🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 794
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Аз вчера си припомних " Някой го предпочитат горещо" бях го гледала за последно като тинейджърка и си спомням че много се смях и много ми хареса .. Е вчера беше същото !! Мерелин винаги ми е била много сладка и смешна !! А Тони Къртис и Джак Лемън бяха топ !! Но Тони Къртис . 💘💘

# 526
Вълнообразното мърдане на камерата най-често се ползва в криминалетата и филмите на ужасите,за да нагнети напрежение и тревожност. От това люлеене на камерата,човек хваща морска болест. Yum

ДС ако наистина беше тормозила Гунди,той щеше да избяга в чужбина. Като щангиста Наум Шаламанов,(Наим Сюлейманоглу).

# 527
  • Галифрей
deaf препоръчвам ти малко да разучиш как са седели нещата тогава. От 1944 до 1989г.   Хем Величка го каза в интервю, че ако бяха останали в Италия, щяха да мъчат техните семейства. Не можеш просто така да избягаш в чужбина по времето на Бай Тошо.
Има филми с реални кадри и документи от архивите.

# 528
deaf препоръчвам ти малко да разучиш как са седели нещата тогава. От 1944 до 1989г.   Хем Величка го каза в интервю, че ако бяха останали в Италия, щяха да мъчат техните семейства. Не можеш просто така да избягаш в чужбина по времето на Бай Тошо.
Има филми с реални кадри и документи от архивите.
Тогава е било трудно !! Но всеки може в днешно време да каже , дай да хващаме багажа и да заминем за Италия .. Самата Г- жа Маркова го беше казала в интервю че наистина са щяли да унищожат близките им .. Тормоза дори и продължил и след смъртта на Гунди .. Моята братовчедка има биографичната книга и всичко е потвърдено от достоверен източник !! Така че продължавайте повечето да четете жълтини .. 😐😐

# 529
Изгледах The apprentice.

Истински приятната изненада за мен беше Джереми Стронг (в ролята на Рой Кон), когото не помня да съм гледала другаде. Брилянтна актьорска игра, много, много ми хареса. За мен, до голяма степен той прави филма.

За Джереми Стронг разбрах от сериала Succession. Оттогава съм заклет фен.Grinning Вероятно само заради него бих гледала филма.

# 530
https://trafficnews.bg/lyubopitno/praviat-film-po-seriala-igra-t … kfJdnNc4efnK0_Z5g Ето ви статията за Игра на Тронове ... Доста съм раздвоена от една страна ми е интересно какво са измислили , от друга мисля че ще бъде пълен шит . Дано не е така и да не съсипят един от любимите ми сериали . ConfusedConfused

# 531
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Време е да определим ТОП 3 от романтичните филми!
От хорър към романтика, класика!
😊

Ето и вечния топ 3 на най-любимите хорър филми за потребителите на Бг Мама!
Това са и филмите, които се класират за големия финал.
В случая са 4 заглавия, защото имаме еднакъв брой гласове за третото място и няма как да махна единия за сметка на другия.

1. Пришълецът (Alien) (1979) - 23 гласа
2. То (It) (1990) - 16
3. Птиците (The Birds) (1963) - 15
3. Предизвестена смърт (The Ring) (2022) - 15

Ето и самите крайни резултати от анкетата:
Скрит текст:

# 532
  • Галифрей
Гласувах за Мръсни танци, Наистина любов и Дневникът На Бриджит Джоунс.  Исках да гласувам и за Имате поща.
Класики. Това са филмите колкото пъти да ги гледам не ми омръзват ☺

# 533
Мойте топ са ! "Аз преди теб" , "Мръсни танци" и "Роди се звезда " !! Лейди Гага е една от любимите ми музикални изпълнители,  " Роди се звезда " в него направи страхотна роля !! Химията им с Брадли Купър беше много голяма !! Краят беше гаден на него много съм ревала !! А Саутрака от филма си го пускам и до ден днешен .. Shallow е една от любимите ми песни изобщо нейни .. Хубава класация .. ❤️❤️

# 534
Гласувах за Бриджит, Хубава жена и Колкото толкова. Като от трите най-култов ми е Хубава жена.

# 535
  • Бургас
Ваканцията (The Holiday) (2006)
Да срещнеш Джо Блек (Meet Joe Black) (1998)
Послепис: Обичам те (P.S. I Love You) (2007)
Обаче много обичам и "Лунатици" и последния "Роди се звезда" ; "Легенда за страстта" също❣️

# 536
  • Галифрей
Можете ли да познаете кой е това? ☺Определено ще гледам този филм

# 537
  • Bayern
Били Зейн ?

# 538
  • Галифрей
Дам. Изглежда като копие на Брандо.❤ Ще има биографичен филм за него.

# 539
  • в сърцето на един мъж...
Всъщност някои точно това имат предвид- че буквално са виновни за смъртта им.

Имали са, и двамата са наказани и е трябвало да пътуват за Враца. Реално ако не са били изпратени там, никога нямаше да катастрофират.
Линията с ДС си е точно на място, защото дори за погребението са забранили да се съобщава. Не са вярвали, че са се събрали над 150 000 души, за да отдадат почит. Късали са некролозите, забранявали са да се събират хората, мвр министъра е уволнен, защото е допуснал такова поклонение. Викали са семействата и на двамата, за да отговарят пред властите. Само който не е живял тогава, не знае какво е да ти потропат на вратата и да те тормозят. Партията пречеше даже да ходиш да учиш ако не си от правилното семейство...

Общи условия

Активация на акаунт