъдем хора и икономическия напредък
дотолкова ще ни завладее, че човешките животи ще са бреме. Плаках няколко пъти,
това е филм, който те сграбчва за гърлото и не те пуска до края. Няма екшън, няма спец
ефекти, няма викане, боеве, пропаганди, просто тихо, по японски изтънчено и също толкова
жестоко пред нас се разкрива една ужасно тъжна действителност, на този филм му давам пълна десетка.
От много време не ми е попадало нещо толкова стойностно. Аз го гледах в HBO Max.
https://www.imdb.com/title/tt19719904/
[/quote

Също го гледах...също си поплаках! Много силен филм

# 44
  • Галифрей
Двама мъже в града.
Повечето са прекрасни, но този ми е любим.
А велик филм е ❤

Черното лале. Затъмнението, Търсачи на приключения.

Общи условия

Активация на акаунт